Ez az 5 haszontalan Android-alkalmazás ostobává tehet

Különböző alkalmazások készülnek a felhasználók megsegítésére. De nyilván vannak olyan alkalmazások, amelyek haszontalanok. Íme 5 alkalmazás, amelyek hülyévé tehetik a felhasználókat.

Különböző alkalmazások Eredetileg azért jött létre, hogy segítsen a felhasználóknak különböző dolgokban. Ezen kívül vannak olyan szórakoztató alkalmazások is, mint például filmnézés, zenehallgatás, különféle játékok.

De a forgalomban lévő sok alkalmazás közül kiderül, hogy nem kevés haszontalannak és jelentéktelennek tűnő alkalmazás van, amely valójában hülyének nézi a felhasználókat. Itt van Jaka áttekintése öt haszontalan alkalmazás, ami hülyévé tehet. Bármi?

  • Tudatában vagy? Ez az 5 leghülyébb dolog, ami miatt a KZL a GTA játékban szerepel
  • Minél kifinomultabb a technológia, annál hülyébb a felhasználó! Ez igaz?
  • Több ezer év után végre megválaszolják ezt a hülye kérdést

5 hasznos Android-alkalmazás, amely hülyévé tehet

1. iBeer

Egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy sört fogyasszanak okostelefonjukról. Várj egy percet! A sör, amelyet iszol, csak virtuális, más néven nem valós. Alkalmazás iBeer tegye okostelefonjához egy pohár sört. Ezután a felhasználó megdönti az okostelefont, és összerakja a száját, mint egy ivómozdulat.

A pohárban lévő sör lassan elfogy, és hirtelen böfögésnek tűnik, miután sört ivott. Nem tudom, mire készült, sokan azt gondolják, hogy ez az alkalmazás egyszerűen a vágyak teljesítésére jött létre kiskorúak érezni a sörivás szenzációját.

2. Virtuális cigarettázás

Nem sokban különbözik a fenti alkalmazástól, ezúttal az objektum sörről változik cigaretta. A megvalósítás nagyjából megegyezik, nevezetesen egy cigaretta meggyújtásával és a szájnak az okostelefon végéhez való tapadásával történő beszívásával.

A cigaretta ekkor úgy fog kinézni, mintha belélegezték volna, mint egy igazi cigarettát. Az sem egyértelmű, hogy mire készült ez az alkalmazás. Erősen gyanítható azonban, hogy ilyen típusú alkalmazásokat hoztak létre segítsen az aktív dohányosoknak leszokni.

3. S.M.T.H.

S.M.T.H. önmagában nem a "valami" szó rövidítése, hanem "Küldj a mennybe". Ez a név megfelelő lehet, ha megnézi, hogyan kell használni ezt az egy alkalmazást. Igen, a felhasználók egyszerűen a lehető legmagasabban dobhatják okostelefonjaikat az égbe.

Ezután az alkalmazás rögzíti, hogy hány magasság okostelefonok által elért siker. Valójában a pontszámot a tabellán szereplő többi felhasználóval vetjük össze magas pontszám. Első ránézésre ez az alkalmazás azért hasznos, mert van benne egy versenyelem, de ha a kidobott okostelefon összeomlik, összeomlik?

4. Big Bang Whip

Ezt az alkalmazást a film ihlette Indiana Jones ami meglehetősen legendás. A jellegzetes ostor, amelyet Dr. Jones ezután elkészítette virtuális verzióját a Big Bang Whip nevű alkalmazásban.

Az alkalmazás használata nagyon egyszerű. Elég, ha az okostelefont mozgatja mozgassa, mint az ostort, akkor ostor fog kijönni az okostelefon hangszórójából. Elképesztő, igaz?

5. Hodor billentyűzet

Sorozatszám Trónok harca amely jelenleg népszerű, az alkotókat is vonzza a sorozathoz kapcsolódó számos egyedi alkalmazás létrehozására. Az egyik a Hodor billentyűzet alkalmazás, amelyet minden bizonnyal Kristian Nairn Trónok játékának karaktere ihletett.

Más billentyűzetalkalmazásoktól eltérően azonban a Hodor billentyűzet csak a "Hodor". Ez természetesen azért van így, mert a sorozatban Hodor karakter csak a szót tudja kimondani. Akkor mire szolgál a billentyűzet?

Ez az öt haszontalan alkalmazás, amely hülyévé teheti a felhasználókat. Ennek ellenére ez az alkalmazás valóban hasznos lehet azok számára, akik nagyon feszült szabadidőt szeretnének tölteni. De ne legyél hülye, mert túl jó az alkalmazás használatához.

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found