7 legjobb birkózó játék az android 2017-en

Ezért a birkózás témájú videojátékok is hírnevüket keltették

Nyilvános Indonézia valóban ismeri a sportot birkózás. Tól től WWE SmackDown a vegyes harcművészeti színpadra UFC, sok rajongója van ebben az országban.

Ezért a tematikus videojáték birkózó sport is fröccsenő hírnév. Jaka összeállította 7 legjobb birkózó játék az Androidon. Nézze meg az alábbi értékeléseket!

  • Feltörték! WWE Csillag Pornó Fotók és Videók Terjednek Az Interneten
  • Együttműködve a WWE Stars-szal, az Apple filmet készít Siriről
  • Ez az 5 erőszakos játék biztosan kísérte gyermekkorát, miért engedték meg a szüleid?

7 legjobb birkózó játék az Androidon

1. Wrestling Revolution 3D

Játszma, meccs Birkózó Forradalom 3D egy birkózó játék ami nagyon híres az Android platformon. Vége 50 millió letöltés amelyet sikerült elérniük.

A játék hasonló egy birkózó bajnoksághoz WWE. Érdekes, hogy szinte az összes meccsmód a kezdetektől fogva fogócska csapat, királyi dübörgés, amíg ketrec mód, benne van a játékban.

2. Birkózó forradalom

Birkózó forradalom egy játék készült MDickie híres a Wrestling Revolution 3D előtt. Annak ellenére, hogy ez a játék régebbi verziója, nagyon szórakoztató játék, különösen az átlagosnál alacsonyabb specifikációjú telefonok esetében.

Szintén olyan témákat vesz fel, mint a WWE birkózó bajnokság, ez a játék kétdimenziós kialakítású. De a játék még mindig erős légkört hordoz és játékmenet ami érdekes.

3. Valódi birkózás 3D

Annak ellenére, hogy ebben a birkózó játékban nincs híres birkózó sportoló, ez a játék valójában meglehetősen reális felépítésű, annak ellenére, hogy a játék mérete meglehetősen alacsony.

Ettől eltekintve ez a játék elég könnyű ahhoz, hogy játsszák. Különféle módok léteznek, a közös csengetési módtól kezdve Pentagon mint a bajnokságban UFC.

Candy Mobile Sport játékok LETÖLTÉS

4. EA SPORT UFC

Talán már nem kell sokat beszélni, mert ez az ingyenes harci sport valóban elérte népszerűségének csúcsát az elmúlt években.

EA SPORT UFC megpróbálja kihasználni ezeket az előnyöket videojátékok formájában. Szinte az összes elem bemutatásra kerül ebben a játékban. Sok híres játékos is van ebben a játékban.

Sportjátékok LETÖLTÉS

5. Sumo

Nem teljes, amikor a birkózásról beszélünk, de felejtsük el az eredeti birkózó sportot Japán a híres, Sumo.

A Sumo-t játékként használják az Androidon is, amelyhez elegendő játékos van 1 millió letöltés. A játék módja is megegyezik a valódival. Ami érdekes, testre szabhatja a szumó birkózó karakterét is.

6. Szultán: A játék

Szultán: A játék egy játék, amely a Indiai Bollywood filmek, amelynek a címe ugyanaz. Olyan birkózó játékot mutat be, mint egy hasonló karakterű filmben.

A hagyományos arccal küzdő birkózás légkörébe kerül. Háttérként homok és fa aréna található. Ha nagy rajongó vagy Salman Khan, nem hagyhatja ki ezt az egy játékot.

7. Zsebbirkózás

Ha szüksége van egy birkózó játékra, akkor ez nem számít ragaszkodott hozzá, megpróbálhatod Zsebbirkózás. Ez a komoly témát felölelő játék valójában egyedülálló módon mutatja be és nevetésre hívja fel.

Birkózóként fogsz játszani, akinek minden ellenségedet ki kell hoznia az arénából. Egyszerűen a furcsán mozgó kéz mozgatásával és a karakter megváltoztatásával ellenséget fog kiadni leesik az égből. Még te is kidobja a ref.

Ez az 7 legjobb birkózó játék az Androidon. Tehát melyiket szeretné játszani? Írja meg az alábbi megjegyzésekben!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found