7 legjobb android élő háttérkép játék, amelyet érdemes kipróbálni

Érezd a szórakozást a következő Android legjobb élő háttérkép játékok játékában! Meg kell próbálnod!

Játszottál már Android-játékokat, igaz? Természetesen van. Valójában talán rengeteg Android-játékot telepít az okostelefonjára. Tehát ezúttal szeretnék megvitatni az androidos játékokat, amelyekmainstream. Igen, a játék, amire gondolok, különbözik általában az Android-játéktól, mert alapvetően ez az Android élő háttérkép hűvös.

A játék lejátszása eltér a szokásos Android-játéktól. Ennek oka ez a játék már beépített val vel élő háttérkép Ön. Tehát barátaid közvetlenül a képernyőről játszhatnak kezdőképernyő anélkül, hogy előbb meg kellene nyitnia a játékot. Hűvös, igaz!

  • Az Android HD háttérképek gyűjteménye, amelyeket le kell töltenie
  • Hogyan lehet az Android háttérképeket automatikusan megváltoztatni az idő, a hely, a Wi-Fi és egyebek szerint
  • Hogyan készítsünk átlátszó háttérképet Android-on

7 legjobb Android Live Wallpaper játék, amelyet ki kell próbálni

1. Játéktörténet: Andy szobája

Nézte már a Toy Story filmsorozatot? Ha valaha is voltál, ismernie kell a karaktert Andy, egy fiú, aki játékokat birtokol Woody, a Buzz Lightyear és mások számára. Nos, ezen az élő háttérképen megtalálja szobája hangulatát Andy mint a filmben. Ebben a szobában több objektummal is kölcsönhatásba léphet. Számos pont összegyűjtésével kinyithatja a még lezárt karaktereket is. A pontok száma az asztalon lévő ébresztőórán látható.

Grafikus megjelenítés tapéta tovább Játéktörténet: Andy szobája ez egyszerűen fantasztikus. Kipróbálhatja és egyedül játszhat. Funkciók be tapéta beállíthatja a nappali és éjszakai időt is. Még késő délután is megjelenik napnyugta Andy ablakán át látva.

2. Puzzle Blox háttérkép

Puzzle Blox Háttérkép egy hűvös Android élő háttérkép, amelyet Sang készített fejlesztőAndre Rabold. Ez az általa készített élő háttérkép népszerű élő háttérkép játék lett. Ezt a játékot nagyon könnyű játszani, és ügyességre van szükség a játékosoktól. A játék meglehetősen egyszerű, csak 3 vagy több azonos színű blokk megkérésére van szükség. Ha már nincsenek azonos színek, akkor a játéknak vége lesz, és el kell kezdeni.

Játék Trivia Sunfoer Mobile LETÖLTÉS

3. Blocks Live Wallpaper

A Tetris játék inspirálta ezt a játékot játékmenet ami pontosan megegyezik a Tetrisszel. A különbség az, hogy ez a játék az élő háttérképen alapszik. Tehát csak végig lehet játszani kezdőképernyő mint egy játék élő háttérkép Android általában. Amikor éppen telepítette Blocks Live Wallpaper ekkor a játék automatikusan vagy egyszerűen elindul dupla érintés a képernyőn.

4. Gyémánt labirintus élő háttérkép

Gyémánt labirintus élő háttérkép megköveteli, hogy találjon kiutat a blokkoló labirintuson keresztül. A küldetés ebben a játékban meglehetősen egyszerű, vagyis az összes gyémánt összegyűjtése a csillag felvétele előtt. Ami a játék módját illeti, elég az Android készüléket bármilyen irányba dönteni, hogy a labda át tudjon mozogni az útvesztőben.

Eelooz Desktop Enhancement Apps LETÖLTÉS

5. Kacsa papír élő háttérkép

Megint a régi játékok ihlették. Emlékezz még a játékra Kacsa Vadászat mesterséges NES a PS1 konzolról? Nos, látszólag játékok Kacsa papír ez a játék nosztalgiájának kezelésére készült. A játékmenet nagyon egyszerű, csak érintse meg a képernyőn repülő madarakat. Van esély arra, hogy a madarak elmeneküljenek. Tehát ügyesen kell játszani.

Asztali alkalmazások fejlesztése geekyouup LETÖLTÉS

6. Helyromboló Élő Háttérkép

Nagy rajongója vagy az Arcade játékoknak? Ha igen, akkor játék Helyromboló Élő Háttérkép ennek neked kell megfelelnie. Az Ön feladata ebben a játékban az ellenségek felszámolása a beérkező ellenséges repülőgépek megérintésével, hogy elpusztítsa őket. Ez a Space Destroyer játék nemcsak szórakoztató, de kihívást is jelent.

7. Crazy Fish Live Wallpaper Free

Crazy Fish Live Wallpaper Free Ennek témája a víz alatti élet, hasonlóan egy játékhoz Szabadító őrület PC-eszközön. Ebben a játékban minél több más halat kell megennie. De légy óvatos, a nagy halak veszélyeztetik az életedet. Legyőzöttnek nyilvánítják, ha rossz ételt eszel, vagy ha egy nagy hal megeszi. Ebben a játékban csak háromszoros esélyt kapsz. Ha ez a lehetőség elfogy, akkor a játék befejeződik és újraindul.

Desktop Apps Enhancement android Developer LETÖLTÉS

Hogyan érdekli a kipróbálása? Melyik játék tetszik a legjobban? Ha van javaslata más hűvös Android élő háttérképes játékokról, megteheti Ossza meg a megjegyzések rovatban!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found