30+ 2021 legmenőbb virális tiktok dala

Kíváncsi a TikTok dalaira, amelyek az utóbbi időben vírusokká váltak? Gyerünk, találd meg ezeket a szórakoztató dalokat a következő TikTok videók és dalok gyűjteményében!

A TikTok dalai most már nyitva vannak, csak magában a TikTok alkalmazásban, de különféle más közösségi média platformokon is megtalálhatja őket.

Tehát ne csodálkozzon, ha ennek a legújabb TikTok zenének a népszerűsége gyorsabban terjed, mert azokat is hallgatják, akik nem használják a TikTokot.

Nos, azok számára, akik TikTok videotartalmat szeretnének létrehozni, és még mindig nem értenek azon, hogy melyik dalt válasszák, az ApkVenue gyűjteménye van a TikTok dal vírusos legújabb érdekes, amit kipróbálhatsz, banda.

Kíváncsi, hogy mit? A következő a legfrissebb TikTok 2021 vírusos dalok listája. Gyerünk, kövesd a TikTok-ot kihívás az alábbi dalokkal!

1. Új Názáret - elvarázsolt

Dal "Elvarázsolt" szállította Új Názáret, a Talaud (Sangihe) vokális csoportja a TikTok alkalmazásban vírusos lett, miután a TNI és a Polri kántálták.

Számos közéleti személyiség bizonyította képességeit azzal, hogy újra énekelte a dalt olyan hangszerekkel, mint a gitár és az ukulele.

A TikTok egyik alkotója, akiborító az "Enchanted" dal Bulan és Gustixa. Videóik is népszerűek, tudod!

2. Lila - "Szerelem belül"

Dal "A szeretet kimondatlanul maradt" által kiadott Lila 2007-ben ismét népszerűvé vált, miután az Indonéz Idol Különleges Szezon egyik döntőse, Jemimah előadta a dalt.

Jemimah improvizálta a "Cinta Dalam Hati" dalt a színpadon nyújtott előadásában. Jemimah hangját még híres kihívássá is tették Jemimah Challenge.

Számos közéleti személyiség is bizonyította, hogy képes improvizálni a "Cinta Dalam Hati" a la Jemimah című dalt. Megpróbáltad?

3. Aya Nakamura - "Copines" (Pota Pota)

Gyakran hallasz dalokat a "Pota Pota" szöveggel? Ennek a dalnak tulajdonképpen címe van "Copines" és egy francia énekes népszerűsítette, Aya Nakamura.

Az Aya Nakamura Youtube-on megjelent "Copines" című dala összesen 266 millió megtekintést kapott 2021. február 10-én.

Kiderült, hogy ez a dal valakit jelent, aki a legjobbat akarja barátnőjétől. A TikTok-ra feltöltve ez a dal azonnal vírusos lett.

4. BTS - "Az élet megy tovább"

Az egyik legújabb koreai dal BTS van "Az élet nem áll meg". Annak ellenére, hogy 2020 novemberének végén jelent meg, a dal még mindig az slágerek mostanáig.

Sőt, sokan szórakoztató rázkódásokkal készítik el a TikTok Challenge-et, amelyet ez a dal is kísér. Ha azt állítja, hogy TikTokers, akkor ki kell próbálni kihívás ez!

5. Octavian Ft. Skepta - "Papi Chulo"

Az utóbbi időben van egy dal, amely szintén elég népszerű háttér sok TikTok videó. A dal az "Papi Chulo".

Az angol és egy érdekes feldolgozás használatával ez a dal sok embert sikerült magához vonzania, így a különféle közösségi médiákon keresztül terjedt el.

6. Flo Rida - "Alacsony"

"Alacsony" az amerikai rapper slágere, Flo Rida. A dal 2007-ben jelent meg az Atlantic Records Mail on Sunday és Poe Boy debütáló albumán.

2008-ban a "Low" dalt választották filmzene a "Step Up 2: The Streets" című film. Ha valaha is megnézte a filmet, ismernie kell ezt a dalt.

Bár már régóta kiadták, a közelmúltban a "Low" dal visszajött vírusszerűen, mert a TikTok videók háttérdalaként használták mozdulatokkal tánc szórakozás! Megpróbáltad?

7. SS501 - "Szerető szerelem"

A koreai dráma szerelmesei biztosan hallották a dalszöveg töredékeit "Sesange sorijilleo szeretlek", igaz? Igen, ez az filmzene "Virágos fiúk / Virágos fiúk".

Soundtrack A dráma címet viseli Lee Min Ho és Goo Hye Sun főszereplésével 2009-ben Szerető szerzése és szállította SS501. Nincs idegen, na!

Nos, kiderült, hogy ez a legnépszerűbb koreai dal visszatért a TikTok-ra, tudod! Nyugodt ritmus mellett ez a dal tesz hangulat javul, ha hallják.

8. Anggun Pramudita - "Virágok"

Biztosan te is hallottad ezt a dalt, igaz? Vagy, te is követted táncos kihívása TikTok-on?

Igen, a "Tarik sis semongko" zsargonú legújabb dangdut dal azonnal felkapta a figyelmét, és sokan hallgatták az országban.

Valójában van táncos kihívás az eredetileg elnevezett dalhoz Virág és népszerűsítette Anggun Pramudita ez. Nagyon jó a ringatáshoz!

9. BLACKPINK ft. Selena Gomez - "Fagylalt"

Tegnap, augusztus augusztus végén jelent meg, dal BLACKPINK cím "Jégkrém" azonnal beszélgetéssé vált netezők. Sőt, ezt a dalt együtt énekelték Selena Gomez.

Ez a legújabb BLACKPINK dal sikeresen elfoglalta az első helyet a különböző zenei platformokon. Nem csoda, hogy ez a dal azonnal elterjedt a közösségi médiában.

Egyikük a TikTok-on található. Sok netező követte a mozgalmat tánc különösen azért, mert a zene vidáman szól.

10. Jason Derulo - "Vad szerelem"

A következő vírusos TikTok dallista címe "Vad szerelem" amelyet amerikai énekesek népszerűsítettek, Jason Derulo.

Kombinálva egyszerű táncmozdulatokkal is üt olyan dalok, amelyek valóban szórakoztatóak a táncban, a TikTok zene, amely vírusos, sok művész és híresség is használta TikTok-fiókján, tudod.

Nos, ha akarod Letöltés Ez a TikTok dal letölthető online zenei alkalmazásokból, például a Spotify-ból, a bandából.

Egyéb vírusos TikTok dalok ...

11. SZA & Calvin Harris - "The Weekend" (Funk Wav Remix)

Ez a TikTok dal nyugatról a dal változata "A hétvége" tól től SZA (olvassa el olló), amelyeket híres DJ-k remixeltek Calvin Harris, banda.

A legújabb TikTok zene vírusos, miután összetevővé vált táncos kihívás 2019 végén egy egyszerű és könnyen követhető mozgásnak köszönhetően.

Színésznő Dian Sastrowardoyo még ezt a dalt is használta TikTok debütálásához, ahol kísérte Zara Adhisty és tapasztalt filmesek Slamet Rahardjo.

12. Zico - "Bármelyik dal"

Kövesse az ösvényt Lil Nas X, egy K-Pop csoport tagja B. blokk, Zico, egy példa egy zenészre, aki a TikTok-ot használja a siker, a bandák útjaként.

Új dalának forgalomba hozatalához "Bármelyik dal"- kezdte Zico Bármilyen Song Challenge együtt Hwasa tól től MAMAMOO amelyet 4 millió TikTok felhasználó néz meg.

Ez az új TikTok 2020 dal egyre vírusosabbá vált a többi K-Pop sztár után Tiffany tól től SNSD csatlakozzon az élénkítéshez kihívás ezt, banda!

13. Furcsa zseni - "Lathi"

Ki ne ismerné ezeket a TikTok slágereket? Ez a dal egy zseniális keverék az EDM és a hagyományos zene között.

A "Lathi" dal egyre inkább a nemzetközi figyelem középpontjába került, amikor a TikTok-on a TikTok-tartalom egyik legfontosabb dalaként kezdték használni.

Később a felhasználók használni fogják smink és a hagyományos ruházat, mielőtt áttérne egy hátborzongató, erős etnikai értékekkel teli figurává. Nagyon szeretem a szigetcsoport kultúrájának népszerűsítését, banda!

14. Natalie Taylor - Megadás

A TikTok legújabb dala valóban megjelent 2015 óta, de népszerűsége a közelmúltban ismét tetőzött, miután bekerült a TikTok tartalmába.

Ezt a dalt általában szomorú, bandai tartalmakra használják, legyen szó szakításról vagy tragédiáról az életében. A dalokat azonban gyakran használják motivációs tartalomra is.

Mint egy közösségi média szolgáltatás, amely valóban az érzelmek kifejezésének központja, ez a dal mindenképpen a legteljesebb mértékben felkavarja az érzelmeit!

15. Értékesítés - "kínai újév"

Ha szeretné látni a TikTok felhasználók által végrehajtott műveleteket, próbálja meg megtekinteni a legújabb TikTok dalvideókat "Kínai újév" tól től Értékesítés, banda.

Követni kihívás Eleinte az emberek csendesen pózolnak, vagy csak úgy, mint semmi.

Aztán amikor beléptek a "Látlak a filmekben" _részbe, az emberek vidáman táncolni és kocogni kezdtek. Biztosan te is használtad, igaz?

16. Doja Cat - "Mondj így"

Úgy tűnik Doja Cat már nagyon jól ért a TikTokról, mert a dal jogosult "Mondj így" a TikTokon, bandán is sikerült vírussá válni.

A legújabb TikTok dal ezen valójában az könnyen hallgatható szóval Jaka sem lepődött meg, amikor ez a dal felrobbant a TikTok-on.

Szerencsére, táncos kihívás Ez inkább a kézmozdulatokra támaszkodik, így azoknak is, akik közepes koordinációval rendelkeznek, képesek legyenek élénkíteni, bandázni!

17. Justin Bieber - "finom"

Hogy megünnepeljük a zene világába való visszatérését, Justin Bieber úgy döntött, hogy új dalával élénkíti a TikTokot, "Isteni finom", banda!

A TikTok felhasználói azonnal örömmel fogadták Bieber érkezését, mert ez a dal neki köszönhetően azonnal vírusos volt énekkar ami nagyon fülbemászó.

Úgy tűnik, hogy Bieber, aki szintén igazi játékos, más zenészek nyomdokaiba kíván lépni, akiknek a dal révén sikerült sikert elérni a TikTok-on.

18. Y2K & bbno $ - "Lalala"

A nyugati TikTok dal, amely a közelmúltban is vírusivá vált "Lalala" amely egy zenei producer együttműködése Y2K és rapperek bbno $.

Ennek a dalnak a bevezetője, amely egy mondattal kezdődik - Tényleg elfelejtettem ezt a dallamot? nagyon ikonikus és inspiráció alapja a TikTok felhasználói számára.

Nos, 2019 végén ez a dal még vírusosabbá vált Lalala kézi kihívás ahol a felhasználót megtámadják, hogy bemutassa a kézi hangulatjelet a képernyőn, banda!

Ez a dal az egyik legfontosabb példa a TikTok felhasználók kreativitására, ami nagyon érdekessé teszi ezt a közösségi médiát, banda!

19. Falusi emberek - "YMCA" (Party City Version)

A legfrissebb és vírusos TikTok slágerek használatához általában plusz kihívás kíséri zoom effektus.

Ki kinek az arcazoomolás eleinte ő volt az, aki veszített kihívás ez. Sokaknak sikerült vírussá válniuk e dal, banda miatt.

20. DJ Medúza tánc

Ennek az egy dalnak a népszerűsége eredete kissé homályos, de ez egy dal Medúza tánc DJ nagyot robbant az indonéz felhasználók körében, tudod!

Nem csoda, sokan ezt a dalt használják a TikTok egyik legkedveltebb indonéz dallistájú dalaként TikTok tartalmukban.

Mit szólnál, banda? Szeretné használni ezt a dalt?

21. Conkarah - "banán"

Biztosan ismeri a legnépszerűbb TikTok zenét ezen! Annak ellenére, hogy 2019-ben jelent meg, ez a dal a TikTok jóvoltából ismét vírusos lett.

Később a TikTok tartalomban az emberek szemüvegben táncolnak a Banana zenéjére.

Mivel könnyen hallgatható és a mozgások is könnyűek, sok embert érdekel, hogy ezt a dalt kreatív tartalmának anyagaként használja.

22. Melly Goeslow - "Like Heaven" (Remix verzió)

Nos, ez egy ideje az egyik legnépszerűbb és legvírusosabb indonéz TikTok dalcím. Valójában ez a legjobb régi indonéz popdal, amely az egyik indonéz dívához, Melly Goeslow-hoz tartozik.

Nem csak, hogy a #FaceZoomChallenge-nek köszönhetően a dal vírusos lett, mivel aranyos és imádnivaló arcot mutatott közben zoomolás.

Nem csoda, hogy olyan sok híresség van és közéleti személyiség itthon és külföldön is szeretik ezt a dalt használni TikTok tartalmukban.

23. Felületek - "Vasárnap legjobb"

A TikTok dal, amely 2020-ban vírusos volt, valójában 2019-től jelent meg. Szerencsére a TikTok jóvoltából ez a dal visszatért a népszerűséghez, és még a lista élén is állt. diagramok sok országban.

Ez a dal egyesíti a mozgást és a dalt funky és izgalmas. Általában a felhasználók vidáman táncolnak együtt.

Azok számára, akik szomorúak vagy idegesek, ez a TikTok zene tökéletes a belépéshez lejátszási lista-a te.

24. Nyilvános - "Make You Mine"

Ne ismerje el, hogy igazi TikToker, ha nem ezt a romantikus TikTok dalt használta legjobb tartalmi anyagként, bandaként!

Ezt a dalt azonban általában csak romantikus pillanatokra használják, amelyeket kamerás felvételek rögzítenek.

Például az eljegyzés pillanatai, a javaslat, a házasság és hasonlók. Azok számára, akik egyedülállók, melyik érezheti a pillanat édességét, zokogás!

25. Melanie Martinez - "Lejátszás dátuma"

Nos, ezt a TikTok zenét Melanie Martinez már régóta kiadta. Ez a dal használatában változatosabb, és inkább innovatívabb.

Tegyük fel, hogy valaki ezt a dalt használja mindennapi életének bemutatására az edzőterem vagy vásárláskor.

Vannak olyanok is, akik ezt a dalt arra használják, hogy megmutassák a pár harmóniáját. Egyébként garantáltan nagyon klassz, banda!

26. "Hareudang"

Mostanáig Jaka még mindig nem érti, miért hirtelen vírussá vált ez a TikTok zene, és sokan használják.

A koncepció kissé homályos, különbözik a többi romantikus vagy szomorú témájú daltól.

Sokan ezt a dalt használják barátság, barátság vagy akár 2 különböző csoport közötti verseny fogalmára.

27. "Szeretem a fiatal mama ringató testét"

Ez a dal csak 2020-ban lesz vírusos. Ennek oka, hogy ez a dal tartalmaz egy nem túl nehéz koreót és hűvös ritmust.

Nem csoda, a tömeg igenborító a videó. Még a hétköznapi emberektől a művészekig és az állami tisztviselőkig sem akarnak lemaradni, bandák!

És veled mi van? Utánoztad ennek a dalnak a vidám mozdulatait?

28. Doja Cat - "Főnök szuka"

Megjelent, mint az egyik lejátszott dal Ragadozó madarak (2020) film, ez a dal kiderült, hogy a TikTok alkotóit vonzza kreativitásra.

Általában ezt a dalt arra használják, hogy leírják a felhasználók luxusát és gazdagságát.

Ezenkívül ezt a dalt arra használják, hogy megmutassák a TikTok felhasználói különcségeit is, akik viselik. Vidám és igazán izgalmas!

29. Katelyn Lapid - "Amikor szeretett" (borító)

Nos, ha ez az egy dal valójában Sarah McLachlan dala, amelyet 2009-től adtak ki filmzene a "Toy Story" (2009) című filmből.

Szomorú ritmus és hangnem miatt ezt a dalt gyakran használják a szomorú TikTok tartalom leírására.

A szüleit hiányzó gyermek történetétől kezdve a kedvenc állat halálának történetéig kezdve ez a tartalom garantáltan könnyek áradatává tesz benneteket, banda!

30. Egyszerű terv - "Csak gyerek vagyok"

Úgy tűnik, hogy az egyik legnépszerűbb nyugati dalnak tűnik, a Simple Plan "Csak egy gyerek vagyok" lesz az egyik olyan dal, amelyet gyakran tartalomként használnak.

Maga ez a dal egyedülálló, mert a TikTokers nosztalgikus tartalmaként használja gyermekkorában.

Később gyermekkori fotóiként pózolnak, majd a képernyő átvált a kérdéses fotóra. Nagyon alkalmas a család vagy a társaik ismertségének növelésére.

31. Plot Twist - "Minden, amit karácsonykor szeretnék, az vagy"

Klasszikus karácsonyi dalként "Minden, amit karácsonykor szeretnék, az vagy" tól től Mariah Carey mindig szerepel a listán a karácsonyi időszakban.

Csak annyi, hogy 2019 végén megjelent egy egyedi verzió, amely egyesítette a dalt a dallal "Crank That" rapperektől Soulja Boy.

Ez a TikTok zene vírusszerűvé vált fordulat egyedülálló, ahol az eredeti dalból a "Crank" dal lett, ami hirtelen.

32. DJ Ginting - "Volt szilveszter kérdezz vissza"

Már készül változtatni az évet, de a barátja kidobta? Csendes! Ki tudja, szilveszterkor visszakér valamit.

Igen, hasonló a dalszövegekhez DJ Ginting cím "Volt szilveszter kérjen visszajelzést" amely vírusos volt a TikTokon, itt! Hallottad?

Nos, ahelyett, hogy egyedül töltené a szilvesztert, nincs semmi baj abban, hogy egy TikTok videót készítsen ennek a dalnak a hátterében. Garantált boldog!

33. Pop Smoke ft. Lil Baby, DaBaby - "Éjszakára"

Énekes Pop Smoke kiadta a Shoot for the Stars Aim for the Moon című albumot 2020-ban. Az album 19 dalt tartalmaz, amelyekből a dal "Éjszakára" hogy közéjük tartozzam.

Ezt a dalt együtt éneklik Lil Baby és DaBaby. Pop Smoke YouTube-csatornáján feltöltött egy videoklipet is az Éjszaka című dalhoz.

Nem tartott sokáig, hogy ez a dal vírussá vált. Mivel egy idő után a dal megjelenése után sok TikToker ezt a dalt használta videóiban.

34. Dua Lipa - "Ne kezdd most"

Nemcsak szép énekelni, de ez az egyik legnépszerűbb nyugati dal is alkalmasnak bizonyul a TikTok videók háttereként!

Című dal "Ne kezdd el most" ezt magát énekesnők népszerűsítették Dua Lipa diszkó stílusú zenei feldolgozásokkal.

Mivel a dal népszerű a TikTok felhasználói körében, több helyi és külföldi előadó is elkészítette a videót.

35. Benee ft. Gus Dapperton - "Supalonely"

Még mindig zavaros, hogy melyik videóból készítsen vírusos TikTok-dalt? Ha igen, megpróbálhatja használni a nevű dalt "Supalonely" amelyet az énekesnő adott ki Benee ft. Dapperton ezt, banda.

Ha figyel, mozgás tánc A TikTok ebből a dalból valójában nem sokban különbözik a TikTok többi vírusos felállásától.

Ha azonban nem szándékozik videót készíteni ennek a dalnak a használatával, és csak meg akarja hallgatni, meghallgathatja vagy Letöltés a dalt egy online zenei alkalmazásban.

Vagyis a lista A 2021-es TikTok legújabb dal a legvírusosabb! Jaka sok ismerőse, akiket kezdetben nem érdekelt a TikTok, most is csatlakoznak, tudod!

A viccekért a változásért a TikTok alkalmazás valóban remek választás, főleg ha barátaival és kollégáival, bandával használják!

Követtél már valaha kihívás a fenti dallal? Vagy van más legújabb TikTok zenei ajánlása? Oszd meg a megjegyzések oszlopban!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Fikri Harish