Hayabusa, a mobil legendák árnyékninja 5 hőspultja!

A Mobile Legends egy Android-alapú MOBA játék. Ezt a játékot akár közepes specifikációjú okostelefonnal is játszhatja.

A Mobile Legends egy Android-alapú MOBA játék. Ezt a játékot akár közepes specifikációjú okostelefonnal is játszhatja. Van 5 hős szerep tartalmazza a Mobile Legends, nevezetesen a Mage, az Assassin, a Marksman, a Tank és a Support.

Hayabusa az egyik Assassin hős, amelyet gyakran használ profi játékos a nemzetközi színtéren. Ennek az egy hősnek olyan képességei vannak, mint egy nindzsának, ami megnehezíti az ölést. De minden hősnek gyengeséggel kell rendelkeznie más hősökkel szemben.

  • Útmutató a Saber Mobile Legends: Robot Assassin Disable Builder használatához
  • 8 módja annak, hogy ingyenes bőröket szerezzünk a mobil legendákhoz: Bang bang
  • 7 módszer a mobil legendák eljátszására kezdőknek, egyéni rang a mítoszig!

5 Hős Counter Hayabusa, Shadow Ninja a mobil legendákban!

Tehát azok számára, akik még mindig zavartak abban, hogyan lehet elkapni az árnyék ninját, jobb, ha először erre a cikkre hivatkozunk. A következő 5 Hős számláló Hayabusa Mobile Legends.

1. Sabre

Fotóforrás: Személyes dokumentumok

Azok számára, akik még mindig zavarosak abban, hogyan lehet elkapni Hayabusát, erről többet kell tudniuk Szablya egy természetes számláló. Hősszerepként Saber és Hayabusa ugyanaz, nevezetesen Assassin. Hayabusának azonban, aki valóban mozgékonyabb, mint a szablya, még mindig vannak gyengeségei. Akkor használhatja a szablyát, amikor az ellenség Hayabusát használja.

2. Küklopsz

Fotóforrás: Személyes dokumentumok

Mivel Hayabusa agilis orgyilkos, meg kell a hős, aki el tudja zárni. Jól Küklopsz az egyiket kihasználhatja ulti Küklopsz hogy elkapja Hayabusát. Győződjön meg arról is, hogy először lezárta a célt, nehogy rossz célpontot kapjon.

3. Aurora

Fotóforrás: Személyes dokumentumok

Mondhatni Hayabusa fő számlálója hős mágus. Mágus olyan Hajnal nyilvánvalóan egészen el lehet kapni Hayabusát. Ahhoz azonban, hogy Hayabusát elkapja az aurora, külön türelemmel kell rendelkeznie, mert meg kell várnia az utolsó pillanatot, amikor Hayabusa cooldown készség.

4. Harley

Fotóforrás: Személyes dokumentumok

Még mindig mágus hős, a következő Hayabusa pult az Harley. Harley a legforgalmasabb mágus az ernyő motorkerékpár taxi Kagura. Használhatja ki a Harley képességeinek kombinációja hogy megöli Hayabusát. Vagy csalogassa be a toronyba, így könnyebb megölni.

5. Martis

Fotóforrás: Személyes dokumentumok

Ez vitathatatlanul minden hős számlálója, A Martis harcos volt a legerőszakosabb a Mobile Legends-ben. Használhatja a mártírkészségeket Hayabusa megállításához, mielőtt a képességeit így felhasználná Hayabusa képességei kudarcot vallanak és könnyedén megölheted.

Szóval ennyi 5 Hős számláló Hayabusa Mobile Legends amivel Hayabusát megállíthatod. Valójában a Mobile Legends összes hősének saját számlálója van, attól függően, hogy játszik.

Letöltés A legújabb mobil legendák itt

Moonton Stratégia Játékok LETÖLTÉS

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found