a szív hangulatjelének jelentése egy okostelefonon

A billentyűzeten sok szívhangulatjel van, amelyet használunk. És kiderült, hogy minden alaknak és színnek más és más jelentése van. Tehát ne csak küldje el!

Hangulatjel egy csevegőszoba dekoratőr, amelyet gyakran használnak kifejezések kifejezésére, hogy életre keltsék. Különféle típusú hangulatjelek állnak rendelkezésre, a mosoly hangulatjelektől, az emberek hangulatjelektől, állatoktól és a szívektől kezdve. Maga a szívemoji nemcsak egy.

Több mint 15 különböző szív hangulatjel létezik tudodsrácok. Minden egyes szívemoji más és más jelentéssel bír. Hagyd ga az emojik helytelen használata, magyarázva az ApkVenue-t szív emoji jelentése teljes az Ön számára.

  • 200+ Teljes Emoji Jelentések 2021 | Ne használja rosszul!
  • Ez a 15 hangulatjel, amelyet gyakran félre kell értenie!
  • 10 meglepő tény az emojikról, amelyeket nem ismertél. (SPECIÁLIS 18+)

Itt van 18 jelentése a szívhangulatjeleknek az okostelefonokon

Jaka számítása alapján legalább 18 féle szívhangulatjel létezik különböző platformokon srácok. Erre az időre az ApkVenue leírja hangulatjelek a Whatsapp-on. Más platformokon, például a Google billentyűzetein, a Twitteren, a Facebookon, az iOS-n, mindegyiknek azonos alakú hangulatjelei vannak, annak ellenére, hogy a látvány kissé másképp néz ki. Vessen egy pillantást a következő hangulatjelek 18 jelentésére:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

1. Piros szív

Ha ennek a hangulatjelnek a jelentését már tudnod kell, igaz? srácok? Ennek a piros szív hangulatjelnek a jelentése a szerelem szimbóluma. Mind a romantikus kapcsolat, mind a barátság és a barátság összefüggésében. Ez a hangulatjel a legklasszikusabb szerelmi hangulatjel.

2. Kék szív

Ennek a kék szívű hangulatjelnek a jelentése a hűség is erős barátság. Ha ezt az emojit egy barátjától kapja, az azt jelenti, hogy valóban hisz benned. Ettől eltekintve ez az emoji szimbolizálja is az autizmus iránti aggodalmunk valamint a vízi sportok iránti szeretet.

3. Lila szív

A lila szív emoji jelentése szimbolizálja megértéssel és szeretettel teli kifejezés. Ez az emoji a szülő és a gyermek közötti szeretet kifejezésére használható. Ha azok, akik divatos és hírességek, akkor ezt a hangulatjelet a luxus és a gazdagság kifejezéseként szimbolizálhatják.

4. Narancs szív

Annak ellenére, hogy egész szívnek tűnik, valójában ez az emoji szimbolizálja a szerelem, ami csak a fele. Ha a törésed elküldi ezt az emojit, az azt jelenti, hogy csak barátként akar kapcsolatot srácok. Várj, igen!

5. Sárga szív

Ennek a sárga vagy arany hangulatjelnek a jelentése szeretet és a szív tisztasága is. De nem a szerelmesek közötti szeretet összefüggésében srácok. De az élet boldogságát és a barátságot illetően.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

6. Zöld szív

Ezeket a hangulatjeleket formáknak nevezik féltékenység kifejezése. Tehát, ha a barátod elküldi ezt az emojit, siess, kérj bocsánatot és csevegj. Ezenkívül ez az emoji leírhatja a természet közelségét és az egészséges életmódot is.

7. Fekete szív

A fekete szíveket gyakran használják kifejezésre szomorúság és bánat mélység. Emellett kifejezésre is használható sötét humor vagy vígjáték, amely komoly dolgokat tárgyal és tabunak mondható.

8. Szívruha

Ez a hangulatjel eltér az előző piros szív hangulatjeltől srácok. Ami különbözteti, az a sötét fekete körvonala. Ez egy ikont jelent a szív, ami a kártyajátékban van.

9. Verő szív

Ennek a szívhangulatnak az a jelentése erős szerelmi kapcsolat szimbóluma valaki. Küldje el ezt a hangulatjelet szeretteinek, hogy megtudják, hogy valóban szeretitek őket srácok.

10. Növekvő szív

Ennek a növekvő szív hangulatjelnek a jelentése szimbolizálja valakinek egyre növekvő szeretete. Egy egyre nagyobb és nagyobb szív fejezi ki valakinek egyre mélyebb szeretetét. Küldték már neked ezt az emojit? Gratulálunk!

11. Szikrázó szív

Ennek a villogó csillaghatással járó szívhangulatnak az értéke a kemény munkád értékelése. Ha hangulatjelet küld neked, ez azt jelenti dicsér téged és mutasd meg, hogy szeretnek.

12. Törött szív

Talán kitalálhatja ennek a hangulatjelnek a jelentését. Ennek a szívhangulatnak az a jelentése szomorúság és szenvedés is. Ez az emoji használható a szeretet miatt nagyon boldogtalan érzéseinek leírására.

13. Szív szalaggal

Ez az emoji akkor értelmezhető, ha valaki odaadja neked a szívét. Ezen a hangulatjelen kívül díszdoboz is lehet amely csokoládét és ékszereket egyaránt tartalmaz. Ezt a szívhangulatjelet nagyon gyakran használják Valentin napján.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

14. Szívdíszítés

Ez az emoji egy kicsit másképp néz ki az iOS verzióban, ennek a hangulatjelnek a jelentése: szeretet, gondoskodás és szeretet a másik iránt Ön. Ha van egy barátja, aki megbízik, elküldheti ezt a hangulatjelet. Szimbólum, ha szereted őket.

15. Szív nyilakkal

Ennek a szívhangulatnak a jelentése már biztosan népszerű, igaz? A nyíl a szeretet istenének nyílát jelképezi, amely belép az ember szívébe. Ez leírhat valakit, aki belédszeretnisrácok.

16. Két szív

Ez az egy szív hangulatjel kifejezi "szerelem a levegőben!”. De nem a romantikus kapcsolatok szempontjából, igen, de barátok közötti kifejezések. Különösen a lányok, akik szeretik használni ezt az emojit.

17. Forgó szívek

Ennek a kötelezőnek tűnő szívhangulatjelnek a jelentése két ember közötti szeretet szimbóluma. Úgy tűnik, hogy valaki megpróbálja elnyerni a szívét. Eredetileg ez a hangulatjel animáció volt több japán eszközről.

18. Nehéz szív felkiáltás

Biztosan tudja a felkiáltójelet (!) srácok, most ez az emoji a helyettesítő. A szív hangulatjelének jelentése az alábbi ponttal az a személy szimbóluma mint valaki más, vagy valami.

Ott van srácokszív emoji jelentése Jakából. Miután megismerte ezeknek a hangulatjeleknek az összes jelentését, most ne csak küldjön szívet a csevegőpartnerének. Lehet, hogy félreértelmezik a jelentését. A Sempga hasznos!

Olvassa el a cikkeket is Hangulatjel vagy más érdekes cikkeket a Chaeroni Fitri.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found