Mostanáig nem ismeri ezt a 14 WhatsApp-tippet (talán)

Ezúttal az ApkVenue 14 hasznos WhatsApp-trükköt és tippet szeretne adni, amelyeket nem biztos, hogy ismer!

WhatsApp egy alkalmazás csevegés legnépszerűbb a világon. Sokan kedvelik a kijelző egyszerűségét és azt a sebességet, amellyel szövegeket, képeket és videókat küldhetnek. A WhatsApp emellett nem pazarolja az akkumulátort, a RAM-ot és az adatkvótát megtakarítja. Minden előnyével együtt szinte minden okostelefon-tulajdonos a WhatsApp alkalmazást használja csevegés a fő dolog. Szóval, ezért akarja ezúttal az ApkVenue megadni neked 14 hasznos WhatsApp trükk és tipp, amelyeket nem biztos, hogy tudsz!.

Alkalmazás csevegés mint BBM és VONAL nagyon sok érdekes és érdekes tulajdonsággal rendelkezik. Azonban sokan még mindig az egyszerűsége miatt választják a WhatsApp alkalmazást. Ezenkívül a WhatsApp nem igényel identitást PIN vagy felhasználónév, de csak telefonszámot használ. Tehát az okostelefon összes névjegyzékét a (z) címen lehet elérni WhatsApp. Tehát, hogy szórakoztatóbbá tegye a WhatsApp használatát, először olvassa el a trükköket és WhatsApp tippek a következő.

  • Ne telepítse a WhatsApp alkalmazást a mobiltelefonjára, ha nem akarja elfogadni a következményeket!
  • Ez a legújabb WhatsApp funkció megkönnyíti a mobiltelefon memóriáját!
  • WhatsApp VS távirat: Hagyja ezt, válassza ezt

Hasznos WhatsApp tippek gyűjteménye, amelyeket esetleg nem ismer

1. Olvassa el a WhatsApp üzeneteket anélkül, hogy a feladó elkapna

Biztosan tudja, hogy az olvasott WhatsApp üzenet jele két kék pipa szimbólum megjelenése az üzenet küldő okostelefonján. Nos, kiderült, hogy az üzenet elolvasása után dönthet úgy, hogy nem jeleníti meg ezt a kék pipát. Ennek módjáról a következő WhatsApp-tippek cikkben olvashat: Hogyan lehet inaktiválni a WhatsApp Blue Check Feature-t Androidon.

Ezeknek a WhatsApp-tippeknek az a következménye, hogy azt sem láthatja, hogy az üzenetét elolvasták-e vagy sem. Mivel ez a kék pipa szintén nem jelenik meg az okostelefonon. Vannak azonban más trükkök is. Mégpedig úgy, hogy kikapcsolja az internetkapcsolatot, mielőtt elolvassa a WhatsApp üzeneteket. Ez az egy WhatsApp-tipp nagyjából megegyezik azzal, amit az ApkVenue a következő cikkben tárgyalt: Hogyan olvassuk el a BBM üzeneteket anélkül, hogy "olvasási" jelet adnánk a feladónak.

2. Készítsen WhatsApp mentési kvótát

A WhatsApp alkalmazás valójában könnyű és adatokat takarít meg. Kivéve, ha gyakran küld képeket és videókat WhatsApp-üzeneteken keresztül barátaitól. Tehát tippekért, hogy a WhatsApp ne töltse le közvetlenül a barátai által küldött fényképeket és videókat, csak kapcsolja ki a funkciót automatikus letöltés-övé. A módszer a következő: Hogyan lehet a WhatsAppot nem automatikusan letölteni.

3. 2 WhatsApp-fiók használata 1 okostelefonban

Biztosan vannak olyanok, akiknek két különböző WhatsApp fiókra van szükségük, de továbbra is csak egy okostelefonon használhatók. Kiderült a könnyű út. Csak egy úgynevezett alkalmazást kell használnia Disa. A WhatsApp tippekkel és azok használatával kapcsolatos további információkért olvassa el a következő cikkeket: 2 WhatsApp használatának szórakoztató módjai 1 Android-ban.

4. Tedd ismerősöd WhatsApp összeomlását (összeomlik), és nem használható

Az egyik hibákat ami a legújabb WhatsApp-on található, az nem volt képes túl sok hangulatjel befogadására. Körül kell küldenie 4200 hangulatjel egyszerre, hogy a barátod WhatsApp összeomlik, és ideiglenesen nem használható. Teljesebb módszert a következő WhatsApp-tippek cikkben láthat: Félreérthetetlen módszerek a WhatsApp-barátok megsemmisítésére csak mosolyogva.

5. Középső ujj hangulatjelek és óvszerek használata a WhatsApp-on

A középső ujj emoji a WhatsApp legújabb funkciója. Valamiért ez az emoji végül létrejött, és hivatalos WhatsApp funkcióvá vált. Eközben az óvszer emoji egy AIDS-ellenes kampány, amelyet a DUREX népszerűsít. A teljes beszámolót a következő WhatsApp tippeket tartalmazó cikkben olvashatja el: A középső ujj és az óvszer emoji használata a WhatsApp-on.

6. A WhatsApp használata számítógépen vagy laptopon

A WhatsApp-ot jelenleg nem csak okostelefonokon használják. De PC-n vagy laptopon is használható. A módszer nagyon egyszerű. Csak a WhatsApp webet kell használnia, amely a WhatsApp hivatalos funkciója. Ha nem tudja, hogyan, olvassa el a következő WhatsApp-tippeket: [Forró!] Itt olvashatja el, hogyan lehet hivatalosan elérni WhatsApp-ját számítógéppel.

7. A WhatsApp üzenetek automatikus és ütemezett küldése

Nyilvánvalóan automatikusan és ütemezetten küldhet WhatsApp üzeneteket! A trükk az úgynevezett alkalmazás használata WhatsApp Scheduler. Ezzel az alkalmazással létrehozhat egy WhatsApp üzenetet, majd beállíthatja, hogy az üzenet mikor és hányszor kerüljön automatikusan elküldésre. A használatáról a következő WhatsApp tippeket tartalmazó cikkben olvashat: Hogyan készítsünk automatikus ütemezést a WhatsApp küldésére.

8. A WhatsApp Kapcsolatok blokkolása

Az okostelefon több száz WhatsApp-kapcsolattartója között biztosan van valami, ami nem tetszik, igaz? Ha bosszúsnak érzi magát, egyszerűen blokkolja azt az egyszerű módon, ahogy az ApkVenue elmagyarázta a következő WhatsApp tippek cikkben: Hogyan blokkolhatjuk a névjegyeket a WhatsApp Messenger alkalmazásban.

9. Tudva, hogy a WhatsApp-ot valaki más blokkolta-e

Ha korábban az ApkVenue elmagyarázta, hogyan lehet blokkolni a WhatsApp névjegyeket, akkor most az ApkVenue elmagyarázza, hogyan lehet kideríteni, hogy valaki más blokkolta-e a WhatsApp fiókját. A módszert a következő WhatsApp tippek cikkben olvashatja el: Így megtudhatja, hogy a WhatsApp-ot blokkolja-e az összetörés.

10. Az "Utoljára látott" állapot elrejtése

"Utoljára látva"más néven" Utoljára látott "az az információ, amely a WhatsApp profilban jelenik meg, hogy megtudja, mikor az illető utoljára nyitotta meg WhatsApp alkalmazását. Nos, ha nem szeretné, hogy ismerősei tudják, mikor nyitotta meg utoljára a WhatsApp alkalmazást, akkor csak rejtse el az állapotot"Utoljára látva"Ezt az ApkVenue tárgyalta a következő WhatsApp tippeket tartalmazó cikkben: Hogyan lehet megszabadulni a WhatsApp „Utoljára látott” funkciójától.

11. Kapcsolja ki a Csoportos értesítéseket

A WhatsApp-on sok olyan csoportnak kell lennie, amelyhez önként vagy kényszerítve csatlakozik. Sok mindenről a WhatsApp csoport foglalkozik. Kezdve a fontos információk megosztásától, a meghívók terjesztésétől a lényegtelen dolgokig, például tréfálkozásig, vicces képek és videók küldéséig vagy a gyülekezeti pletykákig. Ha bosszúsnak érzi magát, de nem meri elhagyni a csoportot, kapcsolja ki az értesítéseket. Hogyan láthatja a következő WhatsApp tippek cikkben: Hogyan állíthatjuk meg a WhatsApp csoport értesítéseit.

12. A WhatsApp-üzenetek, képek és videók biztonsági mentése a Cloud Storage-ba (Google Drive, DropBox, iCloud stb.)

Használhatja a Sync alkalmazástbiztonsági mentés a WhatsApp-on található összes adat különféle felhőtároló. Ez nagyon hasznos, ha le akarja cserélni az okostelefont egy új mobiltelefonra. A WhatsApp alábbi tippeket ismertető cikkében olvashatja el, hogyan: Hogyan teheti könnyebbé az Android mobil memóriát a legújabb WhatsApp funkciókkal vagy Hogyan készítsünk biztonsági másolatot a WhatsApp-ról egy másik felhőalapú tárhelyre (Dropbox, OneDrive, Box).

13. Chat WhatsApp SIM-kártya nélkül

Mint kiderült, lehet csevegés a WhatsApp alkalmazással olyan eszközzel, amely nem rendelkezik SIM-kártyával, például táblagéppel. Tehát, ha tudni szeretné, hogyan, olvassa el a következő WhatsApp-tippeket: Hogyan cseveghetünk a Whatsapp segítségével SIM-kártya nélkül.

14. Az új WhatsApp-szolgáltatások maximalizálása

Sok jó funkciót mutat be a WhatsApp belül frissítés legújabb. Mint előnézeti link weboldal, biztonsági mentés Google Drive, egyedi értesítésstb. A WhatsApp legújabb funkcióinak teljes áttekintését a következő cikkben olvashatja el: 6 új WhatsApp funkció, amelyet meg kell próbálni.

Ez egy változatosság Hasznos WhatsApp tippek gyűjteménye, amelyeket esetleg nem ismer. Ezekkel a WhatsApp tippekkel csevegés a WhatsApp-on mindenképpen sokkal izgalmasabb lesz. Ha további információval, tippekkel és trükkökkel rendelkezik a WhatsApp-ról, írja meg véleményét az oszlopba megjegyzés ez alatt.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found