5 legjobb stratégiai RPG játék androidra

Ugyanazok a játékelemek, de néhány más. Ez a legjobb stratégiai RPG játék az Androidon.

Játszma, meccs RPG talán normálisan hangzik, és sokunkkal találkoztunk Google Play Áruház. A téma elfogadásától kezdve anime, isten, és szintén hős amely eredetileg készült. De hallottál már valaha játékról SRPG?

Stratégiai szerepjáték, a kombinációja két műfaj, nevezetesen a stratégia és az RPG. Annak ellenére, hogy ugyanazok a játékelemek vannak, SRPG játékok általában játékmódot vesznek fel vonalvédelem, taktikai, és körönként. Szóval, milyen játékok a legjobbak? Következő Jalantikus összegezte Az 5 legjobb stratégiai RPG játék az Android számára.

  • Meg kell nézni! Íme 7 legjobb RPG témájú anime ma
  • 10 legjobb RPG játék az Androidon, amelyet meg kell próbálnia
  • Mobile Legends: Bang, DotA játék az Android HP RAM számára 1 GB alatt

5 legjobb stratégiai RPG játék az Android számára

1. Heavenstrike riválisok

Square Enix valóban nagyon jó az RPG műfajú játékok készítésében, Heavenstrike riválisok az egyik. Az ország felhők fölötti hátterével Ön felveszi a kijelölt fegyveres erők vezetőjének szerepét megvédi az országot a szörnyek támadásaitól.

Ez a játék használja körökre osztott mód aka váltás fordul, mint a sakkozás. Korábban el kellett intéznie, hogy milyen karaktereket fog játszani az egyes mérkőzéseken. Majd játék közben nagyon kell stratégia amikor az út kanyarodik, azzal a céllal, hogy megölje az ellenség kapitányát, hogy megnyerje a játékot.

2. Taktikai osztag: Dungeon Heroes

Ezúttal van egy játék, amely meglehetősen mesterséges fejlesztőSway Mobile, Inc. vegye fel a helyforma témáját börtön, amelyet a csapataival együtt fog feltárni. Biztosan azon az úton, ahogyan megteszi az ellenségek elfogták aki meg akar szólítani, és végül biztosan találkozni fogsz Főnök az egyes térképek végétől.

Fogadja el automatikus csata mód, az a feladata, hogy csapatait "vegyítse" komponálja a hősöket minden helyzetre. A játékstílusának megfelelően rendezheti, kezdve erőteljes támadás, tartsd ki és ellentámadás. Te is online játszhat és harcolni a többi játékos csapata ellen.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Valkyrie Connect

Talán néhányan azt gondolják, hogy ez a játék az elpörögni tól től Végső fantázia vagy fejlesztők által készített játékok Square Enix Egyéb. Nem, annak ellenére, hogy ennek a játéknak a logója hasonló a Final Fantasy-hoz, Ateam Inc. az eredeti cég Japán aki elkészítette ezt az egy játékot.

Hozd játékmenet ami hasonló Taktikai osztag: Dungeon Heroes, vagyis sok olyan tömlöcöt fog felfedezni, amelyek határozottan lakottak sok szörny és Főnök hogy harcolnod kell. Egyedülálló módon a játék minden szereplőjének megvan a maga háttértörténete, ami gazdaggá és meglehetősen erőssé teszi ezt a játékot történet. Ettől eltekintve a grafika 3D Anime ami vicces, kényelmesebbé teszi a játékot is.

4. Ördögtörő

Ezúttal van egy játék stratégiai szerepjáték ami meglehetősen összetett. Itt navigálhat a széles térképen, ahol a térkép alakja van valamint egy kontúrtérkép. Ön is meglehetősen nagy csatával néz szembe, sok ellenséggel minden területen.

A csatában eljutnak a hatszög alakú síkság amely mintha az ég fölött repülne. Itt és csapataival szembe kell néznie az ellenséges csapatokkal, természetesen muszáj dolgozzon ki megfelelő taktikát és a hős megfelelő összetétele a győzelem megszerzéséhez. Bár meglehetősen összetett, valójában az egyes karakterek képződése aranyosnak tűnik, édesítőszerként ebben a játékban.

5. Fantasy War taktika

Nexon, valóban gyakran lepi meg a piacot mobil játék megjelenésétől kezdve kiváló minőségű játékok kiadásával. Egyikük ott van Fantasy War Tactics. Ebben a játékban úgy tűnik, hogy a Nexon próbálkozik meglehetősen egyedi játékmódot kínál és más.

Ha egy köbös játékbeállítást és egy nagyon csúnya vizuális hatást hoz létre, ez a játék lesz nagyon jó grafikához. Maga a játékmenet továbbra is olyan, mint általában az SRPG játék, ahol több hősöt hoz el és harcol az ellenséggel.

Itt azonban meg kell stratégiázza az utat az összes karaktered ebben a köbmezőben, mert egyes területeken nem léphetsz. Minden fordulaton, amit megjársz, neked is kell meghatározza a megfelelő karaktert megközelíteni, vagy megpróbálja sarokba szorítani az ellenfelet úgy, hogy lassan több hőssel szorítja.

Igen, ennyi volt Az 5 legjobb stratégiai RPG játék az Android számára. Tehát azok számára, akik szeretik a játékokat, amelyek stratégiával élesítik az agyadat, sorolj fel a fenti listán referencia lehet Ön. Élvezze a játékot, és ne felejtse el Ossza meg az alábbi megjegyzés oszlopban való játék közben szerzett tapasztalataid!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found