hogyan lehet könnyen és gyorsan megnyitni az elfelejtett mobiltelefonmintát

Elfelejtette a mobiltelefon mintázatát, amíg a mobiltelefon nincs lezárva és nem nyitható meg? Ne ess pánikba! Megpróbálhatja megnyitni a következőket elfelejtő mobiltelefonmintát. Garantáltan egyszerű!

A magánélet és a biztonság érdekében a mobiltelefont a következővel kell lezárnia Jelszó. A választható jelszó egyik formája a jelszó minta.

Ezzel a jelszóval csak néhány pontot kell összekapcsolnia egy bizonyos minta kialakításához. Meg kell ismételnie a mintát a mobiltelefon feloldásához.

De mi történik, ha bármikor elfelejti a mobiltelefon mintáját, és végül a mobiltelefonja le van zárva, banda? Valóban zavaros, igaz?

Vedd lazán! Az ApkVenue képes megnyitni a mobiltelefonmintákat, amelyeket könnyedén megtehet, anélkül is, hogy törölnie kellene az adatokat és gyári beállítások visszaállítása! Nézd meg!

Hogyan lehet megnyitni egy elfelejtett mobiltelefon mintát

Zárt Android telefon a minta elfelejtésének eredményét több dolog is okozhatja, például a mobiltelefonját régóta nem használják, vagy valaki véletlenül feltörte a mobiltelefonját.

Tehát, hogy megoldja ezt az Android-felhasználók által tapasztalt általános problémát, számos módon megteheti. Gyerünk, lásd a következő magyarázatot!

1. Használja az Elfelejtett minta funkciót

Először is használhatja a funkciókat Elfelejtettem a mintát amelyhez akkor lehet hozzáférni, amikor a nyitáskor többször tévesen beírta a biztonsági ellenőrzést zár képernyőn.

Itt csak egy stabil internetkapcsolattal és regisztrált Gmail-fiókkal rendelkező Android telefonra van szükség. A teljes lépéseket lásd alább, igen!

- 1. lépés: Elérheti a menüt Elfelejtettem a mintát miután több hibát követett el, amikor megpróbálta feloldani az Android telefont.

- 2. lépés: Akkor felkérik Bejelentkezés az Android okostelefonra regisztrált Gmail-fiókra.

- 3. lépés: Később megadhatja a lehetőséget a jelszó, minta vagy PIN megváltoztatására. A változtatás után a fő kezdőlap nézetre kerül.

- 4. lépés: Használhatja a következő új jelszót, mintát vagy PIN-kódot. Ezt a biztonsági funkciót a menüben is kikapcsolhatja Beállítások okostelefon.

2. Használja ki a Find My Device alkalmazást

A következő lépés elérheti a weboldalt Keresse meg a Saját készülék lehetőséget laptopon vagy számítógépen, bandán keresztül.

A módszer is egyszerű, valóban! Valójában nem kell törölnie a fontos adatokat a belső memóriából sem.

- 1. lépés: Nyissa meg a böngésző alkalmazást számítógépén vagy laptopján, majd látogasson el a webhelyre Keresse meg a Saját készülék lehetőséget. Ne felejtsen el bejelentkezni regisztrált Gmail-fiókkal, OK!

- 2. lépés: Három opcióval kell szembenéznie: a Hang lejátszása, a Biztonságos eszköz és az Eszköz törlése lehetőségekkel. Válassza a menüt Biztonságos eszköz és a jelszóváltoztató oldalra kerül.

- 3. lépés: Változtassa meg egy új jelszóra, amelyet később az Android telefonján fog használni.

- 4. lépés: Ha elkészült, androidos telefonja zárva marad, de az imént a webhelyen létrehozott jelszóval megnyithatja Keresse meg a Saját készülék lehetőséget épp most.

3. Hozzon létre egy Lockscreen összeomlást

Ha továbbra is olyan okostelefont használ, amelynek Android 5.0–5.1.1 operációs rendszere álneve van Nyalóka, kihasználhatja hibákat biztonsági lyuk formájában létrehozásával lezárja a zár képernyőt.

- 1. lépés: Nyissa meg a menüt Vészhívás. Akkor csak be kell írnia a * jelet tárcsázó amíg a karakter meg nem telik, és nem lehet újra hozzáadni.

- 2. lépés: Ezután maradjon másolat karakter először. Nyissa meg a kamera hozzáférését zár képernyőn és húzza értesítési sáv a beállítások megnyitásához.

- 3. lépés: Továbbra is meg kell adnia egy jelszót. De maradj paszta korábbi karaktert okozni lezárja a képernyőt.

- 4. lépés: Ezt követően azonnal az okostelefon főképernyőjére lép.

Ha ennek az elfelejtett mintának a megnyitása még mindig nem működik, akkor ismételje meg, banda.

Hogyan nyitható meg másokat elfelejtő HP minta ...

4. Lépjen be az Android csökkentett módba

Ha az androidos okostelefon-zárolási probléma egy harmadik féltől származó alkalmazásból származik, akkor használhatja a funkciót Biztonságos mód kikapcsolni.

Hogyan nyitható meg egy mobiltelefon, elfelejtette ezt a mintát, valójában változó, de a leggyakoribbak az alábbiak. Ellenőrizze, igen!

- 1. lépés: Kapcsolja ki az Android mobiltelefont a bekapcsológomb néhány pillanatig történő lenyomásával. Ekkor megjelennek az Újraindítás és a Kikapcsolás opciók.

- 2. lépés: Továbbá maradsz Koppintson a és tartsa lenyomva az opciót Kikapcsolni amíg az opciók meg nem jelennek Indítsa újra csökkentett módba. A folyamat folytatásához válassza az OK lehetőséget.

- 3. lépés: Az Android telefonok megteszik újrakezd és lépjen csökkentett módba.

- 4. lépés: Itt eltávolíthatja az alkalmazást zár képernyőn harmadik féltől, és ezzel újra lépjen normál módba Újrakezd.

5. Nyissa meg a Minta törlése beállításokat az ADB-ben

A mobilminta elfelejtésének legyőzésére csak akkor van lehetőség, ha aktiválta a menüt USB hibakeresés és korábban a HP-vel keresztül összekapcsolt számítógépek ADB.

- 1. lépés: Készítsen elő egy androidos mobiltelefont és egy adatkábelt, amely készen áll a számítógéphez történő csatlakoztatásra. Ne felejtsd el beletenni ADB telepítési könyvtár.

- 2. lépés: Ezután megadhatja a parancsot adb shell rm /data/system/gesture.key, majd nyomja meg az Enter billentyűt.

- 3. lépés: Indítsa újra a HP-t zár képernyőn elveszik. Azonnal változtassa meg a jelszót, mert ez a folyamat csak ideiglenes.

6. Gyári visszaállítás

Ha az elfelejtett minta megnyitásának módja nem működik, kénytelen vagy megtenni gyári beállítások visszaállítása az eredeti beállításra váltáshoz és a törléshez zár képernyőn.

- 1. lépés: Először kapcsolja ki először az Android mobiltelefonját.

- 2. lépés: Ezután be kell mennie Helyreállítási mód egy gombnyomásra Erő és Lehalkít együtt és kapaszkodj. Ez a módszer minden mobiltelefon esetében eltérő lehet.

- 3. lépés: A helyreállítási módba való belépés után használja a hangerő gombokat a kijelölés mozgatásához.

- 4. lépés: válassza Adatok törlése / gyári visszaállítás, majd nyomja meg a gombot Erő. Amikor a folyamat befejeződött, válassza ki Rendszer újraindítása most.

- 5. lépés: Kész. A mobiltelefon újrakezdik, és minden beállítás visszatér a normális szintre.

Nos, ott van hogyan lehet kinyitni a HP mintát Az Android le van zárva, mert elfelejtette jelszavát, mintáját vagy PIN-kódját, bandáját.

A fenti lépéseket a legegyszerűbbtől a legnehezebbig kezdheti, az Ön által használt okostelefon márkától függően.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Satria Aji Purwoko.