trükkök, amelyek 2-szer gyorsabbá teszik a böngészést az Android rendszeren

Ez egy egyszerű módja annak, hogy kétszer gyorsabbá tegye a böngészést az Android rendszeren. A böngésző használata Androidon, nevezetesen a Google Chrome

Böngészés lassú? Biztosan szívás, főleg akkor, ha csak egy oldal megnyitása hosszú időt vesz igénybe. A böngészés sokkal szórakoztatóbb, ha gyorsan megnyithat minden szükséges oldalt, de mi az a sok tényező, amely befolyásolja az oldal megnyitásának sebességét böngészés közben, például hirdetések, fájlok multimédia mint az oldalon lévő kép, amely túl nagy méretű ahhoz, hogy időt szakítson rá Betöltés annál magasabb.

Itt van egy egyszerű módja annak, hogy kétszer gyorsabbá tegye a böngészést az Android rendszeren. A böngésző használata Androidon, nevezetesen Google Chrome, ez a trükk gyorsabbá teszi a böngészést. Hacsak az akkori jel nem volt nagyon gyenge.

A trükkök böngészése Android-on kétszer gyorsabb

  • Töltse le a Google Chrome Beta verziót.

  • Funkciók engedélyezése Oldalforrások előhívása a menüben Opciók azután Beállítások. Ezt követően válassza ki Magánélet azután Oldalforrások előhívása.

  • Ban ben alapértelmezett, akkor az Oldalforrások előhívása beállítás akkor lesz aktív, amikor a felhasználó WiFi kapcsolatot használ. De a maximális eredmény elérése érdekében helyezze át ide: Mindig.

  • A funkció használatával nemcsak Betöltés gyorsabb böngészés esetén, de csökkenti az adatkvóta-felhasználást is.

Miért érdemes használni a Google Chrome Beta verziót?

Mivel a Chrome bétaverziójában általában sok változás történik a folyamat miatt fejlesztés a Google oldaláról. A Chrome Beta felhasználói minden bizonnyal kapnak néhány új funkciót a szokásos Google Chrome-hoz képest. Emiatt a Chrome Beta gyakran biztosítja a legújabb, gyorsabb és hatékonyabb verziót.

Google Inc. böngészőalkalmazások LETÖLTÉS
  • Ne próbálja ezt beírni a Google Chrome-ba
  • Igazolt! A Google Chrome legújabb verziója több RAM-ot takarít meg

Chrome Flags

A felhasználáson kívül Oldalforrások előhívása, a felhasználók kipróbálhatják a Google Chrome beállításainak használatát a Flags segítségével. Ha a zászlókban változás történik, a felhasználó üzenetet kap Figyelem mert ezek a változások hatással lehetnek a felhasználói élményre a Google Chrome használatakor.

  • típus króm: // zászlók ahová beírja az URL-t a Google Chrome-ba.

  • Ezen az oldalon sok beállítás aktiválható (Engedélyezze) és kikapcsolta (Letiltás). Nézze meg alaposan ezeket a beállításokat.

  • A dolgok felgyorsítása érdekében hasonló lehet a WebAudio szolgáltatás kikapcsolásához, a Késleltetés gombra és számos más beállításhoz.

Ha nagy RAM-mal rendelkező okostelefonja van, a szakaszban beállíthatja Az érdeklődési terület maximális csempéje nak nek 512 rendelési folyamat renderelés gyorsabban. Ezt a módszert közvetlenül alkalmazhatja Android-eszközén, és természetesen használhatja a Google Chrome-ot és a Chrome Beta-t is.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found