nem kell vásárolni, hogyan lehet egy közönséges androidot samsung galaxy s9-re és s9 + -ra váltani

Korlátozott költségvetésű, de szeretné kipróbálni a legújabb Samsung Galaxy S9 és S9 + speciális funkciókat? Így módosíthatja a normál Androidot Samsung Galaxy S9 és S9 + rendszerre.

A legjobb okostelefon-gyártó, a Samsung nemrégiben kettőt adott ki zászlóshajó a legújabb, mégpedig a Samsung Galaxy S9 és S9 +. Ha azt jósolják, hogy az összes S sorozat legjobb fényképezőgépe lesz, más jó funkciókkal együtt ez a két okostelefon drága.

Ennek a két okostelefonnak a birtoklása 12-15 millió Rp-ig tart. Azonban továbbra is megtapasztalhatja a Galaxy S9 és S9 + funkcióit anélkül, hogy megvenné őket. Mégpedig azzal hogyan lehet az Android-ot Samsung Galaxy S9-re és S9 + -ra váltani.

  • Szeretne Samsung Galaxy S9 telefont vásárolni? Először ellenőrizze ezt, hogy ne bánja meg!
  • Miért kellene előrendelni a Samsung Galaxy S9 és S9 + terméket most?
  • A Samsung Galaxy S9 fenntartja az S8 képernyő méretét, nem tesz különbséget?

Hogyan lehet megváltoztatni a szokásos Android-ot, így a Samsung Galaxy S9 és S9 +

Az okostelefont vagy az Android-eszközt (amely nem Samsung Galaxy S9 vagy S9 +) kettéváltoztathatja zászlóshajó legújabb Samsung a meghívott alkalmazás segítségével Tapasztalja meg a Galaxy S9 / S9 + alkalmazást. Ezt az alkalmazást ingyen beszerezheti a Play Áruházon keresztül.

Fotó forrása: Kép: Wccftech

Ha igen, azonnal követheti hogyan lehet a szokásos Android-ot Samsung Galaxy S9-re és S9 + -ra váltani hogy megtapasztalhassa a két okostelefon stílusának legújabb funkcióit. Itt vannak a lépések:

  • Győződjön meg arról, hogy telepítette az Experience alkalmazást a Galaxy S9 / S9 + alkalmazáshoz, és hogy az alkalmazás már telepítve van az okostelefonjára vagy az Android-eszközére.
  • A telepítés után nyissa meg az alkalmazást. Az alkalmazás engedélyt fog kérni az Android okostelefon fotóinak és más fájljainak eléréséhez.
  • Így kell kinéznie a Galaxy S9 / S9 + alkalmazáshoz tartozó Experience alkalmazásnak. Különböző menük tartalmazzák a Samsung Galaxy S9 jellemzőit és specifikációit, amelyeket Android-okostelefonján kipróbálhat a bemutatón keresztül, beleértve a kamera funkcióit (Super Slow-Mo, AR Emoji stb.), Tartozékokat, funkciókat vezeték nélküli töltés, és számos más funkcióval.
  • A trükk az, hogy kiválasztja a kipróbálandó menük egyikét, majd válassza ki vagy kattintson PRÓBÁLJA MEG A DEMOT. Ilyen például az alábbi képen látható Super Slow-mo funkció. Kipróbálhatja a Galaxy S9 egyik kiváló tulajdonságát androidos okostelefonján.
  • Ne felejtsen el kipróbálni más funkciókat, mint például az AR Emoji, a Super Low Light és számos más funkció.

Ez az az egyszerű módja annak, hogy a szokásos Android készüléket Samsung Galaxy S9 vagy S9 + formává alakítsa. A szó szoros értelmében nem változik, de a fenti módszerrel megérezheti a kettő szenzációit, valamint a legfrissebb és legfinomabb vonásait. zászlóshajó Samsung, igaz? Sok szerencsét!

Olvassa el a cikkeket is Android vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found