5 legjobb olcsó okostelefon dual sim-el és külön microsd-val!

Nem is olyan régen a duál SIM-telefonok ritka típusokká váltak. Még ha van is, néhány gyártó még vonzó modellt, hétköznapi kivitelt is kínál, és csak a specifikációkat tekinti elsődleges szempontnak.

Nem is olyan régen a duál SIM-telefonok ritka típusokká váltak. Még ha van is, egyes gyártók még vonzó modellt, hétköznapi kivitelt is kínálnak, és csak a specifikációkat helyezik előtérbe fő értékesítési pontként. Ennek ellenére a két SIM-kártyás telefonnak is vannak gyengeségei.

Az egyik a SIM-foglalat, amelyet SIM-kártyatartóként kell használni, mostantól MicroSD-re is használható. Rossz hír, hogy ez a foglalat nem képes egyszerre mindkét típusú kártyát befogadni. Egyszerűbb fogalmakkal általában hívják hibrid SIM-foglalat. De nyugodj meg, mert nem minden mobiltelefon alkalmazza ezt a fajta slotot. Jaka összefoglalta 5 okostelefon legjobb akció kettős SIM-kártyával és külön MicroSD-vel. Itt az áttekintés!

  • Hivatalos! Íme az 5 legjobb okostelefon 2017-ben
  • 5 legjobb okostelefon chipkészlet játékhoz
  • 10 okostelefon a 2017 legjobb képernyőivel

5 legjobb olcsó okostelefon külön kettős SIM-kártyával és MicroSD-vel!

1. Sony Xperia Z5 Dual

Lehet, hogy az Xperia Z5 korántsem tökéletes, de még mindig nagyon szeretni kell ezt a Sony által gyártott telefont. Néhány közülük olyan, mint terveznek elegáns és érett, vízálló konstrukcióval és vonzó sztereó hangszórókkal. Ha kedveli az ilyen típusú telefont, de nem hibrid dual SIM nyílással rendelkezik, akkor az Xperia Z5 Dual verzió a válasz. De ha van némi extra készpénz, akkor talán átterelheti a figyelmét Xperia Z5 Premium lenyűgöző 4K képernyőjével.

2. Asus ZenFone 4 Max

Valamivel ezelőtt az Asus piacra dobta a ZenFone legújabb sorozatát, nevezetesen ZenFone 4 Max. Tavaly augusztusban jelentették be, ez a telefon 2 változatban jelent meg, nevezetesen a szokásos és a Pro is. A viselt becenév mellett a Pro verzió bizonyosan magasabb specifikációkkal rendelkezik. Különösen az oldalon az akkumulátor élettartama, a képernyő mérete, amíg kamera felbontása. Mindezek mellett a ZenFone 4 Max mindkét verziója már nem használ hibrid SIM-foglalatot, mint az előző sorozat, ami minden bizonnyal jó hír rajongók Asus.

3. LG G4

Az LG G4 egy lesz legjobb mobiltelefon Annak ellenére, hogy három éves, ez a telefon nyilvánvalóan még mindig keresett a piacon. Mindez elválaszthatatlan a specifikációk szempontjából, különös tekintettel a fényképezőgépre és az olyan kialakításra, amely megérdemli a remeket. Ezenkívül a hibrid SIM slot rendszer ezen mobiltelefonon történő eldobása jó irányba tett lépés, tekintve a felhasználók akkori nagy gyűlöletét a hibrid SIM-ek iránt. Az ár csak 3 millió, ez a telefon elég csábítónak tűnik.

4. Tisztelet 5X

Viszonylag olcsó áron, vagyis 3 millió, A Honor 5X számos minősített specifikációt kínál a kategóriájú mobiltelefonokhoz. Ettől eltekintve egy jól megtervezett dizájn, a fényképezőgép csúcsminősége és teljessége ujjlenyomat-leolvasó ebben a 2015-ös mobiltelefon fő vonzereje. Ráadásul a nem hibrid SIM slot rendszer alkalmazása sok ember számára különösen népszerű rajongók Huawei. Tökéletes? Nem hinném, de legalább ez a telefon megfelelt a mai mobil felhasználók elvárásainak.

5. Xiaomi Redmi Y1

A Xiaomi, mint az egyik ismert mobiltelefon-gyártó, nem akar lemaradni a magas specifikációjú telefonok alacsony áron történő kiadásakor. Az egyik a Redmi Y1, amelyet áron értékesítenek 1 millió. Ezt a telefont a Qualcomm okta-core processzorával szerelték fel, és 3 GB RAM támogatja. A kamera itt a legfontosabb rész, a fő kamera felbontása 13MP, míg az elülső kamera 16MP felbontású. Ezenkívül a Xiaomi Redmi Y1 szintén nem használ hibrid SIM-foglalatot, így a felhasználók két SIM-et és egy MicroSD-t telepíthetnek egyszerre. Maga ez a telefon 2017 novemberében jelent meg.

Ez 5 volt okostelefon legjobb akció kettős SIM-kártyával és külön MicroSD-vel. A fenti mobiltelefonok némelyikének ára ott változik 3 millió felett de némelyik a tartományba esik 1 millió. Az azonban biztos, hogy a fenti telefonok már nem használnak hibrid SIM-foglalatot, mint manapság a legtöbb mobiltelefon.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found