A PlayStore 6 típusú alkalmazása veszélyes az okostelefonjára!

Az ApkVenue ezúttal a veszélyes alkalmazások 6 típusát tárgyalja meg a Play Áruházban, amelyeket nem szabad telepíteni. Gyerünk, hallgassunk!

A teljes kérelem száma a A Play Áruháznyilvánvalóan körülbelül 15 százaléka rossz minőségű alkalmazás. Ha ránézünk, a felhasználók biztosak benne az alkalmazás kiválasztása előtt figyelmesnek kell lennie a Play Áruházban.

Nem lehetetlen, hogy ezek az alkalmazások valóban veszélyesek lehetnek, ha okostelefonra vannak telepítve.

A rosszindulatú alkalmazásmódok általában olyan funkciókat kínálnak, amelyeknek általában nincs értelme növeli a RAM-ot hogy a mobiltelefon ne legyen lassú, növelje az akkumulátor kapacitását és mások.

Sajnos a modellalkalmazások szeretik még mindig gyakran találkozunk a Play Áruházban funkciója nem más, mint személyes haszonszerzés, például reklámozás transzparens amíg a legrosszabb az adatlopás.

Tehát ezúttal az ApkVenue fogja megvitatni 6 típusú rosszindulatú alkalmazás a Play Áruházban amelyeket nem szabad telepíteni. Gyerünk, hallgassunk!

  • 6 legnépszerűbb kalóz szoftver Indonéziában
  • Ez az 5 indonéz rossz szokás tombolt a kalózkodásban! Nagyon csúnya ....
  • Pánik! A kalóz játékok holnap kiderülnek, mert ...

6 típusú rosszindulatú alkalmazás a Playstore-on

1. Az akkumulátor alkalmazása

Ha okostelefon-használó, akkor természetesen ismeri akkumulátor kb szétszórva a Plays Store-ban. Lehet, hogy néhányan kipróbáltunk néhány ilyen alkalmazást, de amit kapunk, az egy okostelefon egyre extravagánsabb mint általában, és egyre lassabb.

Az akkumulátoralkalmazás vagy az akkumulátor kalibrálása úgy hangzik, hogy megoldhatja az okostelefon-felhasználók akkumulátorproblémáit, de valójában nem ez a helyzet. Ezért van ilyen típusú alkalmazás vitathatatlanul veszélyes.

Először is, eltekintve attól, hogy tisztességtelenek, az akkumulátor-kalibráló alkalmazások általában megteszik törölje a batterystats.bin fájlt az elemjelző manipulálásához.

Ezután ezt az alkalmazást vonzó megjelenéssel és színfalak mögött működik ami valójában megterhelheti az okostelefon teljesítményét.

2. Memória alkalmazások

Kétféle memóriaalkalmazás létezik, amelyek veszélyesek a Play Áruházban, az első a kínált alkalmazás töredezettségmentesítés memória, a második pedig egy alkalmazás a RAM kapacitás növelésére. Kerülje mindkét alkalmazást.

Miért nincs szükségünk memória töredezettségmentesítő alkalmazásra az Androidon, a mai Android-eszközök miatt van már rendelkezik vezérlő funkcióval amely strukturáltan és ügyesen szervezheti az adatokat a tárolóban.

Csak a memória töredezettségmentesítése lesz csökkenti a teljesítményt és az élettartamot. Funkcionalitása miatt nincs szükségünk alkalmazásra a RAM optimalizálásához az Android rendszeren beépített Android-on automatikusan megtette.

3. Fake Antivirus

Sokan azt mondják, ha Android-eszköz hajlamos a vírusokra, az a tény, hogy nem száz százalékig igaz. Általánosságban elmondható, hogy androidos eszközünk addig lesz biztonságban, amíg telepítjük az onnan származó alkalmazást hivatalos alkalmazásbolt mint például a Play Áruház, nem harmadik féltől származó forrásokból, például nem megbízható webhelyekről, fórumokból vagy áruházi alkalmazásokból.

Talán, ha emlékszünk, régen volt egy Android-alkalmazás Vírus pajzs ami egykor népszerű volt, amely azt a funkciót kínálta, hogy az Android készülékeket egyetlen kattintással megvédje a rosszindulatú programtól. Végül az alkalmazás a Google törölte miután az Android Police felfedte a forráskódját, nem tartalmaz mást, csak az ikonok megváltoztatásának egyszerű funkcióját.

Talán mostanáig még mindig sok az ilyen alkalmazásmodellek szétszóródnak a Play Áruházban, ha ezt figyelmen kívül hagyjuk, nem lehetetlen, hogy ezek az alkalmazások képesek rá károsíthatja az okostelefont mi.

4. Röntgen szkenner alkalmazás

Nem kevés felhasználót csal meg az alkalmazás Röntgen szkenner a Play Áruházban. Alapvetően a közelmúltig nem elérhető okostelefonok, amelyek képesek elvégezni ezeket a kifinomult funkciókat.

A nagy felhasználói lelkesedés miatt azonban nem sok rossz fejlesztő használta ki ezt a pillanatot, hogy létrehozzon egy röntgen-szkenner utánzó alkalmazást.

De ilyen módon veszélyes lehet mert nem kevés felhasználót tévesztenek meg. Ezt felelőtlen fejlesztők használhatják kiskapuk kihasználására a. Ha ez megvan, akkor a hétköznapi felhasználók megteszik hiszékenyebb mert különféle szokatlan funkciók kínálata érdekli őket.

5. Hazugságvizsgáló

Számos alkalmazás kínál hazugságvizsgáló ** funkció. Ez a fajta alkalmazás ** haszontalan alkalmazás és károsíthatja a mobiltelefont.

Annak ellenére, hogy a mai okostelefonok különféle kifinomult érzékelőkkel vannak felszerelve, nem azt jelenti, hogy képes bonyolult számítási algoritmussal rendelkező hazugságdetektorként működik, ráadásul az alkalmazást ingyen kínálják a Play Áruházban.

Azok a felhasználók, akik szeretnék kipróbálni az eszköz működését, általában azonnal telepítik az alkalmazást az eszközükre. Sajnos valószínű, hogy az alkalmazást ténylegesen használják felhasználói adatok ellopása.

6. Internetes alkalmazások

Az internet sebessége gyakori hogy ez legyen a fő probléma a mai modern társadalom számára. Ezt használják fel a szélhámos fejlesztők haszontalan alkalmazások létrehozására, amelyek számára funkciókat kínálnak leküzdeni az internet sebességét. Állítólag az ilyen alkalmazások erősítik és növelik a jelerősséget.

Valójában az alkalmazás nem lesz hatása bármit egy Android-eszközre, az megteszi megterhelő és növeli a levélszemétfájlok számát Androidon.

Ha túl sok levélszemétet telepít, az megterhelheti az okostelefon teljesítményét, és gyorsan túlmelegedhet, és végül összeomolhat.

Videó: Ez a Playstore alkalmazás veszélyesnek bizonyul okostelefonjára!

Nos, ott van 6 típusú rosszindulatú alkalmazás a Play Áruházban amelyet nem szabad okostelefonra telepíteni. Van még egy listája a veszélyes alkalmazásokról a Play Áruházban? Ne felejtsd el Ossza meg az alábbi megjegyzések oszlopon keresztül.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found