hogyan lehet megváltoztatni mások Instagram-profilfotóit anélkül, hogy elakadnának

Mindenkinek a legjobb fotókat kell felhasználnia profilképként a közösségi médiában, beleértve az Instagramot is. Az ApkVenue megmondja, hogyan változtathatja meg valaki más Instagram-profilfotóját anélkül, hogy elkapná.

Mindenkinek a legjobb fotóját kell felhasználnia profilfotóként, amelyet a közösségi médiában, különösen az Instagramban használhat. A legjobb profilfotó tekinthető önmaguk legjobb változatának.

A profilfotókról szólva ezúttal az ApkVenue ad tippeket hackelés vagyis hogyan lehet megváltoztatni valaki más Instagram-profilfotóját anélkül, hogy elkapnák.

  • Hogyan lehet feltörni a barátod Instagramját anélkül, hogy elkapnád, garantált siker!
  • A hackerek által gyakran használt Instagram feltörésének 6 módja (Frissítés 2019)

Könnyű módszerek mások Instagram-profilfotóinak megváltoztatására

Ne aggódjon, nem kell megtanulnia a technikákat hackelés szuper bonyolult ala hackerek vagy használjon további alkalmazásokat / szoftvereket. Önnek sem kell ezt tennie gyökér a használt eszközön. Ahhoz, hogy megváltoztathassa valaki más Instagram-profilfotóját, csak az alábbi lépéseket kell követnie:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE
  • Nyissa meg az Instagram-ot egy böngészőn keresztül a számítógépén vagy a laptopján. Ha bejelentkezett, azonnal keresse fel azt az Instagram-profilt, amelynek profilfotóját szeretné csapkod alias változás. Nem kell félned, akár az Instagramot is igazolhatod csapkod ily módon.
  • A következő lépéshez lépjen a fiók profilfotójához, majd kattintson a jobb gombbal. válassza Ellenőrizze vagy Elem vizsgálata.
  • Íme, mi jelenik meg, ha az Ellenőrzés vagy az Elem ellenőrzése lehetőséget választja. A jobb oldalon kék címsorral ellátott kód az Instagram-fiók profilfotójának kódja.
Fotó- és képalkotó Instagram-alkalmazások LETÖLTÉS
  • Keressen meg egy másik fotót, amelyet új profilfotóvá kíván tenni, hogy kiválassza a kívánt fiókprofilt csapkod a. Ha megtalálta, másolat az új fotó linkje.
  • Helyezze be az új fénykép linkjének másolatát az Ellenőrzés oldal profilfotó szakaszába a régi profilfotó cseréjéhez.
  • A fiók profilfotóját hivatalosan megváltoztatták a kívánt fotónak megfelelően. Tudnia kell, hogy ez az új profilfénykép csak a számítógépén / laptopján látható, és olyan marad, mint amikor valaki más eszközéről nézte.

Ez az egyszerű módja mások Instagram-profilfotóinak megváltoztatására anélkül, hogy elkapnák. Nem kell további alkalmazásokat is használnia, gyökér eszközöket, vagy használjon összetett technikákat a professzionális hackerek stílusában, mert a fenti módszert nagyon egyszerűen megteheti, annak ellenére, hogy csak szórakoztatónak csíny csak. Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Fénykép vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found