7 mód az iPhone akkumulátorának megtakarítására az iOS 10 használatával

sok felhasználó arra panaszkodik, hogy az akkumulátor gyorsan lemerül. Ezért íme 7 módszer az iPhone iOS 10 akkumulátorának megtakarítására

Szeptember, alma bemutatta a mobil operációs rendszer 10-es verzióját, amely számtalan új és engedékeny funkciót kínál az iPhone 5 felhasználóktól a legújabbig. Kifinomultsága mögött azonban az akkumulátor ismét áldozat, különösen a régi generációs iPhone. Meg lehet-e menteni az iPhone iOS 10 akkumulátorát?

Az Apple mindig javítja az iPhone akkumulátor-élettartamát, még a legújabb iPhone 7 és iPhone 7 Plus is a leghosszabb akkumulátor-élettartammal rendelkezik. Egy másik történet a régi típusú iPhone-ról, sok felhasználó panaszkodik, hogy az akkumulátoruk gyorsan lemerül. Ezért itt van 7 módja az iPhone iOS 10 akkumulátorának megtakarítására, mind az iPhone 7, az iPhone 6 és az iPhone 5 felhasználók számára.

  • Ezek az új iOS 10-funkciók, amelyek az Android-felhasználókat az iPhone-ra költözik
  • Az iOS-alkalmazások számítógépen történő futtatásának legkönnyebb módja
  • Az Apple iPhone 7 ára 8 milliónál kezdődik, ezek a specifikációk és a rendelkezésre állás

7 mód az iPhone akkumulátorának megtakarítására az iOS 10 rendszeren

1. Kapcsolja ki az Emelés az ébrenlét funkciót

Az iOS 10 frissítés számos új funkcióval jár, az egyik Emelje fel az ébrenlétet. Ez a funkció lehetővé teszi az iPhone automatikus bekapcsolását emeléskor, így nem kell egyetlen gombot sem megnyomnia. Ennek eredményeként ez megkönnyíti, ha az órát vagy az értesítéseket a képernyőn szeretnénk látni. A Raise to Wake funkciót támogató eszközök az iPhone 6S, az iPhone 6S Plus, az iPhone 7 és az iPhone 7 Plus.

Sajnos ez a funkció gyakrabban felébreszti iPhone készülékét, ami megnöveli az akkumulátor-fogyasztást. Ezért az Raise to Wake kikapcsolása segít megtakarítani az iPhone akkumulátorát. A kikapcsoláshoz nyissa meg az alkalmazást Beállítások >Kijelző és fényerő >tekercs lefelé, amíg meg nem jelenik az Ébredés felébresztés opció> csúsztassa jobbra a kapcsolót.

2. Kapcsolja ki a háttérben futó alkalmazásokat

Az iPhone iOS 10 akkumulátorának megtakarításának következő módja a háttéraliasban futó néhány kevésbé fontos alkalmazás letiltása háttéralkalmazás frissítés. Nem minden alkalmazásnak van szüksége erre a szolgáltatásra, például játékokra. Alkalmazásokhoz azonban üzenetküldés Ezt a funkciót be kell kapcsolni.

Egyre több alkalmazás fér hozzá a funkciókhoz háttéralkalmazás frissítés, ami azt jelenti, hogy minél magasabb az alkalmazás, emészti fel az akkumulátort. Letiltásához nyissa meg Beállítások >Tábornok >háttéralkalmazás frissítés és válassza ki a kevésbé fontosnak ítélt alkalmazásokat.

3. Kapcsolja ki az Értesítéseket a lezárási képernyőn

Az iOS 10 rendszeren online futó alkalmazások alapértelmezett, a lezárási képernyőn megjelenik egy értesítés, amely bekapcsolja iPhone készülékét az egyszerű megtekintés érdekében. Ez rendben van, de megint nem minden alkalmazásnak kell használnia ezt a funkciót. Ennek oka az, hogy fel kell áldoznia az akkumulátor élettartamát.

Minél kevesebb alkalmazás engedélyezett, annál kevesebb idő aktív a képernyőn, ami jobb akkumulátor-élettartamot eredményez. Szerencsére az Apple beállításokat biztosít a zárolási képernyőn megjelenő értesítések testreszabásához. A trükk az, hogy kinyitjuk Beállítások >Értesítések > válassza ki az alkalmazást, és kapcsolja ki a választást Megjelenítés a képernyőzáron.

4. Rövidítse az automatikus zárat

Automata zár vagy az okostelefon előtti várakozási idő készenlétben lévő, lehetősége lehet az iPhone akkumulátorának megtakarítására. Ha az akkumulátor minden az Ön számára, akkor az ApkVenue a legrövidebb idő kiválasztását javasolja 30 másodperc. Tehát, amikor az iPhone inaktív, akkor egyszerű lesz készenlétben lévő és bezárkózik.

Normális, mindennapi használat esetén azonban kényelmesebb 2 percet használni. Csak a körülményekhez igazítja. Hogyan állítsuk nyitva Beállítások >Tábornok >Automata zár.

5. Győződjön meg róla, hogy aktiválta az alacsony fogyasztású módot

Ez az akkumulátor-megtakarítási funkció már megtalálható az iOS 9 rendszerben. Ez a mód letiltja a háttérben futó alkalmazásokat, csökkenti a képernyő fényerejét és bizonyos hatásokat. Ezenkívül a processzor munkáját is elnyomják, így csak kevés akkumulátort fogyaszt.

Ismét győződjön meg róla, hogy aktiválta a módot alacsony fogyasztású ez akkor van, ha olyan állapotban van, hogy meg kell takarítania az akkumulátor élettartamát. Például hosszú úton van. Ha azonban napi használatban van, akkor nem kell aktiválnia, mert ez akadályozza a mobiltelefon teljesítményét. A beállításhoz nyissa meg Beállítások >Akkumulátor és kapcsolja be Alacsony fogyasztású üzemmód.

6. A GPS-beállítások kezelése

Ez nem azt jelenti, hogy ki kell kapcsolnia ezt a fontos funkciót, de azt kell kezelnie, hogy milyen alkalmazások használhatják ezt a helyszolgáltatás funkciót. Ezzel a funkcióval az iDevice intelligensebbé válik, de ha sok alkalmazást engedélyez, akkor lehetősége van az akkumulátor gyors felszívására.

Nos, a helybeállításokat úgy kezelheti, hogy irányba mutat Beállítások >Magánélet >Helymeghatározó szolgáltatások, majd görgessen lefelé az alkalmazások listáján, hogy megnézze, mely alkalmazások férhetnek hozzá az Ön tartózkodási helyéhez.

7. Kapcsolja ki a Mozgáscsökkentés funkciót

Az iPhone-on megjelenített különféle animációs effektek nagyon rontják a szemünket. Sajnos akkumulátorral kell pótolni. Ezért megfontolhatja annak kikapcsolását Beállítások >Megközelíthetőség >Csökkentse a mozgást.

Ez 7 módszer az iPhone 5, iPhone 6, iPhone 6S, iPhone 7 és más iOS 10 rendszert futtató iDevice készülékeken található iPhone iOS 10 akkumulátorok megtakarítására. Remélhetőleg ezek a tippek vagy módszerek hasznosak lehetnek az Ön számára, ha vannak extrái, ossza meg a Megjegyzések oszlop: alatt igen.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found