hogyan kell játszani a Google dinoszaurusz játékot offline és online módon

A Google dinoszaurusz játékainak nem kell offline állapotban lennie, tudod! Sőt, a T-Rex-et Sonic-vá alakíthatja! Hűvös, igaz?

Biztos van, akarom böngészés viselet Google Chrome, de ehelyett megjelent a Google dinoszaurusz játék, mert nem csatlakozott az internethez?

Köszönet t-Rex viccek, amelyek megjelennek az alkalmazásban böngésző ez a leggyorsabb, nem igazán zaklatunk, amikor a Chrome-oldalon még mindig „Nincs internet” látható.

Még akkor is, ha öreg koráig szeretnél játszani, megteheted, mert a fejlesztői csapat szerint a Google dinoszaurusz játék csak akkor ér véget, ha addig játszol 17 millió év folyamatos. Már egy kövület, ah ~

Azonban tudod mit, ha folytathatod ezt a játékot akkor is, ha játszol online? A módszer nagyon egyszerű, tudod!

Hogyan kell játszani a Google dinoszaurusz játékot

Neked, a dinoszauruszok szerelmeseinek, a Jurrasic World MOD APK és a legjobb dinoszauruszfilmek létezése minden bizonnyal még szebbé teszi a napjaidat.

Sőt, a Google Chrome továbbra is lehetővé teszi, hogy ezt a Tyrannosaurus-t jó felhasználók játsszák online továbbá offline.

Hogyan kell játszani csak gombokkal felfelé nyíl és lefele nyíl sok ember számára is népszerűvé teszi, tudod. Te is biztosan te vagy, igaz?

Google Dinosaur Games Offline

Dinoszauruszok lejátszása a Chrome-on bekapcsolva offline, csak véletlenszerűen nyisson meg bármelyik oldalt egy szó beírásával keresőmező.

Nos, később hibaüzenetet kap "Nincs internet", és így jelent meg a T-Rex azon a Chrome oldalon offline. Csak játszani, oké!

Google Dino játék Online

Annak ellenére, hogy eredetileg azért hozták létre, hogy megölje az időt, amikor nem volt internetkapcsolat, valójában sokan rabjai ennek az egyszerű játéknak, köztük a Jaka!

Aki nem tudja, annak nem kell szándékosan lennie offline „hívni” a dinót, mert csak gépelsz króm: // dino és a Chrome megjeleníti ezt a játékot az Ön számára. Nagyon könnyű, igaz?

BÓNUSZ: A Google Dino játékot Sonicra változtatta

Ha korábban Jaka elmondta neked, hogyan csal Chrome dinoszaurusz játék, így nem halhatsz meg, ezúttal próbáljunk ki egy újabb klassz trükköt, induljunk!

Valamivel ezelőtt volt esélye vírusos egy gyermek, aki megváltoztathatja a T-Rex karakterét ebben a játékban Szonikus. Nagyon klassz, igaz?

Nyugodtan, kiderül, hogy a módszer nagyon egyszerű, tudod! Kövesse a lépéseket.

  1. Gépeléssel nyissa meg a játékot króm: // dino a Google Chrome keresőmezőjében.
  2. Ha nyitva van, nyomja meg a gombot Ctrl + Shift + I a billentyűzeten a megnyitáshoz Elem vizsgálata.
  1. Bejegyzések keresése

    ahogy az alábbi kép mutatja.

  1. Kattintson a szöveg melletti nyílra, hogy egy újabb kódot jelenítsen meg alatta.
  1. Keresse meg az előtaggal ellátott kódot <> amely közvetlenül a 3. kódszám alatt található, akkor dupla kattintás az írásról cikk-képek ">
    1. Törölje a sokkal korábban használt kódot másolás beillesztés írás //i.imgur.com/7BuRkS9.png hogy kicserélje a kódot.
    1. Csukd be az ablakot Elem vizsgálata a keresztre kattintva vagy x a jobb felső sarokban.
    2. Igen, a dinoszauruszból Sonic lett!

    Hú, a Google dinoszauruszos játék még izgalmasabbá vált a rendelkezésre álló különféle változatokkal, huh!

    Mi lenne veled, jó játszani ezt a játékot, vagy sem? Mi a magas pontszámod? Versenyezz a megjegyzések oszlopban, menjünk!

    Olvassa el a cikkeket is Játékok vagy más érdekes cikkeket a Ayu Kusumaning Dewi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found