Ez a 3 alkalmazás kifinomultabbá teheti androidját, mint az iPhone

Biztos, hogy ismeri a kemény versenyt az iOS és az Android platform között? Tegnap után áttekintettük az Okok, miért az Apple mindig fejlettebb, mint az Android cikket, ma 3 olyan alkalmazást kínálunk, amelyek képesek A-t előállítani

Ismernie kell a kemény versenyt, amely között zajlik felület iOS és Android? Tegnap után átnéztük a cikket 5 ok, amiért az Apple mindig egy lépéssel előzi meg az Androidot, ma 3 alkalmazást biztosítunk, amelyek elkészíthetők Az Android tovább fejlettebb, mint az iPhone.

Azok az alkalmazások, amelyeket megemlítünk, anélkül képesek továbbfejleszteni az Android teljesítményét, hogy hozzáférést kellene használniuk gyökér és ami még jó, ezek az alkalmazások nem találhatók meg az iPhone-on. Tehát nem kell szégyenkeznie, hogy az Android elveszíti az iPhone-t. Mert valójában az Androidod is lehetcsípések Tehát hűvösebb, mint az iPhone. Melyek azok az alkalmazások, amelyek segítségével az Android hűvösebb és kifinomultabb lehet, mint az iPhone? Nézzük meg!

  • 6 Az Android előnyei az iPhone-hoz képest
  • 6 iPhone előnyei az Androidhoz képest
  • A segédérintõ gomb használata, mint egy iPhone egy Android okostelefonon

3 olyan alkalmazás, amely kifinomultabbá teheti Android készülékét, mint az iPhone

1. Du Battery Saver

Az Android-felhasználóknak ismerniük kell ezt az egy alkalmazást. Du Battery Saver egy olyan alkalmazás az Android okostelefon akkumulátorának optimalizálására, hogy tartósabb legyen. Az alkalmazás használatával Android-akkumulátora akár a szokásosnál is 50% -kal hosszabb ideig tart.

Maga a JalanTikus szerint szüksége van erre az alkalmazásra, mert a Du Battery Saver rendelkezik egy közvetlen modullal, amely vezérli, hogy mely alkalmazások futnak háttér csak egyszer Koppintson a. Hol lehet az iPhone-on? Ezenkívül a Du Battery Saver alkalmazásnak vannak funkciói is Intelligens előre beállított módok aki kiválaszthatja a legmegfelelőbb módot az okostelefon akkumulátorának optimalizálásához. Plusz funkciók Egészséges töltésmenedzser és Pontos állapot, így a Du Battery Saver alkalmazás képes támogatni az Android teljesítményét és hűvösebbé tenni az Androidot, mint az iPhone.

Töltse le a legújabb Du Baterry Saver alkalmazást a JalanTikus webhelyről

Alkalmazások termelékenysége DU APPS Studio LETÖLTÉS

2. Locket Lock Screen

Alkalmazásoknál ez különbözik a Du Battery Saver-től. Talán néhányan közületek ritkán tudnak erről az alkalmazásról is. A Locket Lock Screen alkalmazást valóban kivonták a Google Play Áruházból, és nem található meg szabadon az alkalmazások piacán. Jó hír, hogy a Lalan Lock Screen alkalmazást egyszerűen és ingyenesen letöltheti és telepítheti a JalanTikus oldalról.

Kapocs az alkalmazás intelligens zár képernyőn más néven egy intelligens zárképernyő, amely naprakész információt nyújt az eseményekről, amelyek az ébredés pillanatától lefekszik. Ez az alkalmazás megtanulja kedveléseit és szokásait, hogy releváns tartalmat hozzon a mobiltelefon zár képernyőn. Minél gyakrabban használja a Locket Lock Screen alkalmazást, annál jobban megismeri és megkönnyíti a használatát. A Locket Lock Screen lehetőséget választotta "2014 legjobb alkalmazásai" a Google. A legfrissebb híreket csak az okostelefon képernyőjén szerezheti be. Melyik iPhone lehet ez? Tehát igaz, hogy Androidod hűvösebb lesz, mint az iPhone, amikor telepíted ezt az alkalmazást.

Töltse le a Locket Lock Screen alkalmazást a JalanTikus oldalról

Apps Utilities Locket LETÖLTÉS

3. CM Locker

Talán gyakran hallotta ezt az alkalmazást. CM Locker egy másik alkalmazás a Cheetah Car fejlesztőtől CM Security ami már híres. A CM Locker alkalmazás mérete kisebb, mint 4 MB, és nagyon könnyen használható. Ez az alkalmazás csak kis mennyiségű mobiltelefon-memóriát és akkumulátort igényel.

Mit tehet a CM Lockerrel, amit az iPhone nem? Duh annyi van. Íme a CM Locker alkalmazás olyan funkciói, amelyek az Androidot hűvösebbé teszik, mint az iPhone:

  • Testreszabás. Hozzáadhat egy avatárt a következőhöz: jelszóoldalak. Választhat elrendezés a legjobban kompatibilis az okostelefonjával.
  • Telefon Booster. Növelje mobiltelefonjának sebességét akár 100% -kal Eszköztár.
  • Energiatakarékos. Tisztítsa meg az akkumulátort fogyasztó alkalmazásokat, így akár 30% -kal is meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát.
  • Behatoló szelfi. Elkapja annak a személynek az arcát, aki rossz jelszó megadásával próbálja eltéríteni a mobiltelefonját.
  • Értesítés emlékeztető. Gyors hozzáférés a bejövő üzenetekhez, például (Whatsapp, Facebook Messenger, LINE és mások). Van egy privát mód is, amely tetszés szerint elrejtheti a tartalmat.
  • Zene vezérlés. Egyszerűen kezelhető a zene.
  • Kamera parancsikon. Könnyű hozzáférés a kamera alkalmazáshoz, így nem veszít el egy értékes pillanatot.
  • Praktikus eszköztár. Vannak alkalmazások, például zseblámpa, számológép, legújabb alkalmazások stb.
  • Időjárás előrejelzés. Mindig tudjon az időjárásról.

Töltse le a legújabb CM Locker alkalmazást a JalanTikus oldalról

Cheetah Mobile Productivity Apps LETÖLTÉS

További

Az összes fenti alkalmazást hozzáférés nélkül is használhatja gyökér. Ellentétben az iPhone-val, amely megköveteli a felhasználóktól Jailbreak az eszköz. A JalanTikus rendelkezik 3 alkalmazással, amelyek hűvösebbé teszik az Android készülékét, mint az iPhone Ez az 5 egyedi Android-alkalmazás garantáltan még izgalmasabbá teszi az életét! Mimin azt is garantálja, hogy ezeken az Android-alkalmazásokon már nem fogja érezni, hogy az Android silány. Az Android jóbb, mint az iPhone! Ha ha ha, ne vedd sértésnek Igen.

Ha más bizonyítéka van arra, hogy az Android hűvösebb, mint az iPhone vagy egy olyan Android-alkalmazás, amely nincs az iPhone-on, akkor az alábbi megjegyzésekben leírhatja. Olvassa tovább a JalanTikus-t a technika világának legfrissebb híreiről!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found