3 hatékony módszer az elveszített xiaomi 4g helyreállítására

Indonéziában sok Xiaomi-felhasználó bosszankodik, mert a 4G elveszett az operációs rendszer frissítése után. Te is tapasztaltad? Ha igen, a JalanTikus megoldás az elveszett 4G Xiaomi helyreállítására.

Mert nagyon sok választási lehetőség van okostelefon olcsó, lenyűgöző specifikációkkal felszereltek, sokan érdeklődnek a kimeneti okostelefon iránt Xiaomi. Néhányan hajlandók vásárolni, bár Indonéziában hivatalosan nem kapható. Igen, igaz?

De a közelmúltban a Xiaomi felhasználói panaszkodtak a 4G-csatlakozási problémájuk után, amely eltűnt frissítés. Ezután hogyan lehet helyreállítani az elveszett Xiaomi 4G-t?

 • A rejtett funkciók aktiválása a Xiaomi okostelefonon
 • Hogyan lehet rootolni a Xiaomi Redmi 3. megjegyzését és telepíteni a TWRP helyreállítást

Hogyan lehet helyreállítani az elveszett Xiaomi 4G-t

Valamivel ezelőtt a Xiaomi fokozatosan hozta létre MIUI frissítéseit az indonéz felhasználók számára. Mivel azonban a TKDN (hazai tartalmi szint) szabályozásai irányítják, a Xiaomi ebben a legújabb frissítésben megszünteti a 4G hálózati támogatást Indonéziában. Ez aktiválta a Xiaomi néhány felhasználóját is automatikus frissítés bosszankodni.

Íme néhány okostelefon, amely megkapta a MIUI 7.5.3.0 frissítést és elveszítette 4G-jét, nevezetesen a Xiaomi Redmi 3, Redmi 3 Pro és a Xiaomi Redmi Note 3 Pro. Ön egyike azon Xiaomi felhasználóknak, akiknek hiányzik a 4G? Ha igen, akkor van itt az elveszített Xiaomi 4G helyreállításának több módja.

1. Változás Területi beállítás Malajziába

Az elveszített 4G Xiaomi Redmi 3 Pro helyreállításának egyik egyszerű módja az, ha a területi beállítást Malajziára cseréli. Ehhez lépjen be a menübe Beállítások - További beállítások - Nyelv, majd állítsa át Malajziára. Ha elkészült, kérjük, lépjen Repülőgép módba. A Repülő üzemmód bekapcsolása után a 4G újra megjelenik.

2. Speciális kódok használata

Ha úgy találja, hogy a fenti nyelv módosítása sikertelen volt, ne legyen szomorú. Még mindig más módon próbálkozhat az elveszett Xiaomi 4G helyreállításával, mégpedig egy speciális kód használatával. A módszerek a következők:

 • Húzza ki a SIM-kártyát az okostelefonról. Mivel az összes Xiaomi okostelefon Dual SIM-lel van felszerelve, távolítsa el az összes SIM-kártyát, ha a két meglévő SIM-kártyahelyet használja.

 • Írja be a Telefonhívó elemet, majd nyomja meg az gombot *#*#4636#*#*.

 • Válassza a Telefonszám 1 lehetőséget, majd válassza a Preferált hálózati típus beállítása lehetőséget.

 • Itt válassza a Csak a CDMA beállítást.

 • Kérjük, adja meg a SIM-kártyáját (először helyezzen be egy 4G-s SIM-kártyát). Ezután lépjen be a Beállítások menübe - SIM-kártya és mobilhálózat - Előnyben részesített hálózat, majd válassza a Globális vagy az Előnyben részesített 4G (CDMA) lehetőséget.

Bizonyos esetekben a Globális kiválasztásakor kiderül, hogy a 4G nem jelenik meg. Tehát csak válassza a 4G Prefer (CDMA) lehetőséget.

3. A MIU verziójának leminősítése

Ha a fenti két módszer nem működik, akkor megpróbálhatja az utolsó, ígéretesebb módszert, nevezetesen leminősítés az előző MIUI verzióra. De az a kockázat, hogy minden adata elvész. Szóval tanácsos először biztonsági másolatot készíteni.

 • Először töltse le a ROM-ot, amely megfelel a Xiaomi okostelefonjának itt.

 • Ha elkészült, változtassa meg a letöltött ROM nevét update.zip.

 • Nyissa meg okostelefonján az Updater alkalmazást, majd kattintson a jobb felső sarokban található három pontra, majd válassza a Frissítési csomag választása lehetőséget.

 • Kérjük, válassza ki a korábban letöltött ROM.nevet update.zip. Várja meg a folyamat befejezését.

Jól, ez 3 egyszerű módja az elveszett 4G helyreállításának a Xiaomi-n. Győződjön meg arról, hogy a környéken 4G a hálózat!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found