25+ legjobb online pc-játék 2020 - 2021

A legjobb PC-s online játék 2021-ben, könnyű, de mégis szórakoztató, kiegészítve pótkocsikkal, áttekintésekkel és legalább a PC-s specifikációkkal itt!

Játszma, meccs online A PC most új kedvenc a játékosok számára, mert egy kicsit más izgalmat kínál, mint a játék online okostelefon. Azok közé tartozik, akik gyakran játszanak játékokat online?

Ha igen, akkor már biztosan megjegyezte a játékokat online A híres PC hype, múltban és jelenben egyaránt?

Játszma, meccs online PC névvel vastag szövetkezeti multiplayer vagy játszani más játékosokkal, mert ez a játék fő funkciója online.

Szóval, milyen játékok szórakoztatóak és addiktívak ahhoz, hogy barátaiddal játszhass online? Gyerünk, nézd meg a játékok listáját online A legjobb PC 2020, amelyet az ApkVenue készített!

Játszma, meccs online Az ApkVenue által regisztrált legjobb számítógépek több kategóriába sorolhatók, a kalandtól a Battle Royale játékig, például játékokig. túlélés legjobb PUBG.

Nos, ezeknek a játékoknak mindkét jellemzője van online Coop-Multiplayer. Ez azt jelenti, hogy internetkapcsolaton keresztül játszhat a barátaival.

Kíváncsi vagy a játékra online Melyek a legnépszerűbb dolgok, amelyeket az ApkVenue ad? Gyere, nézd meg az alábbi listát!

1. Warframe

Az első a játék online 2018 legnépszerűbb PC-je, mégpedig Warframe, játékok szövetkezeti fellépés amelyet ingyen játszhat a Steam-től. A játék stílusának megfelelően választhatja ki saját fegyverét.

Játszma, meccs online Ez az ingyenes számítógép meghívja Önt, hogy futurisztikus fegyverekkel felszerelt ninjaként játsszon a világűrben.

Lehet játszani online Ez a PC összeáll a barátaival, vagy ellenfél lehet. Itt vannak a minimum előírások:

RészletLeírás
OSWindows XP SP 3 vagy újabb
ProcesszorIntel Core 2 Duo e6400 vagy AMD Athlon x64 4000+
memória2 GB RAM
GrafikaNvidia GeForce 8600 GT vagy ATI Radeon HD 3600
Tárolás25 GB
Kalandjátékok Digital Extremes LETÖLTÉS

2. Rakéta Liga

Nos, ez egy játék online A legjobb és legnépszerűbb PC-k, amelyek egyedülállóak a futball témájában. Ennek oka az, hogy focizik autóval, bandával!

Rakéta Liga játszhatsz a barátaiddal online, kiválaszthatja saját járművét. Remek dolog, hogy ez a játék támogatja keresztjáték, tudod.

tudsz Letöltés játékok online Ez a legjobb PC a Steam-en keresztül, az ára meglehetősen olcsó. Itt vannak a minimum előírások:

RészletLeírás
OSWindows 7 vagy újabb
Processzor2,4 GHz-es kettős mag
memória2 GB RAM
GrafikaNVIDIA GTX 260 vagy ATI 4850
Tárolás7 GB

Letöltés Itt a Rocket League!

3. Halott nappal

Játszma, meccs Halott nappal egy játék szövetkezet horrort teljes mértékben NPC nélküli valódi játékosok játszották. 4vs1-et fogsz játszani, amelyből áll túlélő és gyilkos.

A játék megnyeréséhez túl kell élned és el kell menekülnöd az orgyilkosok elől, vagy sikerül megölnöd az embereket túlélő. Annak ellenére, hogy ez egy horror játék, ha barátaival játssza, ez nem félelmetes.

Ezt a játékot meglehetősen megfizethető áron töltheti le a Steamről. Itt vannak a minimum előírások:

RészletLeírás
OS64 bites operációs rendszerek (Windows 7, Windows 8.1)
ProcesszorIntel Core i3-4170 vagy AMD FX-8120
memória8 GB RAM
GrafikaDX11 kompatibilis GeForce GTX 460 1 GB vagy AMD HD 6850 1 GB
Tárolás25 GB
Akció Játékok LETÖLTÉS

4. Szörnyvadász: Világ

Játszma, meccs online A következő legjobb PC Szörnyvadász: Világ. Online játszhat barátaival online egyedi szörnyekre vadászni.

Természetesen ismeri játékmenet a Monster Hunter-től és maguktól a szörnyektől. Ön is élvezheti ezt a játékot offline.

Ezt a játékot letöltheti a Steamről, és itt találja a minimálisan szükséges specifikációkat.

RészletLeírás
OSWINDOWS 7, 8, 8.1, 10 (64 bites szükséges)
ProcesszorIntel Core i5-4460, 3,20GHz vagy AMD FX -6300
memória8 GB RAM
GrafikaNVIDIA GeForce GTX 760 vagy AMD Radeon R7 260x (2 GB VRAM)
Tárolás20 GB
Játékok letöltése

5. Overwatch

Ki ne ismerné az Overwatch-ot?

Az ApkVenue biztos benne, hogy tud az Overwatch-ról, a játékról online A legjobb és legnépszerűbb számítógépek, amelyeket a jól ismert YouTuberek játszanak le és szokásos PC-felülvizsgálatokként használnak.

Ezt a játékot egy jól ismert fejlesztő, a Blizzard készítette. Az Overwatch adaptálja az FPS játékot online amelyeket valós időben játszanak más játékosokkal.

Számos játékstílust mutat be az Overwatch, például Assault, Escort, Hybrid és még sok más. A játék lényege azonban az ellenfél „bázisának” védelme és megragadása.

RészletLeírás
OSWindows Vista / 7 / 8/10 64 bites
ProcesszorIntel Core i3 vagy AMD Phenom X3 8650
memória4 GB RAM
GrafikaNvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850 vagy Intel HD Graphics 4400
Tárolás30 GB
Játékok letöltése

Játszma, meccs Online Kis méretű könnyű számítógép

Szinte ugyanaz, mint az okostelefonon, természetesen a játék specifikációjára is figyelnie kell, mielőtt döntene a játékról online PC-n, bandán.

Ez azért van, mert a legtöbb PC-játék nagyon nagy fájlmérettel rendelkezik, ami lassúvá teszi a laptop teljesítményét, ha keményen dolgozni kényszerül, vagy ebben az esetben játékkal játszik. online.

Nos, szerencsére van még néhány játék online Egy kis, könnyű számítógép, amely alternatívát jelenthet a választáshoz. Bár a mérete kicsi és viszonylag könnyű, de játékmenet és a kínált grafika minősége sem kevésbé klassz!

1. Sárkányfészek

Nos, ha ez játék online Ismered ezt a könnyű PC-t, banda? Azon túl, hogy szórakoztató és addiktív, a Dragon Nest-et is játszhatod anélkül, hogy magas specifikációkkal rendelkező számítógép vagy játék laptop kellene.

Sárkányfészek egy játék, amelyet az Eyedentity Games készített, és az indonéziai Gemscool terjeszt.

Ez a játék Althea isten történetét meséli el, akit testvére, Vestinel megmérgez. Ez a méreg csak úgy gyógyítható, hogy magának a méregnek az esszenciáját veszi át, amely Alteria világában található.

A játékosnak egy hősről mesélnek, aki gyógyszert keres Althea isten gyógyítására és a világ megmentésére.

Ebben a játékban 5 harci stílus (osztály) közül választhat, mindegyik osztálynak megvannak a maga előnyei. Ha barátaival játszik, győződjön meg arról, hogy a csapatának van-e olyan osztálya, amely támogatja egymást!

RészletLeírás
OSWindows XP vagy újabb
ProcesszorPentium 4 vagy kétmagos CPU
memória1 GB RAM
GrafikaNvidia 7600 vagy AMD
Tárolás4GB

Letöltés Sárkányfészek itt van!

2. Brawlhalla (Játék Online Free Light PC)

Ezután vannak játékok online könnyű háború Brawlhalla amely 2D grafikát és játékmenet majdnem olyan, mint a Nintendo játék, a Super Smash Bros.

Ez a játék, amelyet az Ubisoft fejlesztő készített, szintén meglehetősen változatos karakterekkel rendelkezik, amelyek némelyike ​​más fejlesztőkkel, például Lara Croft, Ben 10 és még sok más karakterekkel való együttműködés eredménye.

Érdekes, hogy itt nemcsak egyedül harcolhat az ellenség ellen, hanem akár 8 játékos is harcolhat különböző játékmódokban.

Minimális specifikációkBrawlhalla
OSWindows XP SP3 / Vista / 7 (64 bites)
ProcesszorIntel vagy AMD processzor
memória1 GB RAM
Grafika512 MB VRAM NVIDIA vagy AMD vagy Intel grafikus kártya
Tárolás400 MB szabad hely

Letöltés Brawlhalla via link következő:

Játékok letöltése

3. Left 4 Dead 2 (játék Online Legjobb könnyű PC)

Különböző játékmódokat kínál egyjátékos nak nek szövetkezeti multiplayer, Left 4 Dead 2 egy zombi témájú játék, amely elég könnyű ahhoz, hogy PC-n játszhass.

Itt egy küldetés előtt áll, ahol meg kell mentenie magát egy zombi támadástól négy másik barátjával együtt.

Annak ellenére, hogy PC-játéknak minősül online könnyű, de ez a játék, amelyet a Valve fejlesztője készített, valójában még mindig elképesztő grafikai minőséget kínál, tudod, banda.

Minimális specifikációkLeft 4 Dead 2
OSWindows XP SP3 / Vista / 7 (64 bites)
ProcesszorIntel Pentium 4 3.0GHz processzor
memória2 GB RAM
Grafika128 MB NVIDIA GeForce 6600 vagy ATI Radeon X800 VRAM
Tárolás13 GB szabad hely

Letöltés Bal 4 Halott 2 át link következő:

LETÖLTÉS Lövöldözős játékok

Következő...

4. Hearthstone

Ha unja az RPG-t, az FPS-t stb., És olyan alternatív műfajt keres, amelyet nem kevésbé izgalmas játszani, letöltheti a PC-s játékokat. online könnyedén megnevezve Kandalló márványlapja.

Maga a Hearthstone egy kártyalapú stratégiai játék, ahol több mint 100 millió más játékossal versenyezhet a világ minden tájáról.

Ez a Blizzard Entertainment által készített játék a legtöbbetek számára még mindig idegenül hangozhat, de érdekes módon a Hearthstone eSport játékként léphetett be a 2018-as Ázsiai Játékokon, tudja!

Igen, a Hearthstone is játék online A PC ingyenes, így nem kell költeni a játékhoz.

Minimális specifikációkKandalló márványlapja
OSWindows 7/8/10 (64 bites)
ProcesszorIntel Premium D vagy AMD Athlon 64 X2
memória3 GB RAM
Grafika256 MB VRAM NVIDIA GeForce 8600 GT vagy ATI Radeon HD 2600 XT
Tárolás3 GB szabad hely

Letöltés Hearthstone via link következő:

Blizzard Entertainment, Inc. Kártyajátékok LETÖLTÉS

Ha könnyű PC játékajánlatot szeretne online továbbá offline más, olvassa el az ApkVenue cikkét "15 legjobb könnyű számítógépes játék, amely alkalmas a burgonya PC specifikációkra".

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Játszma, meccs Online PC nélkül

Ha tönkrement, de mégis játszani akarsz online PC, megpróbálhatja ellenőrizni a PC-játék ajánlásait online a következő legjobb ingyenes!

1. Fejlessze a 2. szakaszt

Váltás játékra online Ingyenes PC, először ott Fejlessze a 2. szakaszt ami a Steamből kihúzott Evolve játék helyettesítője. Most térjen vissza ugyanazzal a névvel néhány kiegészítéssel.

Ha korábban fizetett érte, most ingyen játszhatja az Evolve Stage 2-t PC-n. Ennek ellenére néhány dolog, például a játékban fizetett tárgyak.

Ennek a játéknak a témája egy szörnyek elleni lövöldözős játék, 4 játékost tartalmaz emberként és 1 játékost szörnyetegként.

A játék letölthető innen: Evolve Stage 2

RészletLeírás
OSWindows 7 64 bites
ProcesszorCore 2 Duo E6600 / Athlon 64 X2 6400
memória4 GB RAM
GrafikaNVIDIA GeForce GTX 560 / ATI Radeon HD 5770
Tárolás25 GB

Letöltés Az Evolve Stage 2 itt van!

2. Starcraft II

A következő az Csillagkocsi IIA Blizzard stúdió által készített játék témája a legjobb stratégiai játék, amely annyira népszerű a világon, hogy egy nagy e-sport játék lett.

A játékban online Ez a legjobb számítógép, mintha egy háborús vezető lennél, aki irányítja csapataidat az ellenség elleni harcban. A vezető típusát különféle csapattípusokkal is kiválaszthatja.

Gyere, játszd a játékot ingyen, és hívd ki a barátaidat játszani! A játék ingyenesen letölthető innen: Starcraft II

RészletLeírás
OSWindows Vista / 7 / 8/10 64 bites
ProcesszorIntel Core i3 vagy AMD Phenom X3 8650
memória4 GB RAM
GrafikaNvidia GeForce GTX 460, ATI Radeon HD 4850 vagy Intel HD Graphics 4400
Tárolás30 GB

Letöltés Itt van a Starcraft 2!

3. A hadihajó világa

Nos, ha ez játék A hadihajó világa Ez egy stratégiai játék, amelynek témája a hajóháború. Úgy tűnik, Ön egy kapitány, aki irányítja az összes hajómozgást és parancsot, ha lövöldözésről van szó.

Ez a játék ingyenesen játszható PC-n, harcolni lehet más játékosokkal a nyereményekért. Nem csak, hanem online is játszhat barátaival.

Gyerünk, alakítsd ki saját csatahajódat és győzd le az ellenséget ebben az egyetlen játékban: A hadihajók világa

RészletMinimális specifikációk
OSWindows 7 x86
ProcesszorCore2Duo 2,7 GHz, AMD Athlon II 3 GHz
memória2 GB RAM
GrafikanVidia GeForce 8800GT / 9600GT, IntelHD 4000, NVIDIA GeForce 620M, AMD Radeon HD 4650
Tárolás35 GB

Letöltés A hadihajók világa itt van!

Következő...

4. Shadowverse CCG

Shadowverse CCG ez egy kártyajáték online ingyenes, amelyet PC-n játszhat. Ez a játék egy klassz anime stílusú, érdekes karakterekkel.

Választhat 8 osztályt különböző kártyatípusokkal, kiválaszthatja azt az osztályt, amelyik a legjobban tetszik, és gyakorolhatja képességeit. Nem csak, rendszeresen lehet harcolni más játékosokkal valós idő!

Gyere, töltsd le a játékot, és hívd ki barátaidat, hogy harcolj ebben a játékban: Shadowverse CCG

RészletLeírás
OSWindows Vista / 7 / 8/10 64 bites
ProcesszorCore i3-3225 / AMD A8-7650K
memória4 GB RAM
GrafikaGeForce GT 640 / Radeon HD 5770
Tárolás2 GB

Letöltés Shadowverse CCG itt van!

5. Ijesztő

A játék utolsó online A legújabb ingyenes PC Rettenthetetlen, a legújabb online RPG játék, amelyet a Phoenix Labs készített.

Mint egy játék online egyébként különféle osztályok közül választhat a játékstílusának megfelelően. Nagy szörnyekre vadászik ebben a játékban.

Akár egyedül, akár barátaival együtt, a Dauntless-t nagyon szórakoztató játszani, bandázni. Gyere, töltsd le ingyen a játékot az Epic Game Store-ból.

RészletLeírás
OSWindows 7 DX11 támogatás
Processzori5 SandyBridge
memória4 GB RAM
GrafikanVidia 660Ti (DX11)
Tárolás15 GB

Letöltés Ijesztő itt!

Játszma, meccs Online PC MMORPG

Ha szereted az RPG játékokat, de barátaiddal szeretnél játszani, választhatsz a játékok közül online A következő PC MMORPG-k:

1. Az Idős tekercs online

A játék első Az Elder Scroll Online, ahol a The Elder Scroll tipikus világában játszol, amely a királyság és a sárkány korában játszódik.

Az Elder Scroll V játékhoz hasonlóan sok szörnnyel fogsz harcolni, fegyvereket keresni és csinálni küldetés befejezni a játékot.

A játékban online ezt a kalandot találkozhatod és kalandozhatsz barátaiddal. A lejátszáshoz a következő specifikációk vannak:

RészletLeírás
OS64 bites Windows 7
ProcesszorIntel Core i3 540 vagy AMD A6-3620 vagy újabb
memória3 GB RAM
GrafikaDirect X 11.0 kompatibilis videokártya 1 GB RAM-mal (NVidia GeForce 460 vagy AMD Radeon 6850)
Tárolás85 GB

Letöltés Itt van az Elder Scrolls Online!

2. Final Fantasy XIV

Ezután következik a Final Fantasy sorozat, és ezúttal az egyetlen sorozat online ami játéknak mondható online Működő PC.

Final Fantasy XIV játékokat kínál nyitott világ a Final Fantasy világára jellemző a vicces Moogle és Chocobo.

A Final Fantasy XIV nem játszható online kör alapú, de inkább az MMORPG harci rendszerekre jellemző. Megpróbálhatod Próba ingyen a Steam-en, és itt vannak a specifikációk.

RészletLeírás
OSWindows 7 32/64 bit, Windows 8.1 32/64 bit, Windows 10 32/64 bit
ProcesszorIntel Core i5 2,4 GHz vagy újabb
memória4 GB RAM
GrafikaNVIDIA GeForce GTX750 vagy újabb, AMD Radeon R7 260X vagy újabb
Tárolás40+ GB

Letöltés Itt a Final Fantasy XIV!

3. Éva Online

Eve Online egy MMORPG játék, amelynek témája a galaktikus repülőgépek közötti háború. Felépítheti saját repülőgép-bázisát és megtámadhatja az ellenséges bázisokat tétel ők.

Ez a játék kiváló grafikai minőséggel és hanghatásokkal rendelkezik, mintha a valós térben lennél. Tényleg ki kell próbálni a PC-s játékokat online ezt, deh.

Ez a játék számos egyedi funkcióval rendelkezik, például PVP, PVE, bányászati, és mások. Azonnal ingyenesen letöltheti a Steamen. Íme a szükséges PC-specifikációk:

RészletLeírás
OSWindows 7
ProcesszorIntel Dual Core @ 2.0 GHz, AMD Dual Core @ 2.0 GHz)
memória2 GB RAM
GrafikaAMD Radeon 2600 XT vagy NVIDIA GeForce 8600 GTS
Tárolás20 GB
RPG játékok CCP LETÖLTÉS

Következő...

4. Fekete sivatag online

Játszma, meccs Fekete sivatag online Ez Dél-Koreából származik, banda, létrehozza saját karakterét, amelyet testre szabhat a játék elején. Csintalan karaktereket is készíthet tudod.

Játékmenetmaga inkább arra irányul akció MMORPG effektekkel teli grafikával. Az osztály alapján választhatja meg a harci típusát is.

Töltse le a Black Desert Online hivatalos weboldalát, vagy megvásárolhatja a Steam-en. Itt vannak a minimum előírások:

RészletLeírás
OSWindows 7 vagy újabb (32 vagy 64 bites)
ProcesszorIntel Core i3-530 2,9 GHz
memória4 GB RAM
GrafikaGTS 250, GeForce 9800 GTX, Radeon HD 3870 X2
Tárolás27 GB

Letöltés Itt a Black Desert Online!

PC MOBA játék

A MOBA játékok sok ember egyik kedvenc műfaja. Az együttműködés és a hős elsajátításának kulcsa az egyetlen játék megnyerésének kulcsa.

1. DOTA 2

PC játékok online az első MOBA műfajban természetesen uralta DOTA 2, biztosan nem ismeretlen ez a játék. Annyiban, hogy ez az e-sportok egyik játéka.

A DOTA 2 az e-Sports játékok egyike, amely a világon a legtöbb díjat nyerte el. Ez nem választható el a rajongók lelkesedésétől, amely soha nem fogy el.

Ez a játék is elég könnyű ahhoz, hogy általában PC-n fusson. Itt vannak a DOTA 2 minimális specifikációi:

RészletLeírás
OSWindows 7 vagy újabb
ProcesszorKétmagos Intel vagy AMD 2,8 GHz-en
memória4 GB RAM
GrafikanVidia GeForce 8600 / 9600GT, ATI / AMD Radeon HD2600 / 3600
Tárolás15 GB
Valve stratégiai játékok LETÖLTÉS

2. League of Legends

A második MOBA legendák Ligája vagy amit gyakran LOL-nak hívnak. Játszma, meccs online Ez a legjobb számítógép mindig a DOTA 2 vetélytársa. A DOTA 2-vel ellentétben hősöket kell vásárolnia, mielőtt játszhatna vele.

Ennek a játéknak a 3D grafikája könnyebb, mint a DOTA 2. A LOL egyben e-sport játék is, amely nagyszabású verseny, banda.

Letöltheti a Garena-n keresztül, és ez a minimálisan szükséges specifikáció.

RészletLeírás
OSWindows XP vagy újabb
Processzor2 GHz-es processzor
memória1 GB RAM
GrafikaNvidia GeForce 8800 / AMD Radeon HD 5670
Tárolás12 GB

3. Paladinok

Paladinok egy játék csapatlövő fantázia amelyet online játszhat barátaival online. Különböző képességű karaktereket választhat.

Ha Overwatchot szeretnél játszani, de nincs pénzed, akkor tényleg meg kell próbálnod a Paladins játékot, bandát. Ez a játék ötvözi az FPS-t a MOBA-val, tudod.

Nos, ezt a játékot ingyen lehet játszani, és letöltheti a Steamen. Itt vannak a minimum előírások:

RészletLeírás
OSWindows XP SP2, Windows Vista vagy Windows 7
ProcesszorCore 2 Duo 2,4 GHz vagy Althon X2 2,7 GHz
memória2 GB RAM
GrafikaATI vagy Nvidia grafikus kártya 512 MB vagy jobb videomeghajtóval és Shader Model 3.0+ támogatással. (ATI Radeon 3870 vagy újabb, Nvidia GeForce 8800 GT vagy újabb)
Tárolás15 GB

Letöltés Paladinok itt

Következő...

4. A vihar hősei

Végül a MOBA műfajából van A vihar hősei a Blizzard Entertainment-től. Ez a játék a Warcraft, a StarCraft és a Diablo játékok szereplőit tartalmazza játékmenet MOBA.

Ha unja az olyan népszerű MOBA játékokat, mint a DOTA 2 vagy a League of Legends, az ApkVenue azt ajánlja, próbálja ki a Heroes of The Stormot.

A Heroes Of The Storm tökéletes a játék kedvelői számára a Blizzard Entertainment-től. A minimum előírások a következők:

RészletLeírás
OSWindows 7 / Windows 8 / Windows 10
ProcesszorIntel Core 2 Duo E6600 vagy AMD Phenom X4
memória3 GB RAM
GrafikaNVIDIA GeForce 8600 GT vagy ATI Radeon HD 4650 vagy Intel HD Graphics 3000
Tárolás20 GB

Letöltés A vihar hősei itt vannak!

Battle Royale játék

Késő, játékok csata boyale kezdett uralni a legnépszerűbb játék műfajokat, PC-n és konzolokon egyaránt. Itt jön a játékok listája online A legjobb PC témájú csata királyi!

1. Fortnite

Játszma, meccs csata royale az utóbbi időben a legtöbbet beszélt Fortnite, mielőtt megjelenne mobil játék eredetileg PC-s verzióban volt.

Játszma, meccs online Ez az egyik legjobb PC játékérzetet kínál csata royale amely különbözik az építéstől.

Letöltheti a játékot online Ez a számítógép ingyenes a Fortnite hivatalos weboldaláról. Itt vannak a minimum előírások:

RészletLeírás
OSWindows 7 / Windows 8 / Windows 10
ProcesszorCore i3 2,4 Ghz
memória4 GB RAM
GrafikaIntel HD 4000
Tárolás22 GB
Játékok letöltése

2. PUBG

Ha játékról van szó PUBG Tudnia kell, a híres játék, amelyet a dél-koreai Bluehole készített. Magának a PC-s verziónak ez a játék fizetett, és letöltheti a Steamen 200 ezer IDR-ért.

Annak ellenére, hogy ez nem játék online legújabb, de megjelenése óta a PUBG még mindig nagyon népszerű a játékosok körében.

Maga a PUBG nagyon kihívást jelentő játék, és nagy koncentrációt igényel. Egy jó fegyver nem elegendő a csirkevacsora megragadásához.

Itt vannak a játék minimális specifikációi csata royale legnépszerűbb, PlayerUnknown Battleground!

RészletLeírás
OS64 bites Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
ProcesszorIntel Core i5-4430 / AMD FX-6300
memória8 GB RAM
GrafikaNVIDIA GeForce GTX 960 2GB / AMD Radeon R7 370 2GB
Tárolás30 GB
LETÖLTÉS Lövöldözős játékok

3. Call of Duty: Black Ops 4

Ezután következik a Call of Duty sorozat, amelyet 2018. október 12-én dobtak piacra. Call of Duty: Black Ops 4 vannak jellemzői csata royalekívül kampány.

Van egy kampány mód, érdekes történet-cselekménnyel, amely gyógyír lehet az unalomra, ha unod a játékot online mindig.

A játék egyedisége az Ön által használt fegyverekben rejlik készség játék közben. Letöltheti a Steamből. Itt vannak a minimum előírások:

RészletLeírás
OS64 bites Windows 7, Windows 8.1, Windows 10
ProcesszorIntel Core i3-4340 vagy AMD FX-6300
memória8 GB RAM
GrafikaGeForce GTX 660 2GB / GeForce GTX 1050 2GB vagy Radeon HD 7950 2GB
Tárolás80 GB

Letöltés Itt a Call of Duty: Black Ops 4!

Következő...

4. Battlerite Royale

Battlerite Royale egy játék csata royale a MOBA-val kombinálva. Karakterét kiválaszthatja készség egyedülálló és túl kell élnie a győzelemhez.

Ez a játék fantasztikus fantáziaelemekkel, valamint lenyűgöző 3D-s grafikával rendelkezik. 2 különböző műfaj kombinációja váratlanul a megfelelő kombináció volt

A Battlerite Royale letölthető a Steamről, és itt vannak a minimum előírások:

RészletLeírás
OSWindows XP vagy újabb
ProcesszorKétmagos Intel vagy AMD 2,8 GHz-en
memória4 GB RAM
GrafikaIntel HD 3000
Tárolás3 GB

Letöltés Itt van a Battlerite Royale!

5. Elysiumi gyűrű

Játszma, meccs online A PUBG mellett egy másik legjobb PC 2018 Élysium gyűrű. Mind a Tencent készítette, ez a játék ugyanolyan izgalommal bír, mint a PUBG-ban.

Akkor mi a különbség a PUBG-val?

Ebben a játékban érezhető az időjárás valódi különbsége, és van egy vezetési funkció is snowboard vagy motoros szán. Hűvös, igaz?

A túlélés izgalma továbbra is fennáll ebben az egy játékban. Ne légy zajos, ha a Battle Royale játékot játszik.

RészletLeírás
OSWindows 7, Windows 8.1, Windows 10
ProcesszorIntel i3 8130U (2 mag, 2,3 GHz)
memória4 GB RAM
GrafikaNVIDIA GeForce GT 730
Tárolás10 GB
LETÖLTÉS Lövöldözős játékok

Játszma, meccs Online FPS

1. Counter-Strike: Globális offenzíva

Természetesen, ha játékról van szó online Az FPS műfajú PC jelenik meg elsőként Counter-Strike: Globális offenzíva vagy CS: GO. Ez a játék a játék úttörője csapat-alapú cselekvés mivel 14 évvel ezelőtt.

Annak ellenére, hogy már régóta létezik, a játék rajongói évről évre nőnek. Talán azért, mert ingyen játszhatod ezt a játékot.

Letöltheti a játékot online Ez az ingyenes számítógép a Steamen, itt vannak a minimum előírások:

RészletLeírás
OSWindows 7 / Vista / XP
ProcesszorIntel Core 2 Duo E6600 vagy AMD Phenom X3 8750 vagy jobb processzor
memória2 GB RAM
GrafikaA videokártyának 256 MB-nak vagy annál nagyobbnak kell lennie, és DirectX 9-kompatibilisnek kell lennie a Pixel Shader 3.0 támogatásával
Tárolás15 GB
LETÖLTÉS Lövöldözős játékok

2. Tom Clancy szivárványos hat ostroma

Tom Clancy szivárványos hat ostroma egy játék online A második legkedveltebb FPS műfajú PC. Ez a játék meghívja Önt, hogy játsszon, mint a CS: GO, de egy valósághűbb világgal.

Letöltheti a Steamről, és itt vannak a minimum előírások:

RészletLeírás
OSWindows 7, Windows 8.1, Windows 10 (64 bites verziók szükségesek)
ProcesszorIntel Core i3 560 @ 3,3 GHz vagy AMD Phenom II X4 945 @ 3,0 GHz
memória6 GB RAM
GrafikaNVIDIA GeForce GTX 460 vagy AMD Radeon HD 5870 (DirectX-11 kompatibilis 1 GB VRAM-mal)
Tárolás61 GB

Letöltés Itt van Tom Clancy Rainbow Six Siege-je!

3. Team Fortress 2

A következő az Team Fortress 2 amely egy FPS játék különféle játékmódokkal. Kiválaszthatja a karakterét, amely 9 osztályból áll.

Ez a játék az olyan hibrid FPS MOBA játékok előfutára, mint az Overwatch és a Paladins. A játék egyedisége a játékmódok folyamatos innovációjában rejlik frissítés és 3D karakter grafika.

Ezt a játékot letöltheti a Steamről, és itt vannak a minimum előírások:

RészletLeírás
OSWindows 7 (32/64-bit) / Vista / XP
Processzor1,7 GHz-es vagy jobb processzor
memória512 MB RAM
Tárolás15 GB
Játékok letöltése

Következő...

4. Hunt Showdown

Játszma, meccs online A következő PC a Crytektől érkezett, mégpedig Hunt Showdown. Ez a játék egy PVP játék vadászpénz amely a sötét korokban játszódik.

Számos szörnnyel kell szembenéznie a saját egyediségével. Fel kell fegyverkeznie a legjobb felszereléssel, hogy szabadon vadászhasson.

Ezt a játékot letöltheti a Steamről, és itt vannak a minimum előírások:

RészletLeírás
OSWindows 7 64 bites
ProcesszorIntel i5 @ 2,7GHz és 4 mag (6. generáció, Core i5 6400) vagy AMD Ryzen 3 1200
memória8 GB RAM
GrafikaNVIDIA GeForce GTX 660 TI vagy AMD Radeon R9370
Tárolás20 GB

Letöltés Hunt: Itt van a leszámolás!

5. Planetside 2

Nos, ha ez játék online Megteheti ezt az FPS-t Letöltés és ingyen játszhatsz a Steam-en keresztül. A Planetside 2 egy FPS játék online a HALO stílusú világ témájával.

Harcolni fogsz más játékosokkal és megpróbálsz nyerni. Harcolhat a barátaival is, hogy még izgalmasabbá váljon.

Minden győzelem díjat ad, amelyet fegyverek vásárlására használhat fel, készség, bőr, és még sok más.

RészletLeírás
OSWindows 7 64 bites
ProcesszorCore i5-760 vagy jobb / AMD Phenom II X4
memória6 GB RAM
GrafikanVidia GeForce GTX 260 vagy Radeon HD 4850
Tárolás20 GB

Letöltés Itt van a Planetside 2!

Nos, ez a játékok listája online A PC valóban alkalmas arra, hogy együtt játszhasson barátaival. Kezdve a játéktól online Könnyű PC, különféle érdekes műfajokhoz, amelyeket kipróbálhat.

Legyen szó akár ingyenes, akár fizetős játékról, az ApkVenue összes játéka nagyon izgalmas a szabadidejének kitöltésére.

A fenti játékok között játékok online melyik tetszik a legjobban? Természetesen, ha az ApkVenue a PUBG-t választja. Írja meg véleményét a megjegyzések rovatban, találkozunk a következő játékcikkben, banda!

Olvassa el a cikkeket is Játszma, meccs Online PC vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found