7 legjobb laptopmárka 2020-ban

Szüksége van referenciára az idei legjobb laptopmárkához? Nyugodjon meg, íme az ajánlások a legjobb laptopmárkák számára, amelyek a legkifinomultabbak, a legtartósabbak és a legjobb specifikációkkal rendelkeznek.

Az idők fejlődésével az embereknek egyre inkább szükségük van a mindennapi élet szükségleteihez tartozó kütyükre. A munkától kezdve a társasági életig soha nem lehet elválasztva a kütyüktől.

Az egyik legfontosabb eszköz ma laptop. Erre a modulra nagyon szükség van az alkalmazottak, az oktatók, a tanárok, a hallgatók, sőt a hallgatók számára is a munka és a tanítási-tanulási folyamat támogatása érdekében.

Nem csoda, sokan keresik a legjobb laptop márkák ami garantált tartósság és szívósság. Hozzávetőlegesen, körülbelül, a legjobb laptop márka mint amit keresel? Nézze meg Jaka alábbi keresését!

Legjobb laptopmárkák 2020-ban

Az alábbi legjobb laptopmárkák egy része, amellett, hogy tartósnak és szívósnak bizonyult, szintén rendelkezik elég ár megfizethető, bár vannak olyanok is, amelyek ára elég ahhoz, hogy kidülledjen a szemed.

Kíváncsi vagy? Anélkül, hogy tovább kéne késlekedni, az ApkVenue bemutat egy listát 7 legjobb laptop márka, konkrétan 2020-ban. Itt az áttekintés!

1. Lenovo

Fotóforrás: PCWorld

Ha jó és tartós laptopmárkát szeretne találni, akkor a Lenovo a válasz. A Lenovo az egyik laptopmárka legjobb és az ár is elég versenyképes.

Ez a legjobb laptopmárka arról ismert, hogy mindig a legjobb minőséget nyújtja monitorjának és hangrendszerének. Ezenkívül az akkumulátor tartóssága is nehéz. Ezért a Lenovo nagyszerű laptop a hallgatók számára, rengeteg tevékenységgel.

Az egyik példa, amelyet figyelembe vehet Lenovo Ideapad S340. Laptop-val Core i5 processzor Ezt valóban a középosztály számára tervezték, gahar specifikációkkal. Természetesen nem csalódott, banda!

2. HP

Fotó forrása: laptophia.com

A HP a mai napig az egyik legfontosabb laptopmárka, különösen azok számára, akik szívós és tartós karosszériájú laptopot keresnek. Ezenkívül a HP a legjobb laptopmárka, megkérdőjelezhetetlen akkumulátor-élettartammal, banda!

Ezenkívül a HP laptopok másik jellemzője a test szélén elhelyezett szellőzőnyílások, nem pedig alul. Ez jelentősen csökkenti a túlmelegedés lehetőségét más márkákhoz képest.

Végül, HP így a legjobb és olcsó laptop márkák amelyet sok ember áron megcéloz 5 milliótól.

Csak egy példa HP 14-CK0012TU. Támogatott Intel Celeron N4000, ** 500 GB HDD ** és 4 GB DDR4 RAM kapacitás, ez a laptop nagyon jól érzi magát!

3. MSI

Fotó forrása: Laptop Mag

Ne ismerje el, hogy játékos vagy, ha nem ismeri ezt a laptop márkát! Az MSI laptopok már nagyon híresek a világon, mert mindig híres játékosokkal kötődnek a laptop népszerűsítéséhez.

Ezt a laptopot kifejezetten játékra vagy nagyon nehéz programok megtervezésére tervezték. A kemény specifikációktól kezdve a robusztus kialakításig nem lehet lebecsülni ezt a legjobb laptopmárkát.

Az egyik legjobb játék laptopok, amelyek meglehetősen megfizethetőek van MSI GF63. A gyönyörű karosszéria megjelenésen kívül a specifikációk nagyon nehezen játszhatók a legújabb AAA játékok vagy tegye videó szerkesztés.

4. DELL

Fotóforrás: KLIKnKLIK.com

A többi eszközgyártóval ellentétben a DELL csak a laptop gyártására összpontosít. Nem csoda, hogy a laptop minősége nem vicc, banda!

Indonézia egyik legjobb laptopmárkája robusztus és rugalmas kialakítással rendelkezik, köszönhetően a gyártott háznak króm. Még néhányuk is acélból van bevonva, tudod!

A DELL emellett heves specifikációs teljesítményt nyújt, így játékra is alkalmas. Egyikük DELL Inspiron 14 3473. Ezt a legjobb laptop márkát kaphatja meg kikiáltási ára 4 millió. Garantáltan nem kell csalódnunk!

5. Acer

Fotóforrás: LaptopMedia.com

Acer az egyik a legjobb laptopmárkák 2019-ben akkor mit keres sok ember. Népszerűsége Indonéziában is magas.

Ennek a legjobb laptopmárkának a kialakítása híres arról, hogy futurisztikus, ami tükrözi a nem kevésbé klassz specifikációkat. Ezenkívül, ha ennek a laptopnak problémája van, megtalálja Acer szervizközpontok sora amelyek nagyon elterjedtek Indonéziában.

A középosztály számára az Acer lehet a legjobb laptopmárka, amelyet kaphat ** 4 milliótól **. Az egyik példa az Acer Aspire 3 A315. 8 GB RAM-mal ez a laptop játékra is alkalmas, tudod!

6. Asus

Fotó forrása: JD.id

Ki ne ismerné a legjobb laptopmárkát ezen? Igaz, nem csak híres A legjobb minőségű mobiltelefon, a laptop sem akar veszíteni.

Az Asus arról híres, hogy olyan előnyöket kínál, amelyek más laptopokon nem találhatók meg. A kemény alaplaptól, az erős játéktól kezdve a hosszú garanciális garanciáig.

Nem csoda, hogy az Asust egyként ismerik a legjobb és legtartósabb laptopmárkák. Ez a laptop márka is elkészült hallgatói és hallgatói lehetőségek a tanulási tevékenységekhez, tudod!

Csak például Asus VivoBook X441BA-GA412T. A megfizethető áron kívül ez a laptop alkalmas a hallgatók és általában a hallgatók mindennapi munkájára is.

7. Apple

Fotóforrás: TribunJualBeli Blog

Ha minden idők legjobb és tartósabb laptopmárkáiról akarsz beszélni, akkor az Apple az egyetlen, amelynek nem szabad hiányoznia a listáról. Igen, ki ne ismerné az Apple keménységét és presztízsét?

Név szerint jobban ismert MacBook, Az Apple a teljességéről ismert. Képzelje csak el, hogy az 1 modulban rendelkezésre álló minimális RAM 8 GB. Elegáns és masszív kialakításával az egyik legtartósabb laptopmárka.

Az egyik Az Apple legjobb laptopja amit az ApkVenue tud ajánlani 16 hüvelykes MacBook Pro. Intel Core i9 8-core 2.3GHz, 16GB RAM és 1TB SSD-vel hordozva garantálja, hogy a különböző munkái automatikusan zökkenőmentesek lesznek!

Ez volt a 7 legjobb laptopmárka, amelyet idén a legújabb moduljának tekinthet. Hogyan? Egyetért Jakával?

Ha például van más véleménye, kérjük, írja be az alábbi megjegyzések oszlopba. Találkozunk a következő Jaka cikkben!

Olvassa el a cikkeket is Laptop vagy más érdekes cikkeket a Diptya.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found