hogyan lehet használni a szerencsés patchert az androidos játékok feltörésére

Nincs pénze feltöltésre az Android-játékában? Nyugodtan, az ApkVenue megtanítja, hogyan használhatja a Lucky Patcher-t kedvenc játékok feltörésére

Ha odafigyel, szinte az összes Android-játék átvette a rendszert Alkalmazáson belüli vásárlás. Minél többet költ, annál gyorsabb lesz előrehalad benne vagy a játékban.

Valójában nem baj. Végül is ez a rendszer az egyetlen módja annak, hogy az ingyenes játékfejlesztők ne csődbe menjenek, bandázzanak.

A rendszer is rossz, banda. A rossz dolog az, hogy ha nem vagy szultán, akkor nem fogsz tudni versenyezni a nagyszerű játékosokkal, akik akár több millió Rupiah-t is feltöltenek.

Nos, az ApkVenue kínál megoldást az Ön számára szabad játékos akik nem akarnak veszíteni, azok jól állnak a szultánnál. Csaló alkalmazással Szerencsés Patcher, feltörheti Android-játékát, hogy még gyorsabb legyen a haladása.

Érdeklődik hogyan kell használni a Lucky Patchert? Gyere, nézd meg a következő cikket!

Hogyan lehet feltörni az Android játékokat a Lucky Patcher használatával

Szerencsés Patcher olyan eszköz, amely megváltoztathatja forgatókönyv a játékban lévő alkalmazásból. Természetesen a szkript megváltoztatása szerzői engedély nélkül törvénytelen dolog, banda.

Ezért az ApkVenue nem javasolja ennek az alkalmazásnak a használatát. Ez az alkalmazás nem csak illegális, hanem játékkészítés veszélye is fennáll, még a mobiltelefonja is megsérült.

Azonban nincs semmi baj, ha tudni akarod, hogyan kell használni a Lucky Patchert, bandát. Származás, saját felelősségére, igen!

Igen, a Lucky Patcher akkor működhet optimálisan, ha androidos telefonja gyökerezik. A Lucky Patcher használatának módja:

Jegyzet:

1. lépés - Töltse le és telepítse a Lucky Patcher alkalmazást

 • Első lépésként töltse le a Lucky Patcher alkalmazást. Sajnos a Lucky Patcher alkalmazást nem találja meg a Google Play Áruházban.

 • Mivel ez az alkalmazás illegális, meg kell látogatnia és letöltenie közvetlenül a Lucky Patcher webhelyéről. Ha nem akarja, hogy zavarjon, letöltheti közvetlenül az alábbi linken keresztül is.

Apps Utilities Lucky Patcher LETÖLTÉS
 • A letöltés után telepítse az alkalmazást a mobiltelefonjára. Engedélyt is kell adnia a Lucky Patchernek, hogy hozzáférhessen az adatokhoz a mobiltelefonján, a bandán.

2. lépés - Válassza ki a kívánt játékot

 • Az alkalmazás telepítése után nyissa meg a Lucky Patcher alkalmazást. Kezdetben a Lucky Patcher feldolgozza az Androidra telepített összes alkalmazást.

 • Miután belépett a Lucky Patcher alkalmazásba, különféle alkalmazásokat talál. Válassza ki az alkalmazást / játékot, amelyet feltörni szeretne a Lucky Patcher segítségével.

 • Ha például pénzt vagy szintet akar csalni a játékban, győződjön meg róla, hogy vannak szavak Az InApp vásárlás megtalálva játék címe alatt, az alábbiak szerint.

 • E játék alatt

3. lépés - Kezdje el javítani a játékot

Kattintson a javítani kívánt játékra. A megnyíló menüben válasszon egy lehetőséget Foltok menüje, Hozzon létre módosított APK fájlt, majd válassza a lehetőséget Támogatja az InApp és LVL emuláció javítását.

 • Tegyen fel egy ellenőrzőlistát Támogatási javítás LVL emulációhoz és Támogatja az InApp emuláció javítását majd kattintson Alkalmaz.
 • Várjon egy kicsit, amíg a folyamat befejeződik. Ha elkészült, megjelennek az eredmények tapasz-övé. Kattintson a gombra Dob hogy a játék vagy az alkalmazás azonnal futtatható legyen.

4. lépés - Kész

Ha sikerül, akkor az ár automatikusan teljes lesz bolt átalakult $0.00 aka szabad. Nagyon könnyű, igaz, banda?

Válasszon egyet az ingyenesen vásárolni kívánt termékek közül. Amikor megjelenik egy új ablak, ellenőrizze Küldjön választ az alkalmazásnak aláíratlanul (ez nem root felhasználók számára is működhet) és Mentse a vásárlást a visszaállításhoz majd kattintson a gombra Igen.

Íme egy példa a sikerére:

A Lucky Patcher egyéb funkciói

Annak ellenére, hogy népszerűbb a pénz vagy a szintek feltörésére a játékban, kiderült, hogy sok más van, tudod, hogyan kell használni más Lucky Patchereket.

Eddig 4 másik fontos funkciója van a Lucky Patcher-nek, nevezetesen:

 • Teljes verzió licencet szerzett a Google Play Áruházban elérhető ingyenes alkalmazásokból vagy játékokból.

 • A licencellenőrzés eltávolítása fizetős alkalmazásoknál, így élvezheti a prémium alkalmazásokat a teljes verzió megvásárlása nélkül.

 • Hirdetések eltávolítása vonja el a figyelmét az alkalmazásokról vagy a játékról.

 • Valaki más javításának telepítése az alkalmazáson vagy a játékon.

A Lucky Patcher 5 fő funkciója közül az ApkVenue leginkább azt javasolja, hogy távolítsa el a hirdetéseket az alkalmazásból. A mindig megjelenő hirdetések gyakran zavarják a játékélményt.

Ez Jaka cikke arról, hogyan lehet egyszerűen használni a Lucky Patchert a hackeléshez alkalmazáson belüli vásárlás és prémium játékon belüli termékeket vásárolhat.

Annak ellenére, hogy ez megkönnyítheti a játékot, mégsem lesz olyan izgalmas, mint aki őszintén játszik. Garantáltan a csaló játékosok mindenképpen gyorsan unatkozni fognak.

Ha van más játékhackelési tippje, ne felejtse el megosztani őket az alábbi megjegyzésekben. Találkozunk újra a következő lehetőségnél!

Olvassa el a cikkeket is Csapkod vagy más érdekes cikkeket a Em Yopik Rifai.