hogyan lehet megszabadulni a piros vonaltól a legújabb 2021-es szóban

A Word vörös vonalaitól való megszabadulás számos egyszerű módszerrel elvégezhető. Íme néhány tipp, hogyan lehet megszabadulni a vörös / zöld vonalaktól az MS-ben. Szó ✅.

Hogyan lehet megszabadulni a Word vörös vonalaitól, lehet Ms. Az a szó, amelyet most keresel a legjobban, mi?

A Microsoft Word beírásakor megjelenő hullámos piros vagy zöld vonalak bosszantóak. Néha a piros vagy a zöld vonal kissé eltereli a figyelmét, és nem a gépelésre összpontosít.

Néhány ember számára a gyors gépelést is akadályozzák a szavak alatti piros és zöld vonalak.

Nos, ha tudni akarod, hogyan hogyan lehet megszabadulni a piros vonaltól a Wordben végleg az ApkVenue-nak van kiútja!

Az alábbiakban adunk tippeket a vörös vonalak eltávolítására az összes Microsoft Word sorozatból, MS-től kezdve. A Word 2006-os verziója a 2019-es verzióra! Cekidot!

Hogyan lehet eltávolítani a vörös vonalakat a Wordben a Beállítások segítségével

Amikor manuálisan gépel vagy másol és illeszt be szöveget a Microsoft Word programba, a piros és a zöld vonal egyaránt automatikusan megjelenik. A menün keresztül azonban megszabadulhat tőle Beállítás.

Ha ezt a módszert választja, eltávolíthatja a vörös vonalat a Wordből, vagy eltávolíthatja a zöld vonalat. Itt vannak a követendő lépések.

 • Nyissa meg a piros vonalat törölni kívánt fájlt, majd válassza a menüt Fájlok a bal felső sarokban. Ezután válassza ki a menüt Opciók az alábbi szakaszban.
 • Válasszon egy almenüt Bizonyítás az Opciók menü bal oldalán. Törölje az oszlop jelölését Gépelés közben ellenőrizze a helyesírást hogy eltávolítsuk a vörös vonalat a Word-ben.

 • Vagy törölje az oszlop jelölését A nyelvtani hibákat gépelés közben jelölje meg hogy eltávolítsuk a zöld vonalat az MS-ben. Szó.

Kész! Most a Word piros és zöld vonala eltűnik, miután eltávolította az oszlop két pipáját, a bandát.

Hogyan lehet megszabadulni a Word vörös vonalaitól az Ellenőrző menü segítségével

Azon kívül, hogy végignézzük a menüt Beállítás, akkor is eltávolíthatja a vörös vonalat a Word-ben, amikor a menüből másol az internetről Felülvizsgálat, banda.

Ez a módszer kifejezetten a vörös vonalak eltávolítására szolgál a Word-ben, és egyúttal a zöld vonalak eltávolítására is. Itt vannak a lépések:

 • Blokkoljon minden olyan mondatot vagy mondatot, amelyet törölni szeretne a piros vonalról. Megnyomhatja a gombot is Alt + A

 • Válassza a menüt Felülvizsgálat a Microsoft Word menüsor tetején. Ezután válassza ki a menüt Nyelv, azután Nyelvbiztosítás beállítása.

 • Törölje az oszlop jelölését Ne ellenőrizze a helyesírást vagy a nyelvtant hogy törölje mind a vörös, mind a zöld vonalat az MS.Word-ban.

Kész! Ez a második módszer sokkal könnyebb és hatékonyabb eltávolítani a Microsoft Word piros vonalait, valamint a zöld vonalakat.

A cikk tesztelésekor az ApkVenue a Microsoft Office 2016-os verzióját használja. Ha az ApkVenue-tól eltérő verziót használ, akkor a lépések valójában nem sokban különböznek egymástól.

De ezt láthatja az ApkVen alábbi teljes beszélgetésén keresztül.

Hogyan lehet megszabadulni a vörös vonalaktól a Word 2010-ben

Az, hogy miként lehet megszabadulni a Word 2010 piros aláhúzásától, valójában nem sokban különbözik attól, amit az ApkVenue korábban kifejtett. Nézze meg az alábbi részleteket!

 • Válassza a menüt 'Nyelv' az Áttekintés fülön, majd válassza a „Korrektálás nyelvének beállítása” lehetőséget.

 • Törölje a jelölőnégyzet jelölését "Ne ellenőrizze a helyesírást vagy a nyelvtant". Ne felejtse el kiválasztani az írásának megfelelő nyelvet, majd kattintson az OK gombra.

Már elkészült! A módosítással megtekintheti a javasolt változtatások eredményeit is Megjelenítés felülvizsgálatra Lesz 'Végső' (3. szám).

Fotó forrása: articlebin.michaelmilette

Hogyan lehet eltávolítani a vörös vonalakat a Word 2007 programban

Tehát, ha Microsoft Word 2007 felhasználó vagy, akkor a vörös vonalak könnyedén eltávolíthatók a Wordből is.

Ez akkor is érvényes, amikor megjelenik a piros vonal, amikor Ms.-be gépel. Például hanggal ellátott szó. A módszer ilyen!

 • Válassza az ikonmenüt 'Nyelv' fülre 'Felülvizsgálat' vagy közvetlenül kattintson a bal alsó sarokban használt nyelvre.

 • Törölje a jelölőnégyzet bejelölését "Ne ellenőrizze a helyesírást vagy a nyelvtant" majd nyomja meg az OK gombot. Győződjön meg arról is, hogy az írásának megfelelő nyelvet választotta-e.

Te is változtathatsz "A felülvizsgálat megjelenítése" (3. szám) lesz 'Végső' az összes javasolt változtatás megtekintéséhez.

Fotó forrása: articlebin.michaelmilette

Hogyan lehet eltávolítani a vörös vonalakat a Word 2003 alkalmazásban

Nem csak a Microsoft Word legújabb verziója rendelkezik a vörös vonalak eltávolítására szolgáló funkcióval, Ms. A Word 2003 lehetővé teszi e sorok eltávolítását is, ha idegesítőnek találja őket.

Maga a módszer esetében ez nagyon egyszerű, csak a menüre kell kattintania „Eszközök” majd válassza az almenüt 'Nyelv beállítása' az opciókról 'Nyelv'.

Ezt követően törölje a jelet az opciókról "Ne ellenőrizze a helyesírást vagy a nyelvtant".

Fotó forrása: articlebin.michaelmilette

Hogyan lehet megszabadulni a Word vonalon a mobil vonalon

A laptop használatán kívül vannak olyanok is, akik okostelefonokon keresztül gyakran írnak vagy szerkesztenek Word fájlokat.

Amellett, hogy praktikusabb, bármikor és bárhol szerkesztheti a laptop hordozása nélkül.

Nos, nem csak margókat állíthat be, hanem az Ms. alkalmazást is. Word a HP-n, hogy megszabaduljon a vörös vonaltól, bandától. Kíváncsi? Itt vannak a lépések.

 • Nyissa meg azt a Word fájlt, amelyről el szeretné távolítani a piros aláhúzást. A kiválasztással lépjen a szerkesztési módba ceruza ikonra a csúcson. Ezután koppintson a háromszög ikonra a jobb alsó sarokban.
 • Ezt követően lépjen a szakasz menü 'Felülvizsgálat'.
 • Válassza a menüt „Bizonyítás és nyelv”. Ezután válassza ki az írásban használt nyelvet. Tegyen egy pipát az oszlopba "Minden igazoló jel elrejtése".

Már elkészült! Most a piros vonal automatikusan eltűnik, banda.

Mit csinálnak a Microsoft Word piros és zöld vonalai?

Nos, most már tudja, hogyan kell törölni ezeket a sorokat az MS-ben. Szó? Ezután mi a piros vonal funkciója a Wordben?

Akkor mi a különbség a szintén gyakran megjelenő zöld vonallal? A válasz megismeréséhez olvassa el az alábbi magyarázatot.

piros vonal

Ha a Microsoft Wordben minden beírt szóban gyakran lát piros vonalakat, az azt jelenti, hogy módban van Ellenőrizze a helyesírást

Ellenőrizze a helyesírást egyedül hasznos az MS-ben minden beírt szó helyesírásának ellenőrzéséhez. Szó attól függően, hogy milyen nyelvet választ.

Általában MS. A Word érzékenyebben reagál a helyesírás-ellenőrzésre, mint az angol, bár más nyelveket is ellenőrizhet az MS. Szó.

Valójában a Word piros vonal funkciója segítséget nyújt azoknak, akik gyakran írnak elírásokat, hogy tudatában legyenek annak, hogy elírási hibákat írtok.

Zöld vonal

Eközben ez a zöld vonal valójában meglehetősen ritkán jelenik meg az SM-ben. Word, mert a funkciója sokkal összetettebb, mint a vörös vonal, banda.

A zöld hullámvonal, amely az MS beírásakor jelenik meg. A Word valójában hasznos jelölje be nyelvtan vagy a beírt mondat nyelvtana.

Bár a Word zöld vonala időnként bosszantó lehet, valójában az MS erős pontja. A Word irodai alkalmazásként a Microsoft részéről.

Mert ha megszokta a PDF fájlok konvertálását Word-be, akkor rájön, hogy a PDF-nek nincsenek funkciói a nyelvtan automatikus felismerése mint az MS-ben. Szó.

De azok számára, akiket valóban zavar a vörös és zöld vonalak jelenléte, szerencsére eltávolíthatja őket, hogy ne jelenjenek meg újra.

Ezek Jaka tippjei voltak hogyan lehet megszabadulni a Word vörös vonalaitól gépelés közben. A piros vonal mellett eltávolíthatja a zöld vonalat, bandát is.

Hogyan? Nagyon könnyű véglegesen törölni a piros vagy zöld vonalakat a Microsoft Word programból? Az ApkVenue biztos abban, hogy ez a módszer 100% -osan működik! Sok szerencsét!