rövid hollywoodi stílusú videókat szeretne szerkeszteni Androidon? használj tetszik!

Szeretne egy jó videót készíteni az Instagram vagy a Facebook megosztására? Próbáljunk meg kreatív rövid videót készíteni a LIKE használatával!

Van köztetek olyan, aki szeretne videókat megosztani az Instagramon vagy a Facebookon? Ahhoz, hogy sok lájkot szerezzünk ott, érdekes, kreatív videókat kell készítenünk.

Kreatív videók készítéséhez általában komplex videoszerkesztő szoftverre lesz szükségünk egy számítógépen. De tudta, hogy most már rövid, hollywoodi stílusú videókat készíthet csupán Android okostelefonnal? Használhatja az alkalmazást MINT.

  • Hogyan készítsünk videót ala Raditya Dika csak okostelefonnal
  • Hogyan készítsünk Stop Motion videókat egyszerűen az Androidon!
  • 8 alkalmazás animált videók készítéséhez Androidon és PC-n, egyszerű és 100% ingyenes

Hogyan készítsünk rövid videót LIKE-vel

A LIKE egyperces rövid videó alkalmazás. A megjelenéstől számított négy hónapon belül a LIKE letöltésre került 20 milliószor 187 ország felhasználói! Nem csoda, hogy a LIKE a legnépszerűbb alkalmazás és a legjobb közösségi alkalmazás Indonéziában 2017-ben a Google Playen.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Mit kínál a LIKE, hogy a legnépszerűbb alkalmazás legyen? És hogyan kell használni a LIKE-t? Lássuk, hogyan készítsünk egy rövid videót az alábbi LIKE-vel!

  • Korábban ne felejtse el letölteni és telepíteni a LIKE-t okostelefonjára.

  • A telepítés után azonnal kiválaszthatja a videóban használni kívánt zenét. Vagy felveheti először a videót közvetlenül rögzítve vagy egy meglévő videót készítve.

  • Ezután csak válassza ki a hatást. Hatás 3D varázslat a LIKE hatással lehet a hóhatásra, képzelje el, hogy szuperhős vagy, akinek a szeme például lézersugarat bocsát ki. Ez egy titok, a LIKE különféle csodálatos hatásait hollywoodi produkciós csapat szakértői hajtják végre tudod!.

"A speciális effektusok terén mindig az iparág élvonalában állunk az ízléses effektusok révén." - magyarázta Aaron Wei, Termékigazgató LIKE.

  • Miután befejezte a videó elkészítését, a LIKE-ben számos legújabb popzenét adhat hozzá, korlátlan kifejezésre juttatva.

  • Emellett a LIKE rengeteg többdimenziós effekt szűrővel, elegáns és dinamikus matricákkal rendelkezik, és olyan élményt nyújt, mintha híres párbeszédekkel lépne fel, amelyek vírusosak az interneten. Rengeteg vicces és kreatív párbeszédet biztosított a LIKE, hogy jól érezzük magunkat a barátainkkal.

  • Annak érdekében, hogy még izgalmasabb legyen, a LIKE lehetővé teszi, hogy nagyon sokszínű matricákat, egyedi kifejezéseket, zenét és más kreatív anyagokat adhasson hozzá az Indonéziában használók egyedi kulturális jellemzőinek kiigazításával. Minél változatosabb és annál indonézebb!
  • Ha elkészült, csak dolgozza fel és ossza meg a közösségi médiában!

A benne rejlő összes funkcióval nem csoda, hogy a LIKE elég magas pontszámot kap, mégpedig 4,6 az elmúlt négy hónapban a Google Playen. Még a LIKE is 140 ezer pozitív értékelést kapott felhasználóitól.

"A jövőben a LIKE folytatja Indonézia piacának fejlesztését az új áttörések és vezető innovációk előmozdításával. Ezenkívül a LIKE kényelmesebb lesz használni, vonzóbb és hűvös rövid videoszerkesztő élményt nyújt az indonéz felhasználók számára." - tette hozzá Wei.

Tehát próbáljunk meg egy rövid videót készíteni a LIKE használatával!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found