hogyan lehet színes állapotot kialakítani a facebook-on, hogy az kortárs legyen!

Unja Facebook-állapotát? Annak érdekében, hogy vonzóbbá váljon és hűvösnek tűnjön, készítsünk színes Facebook-státuszt!

A 12 évvel ezelőtti elindítása óta Facebook mindig sok újdonságot hoz be. Mindent úgy csinálnak, hogy a felhasználók soha ne unják meg a Facebook használatát.

A közelmúltban a Facebok szolgáltatást mutatott be Facebook Live Video és azonnali játékok a Facebook Messengeren. De mindettől eltekintve, tudta-e, hogy most megtehetjük színes állapot Facebookon? Tehát így az állapotmegjelenítés naprakészebb és kevésbé unalmas lehet.

  • Ez az! 10 módja a Facebook adatvédelmi beállításainak, amelyeket meg kell változtatnia
  • Címlapkép és profilkép csatlakoztatása a Facebookon

Színes állapot a Facebook-on

Emlékszel a Path Daily funkcióra a Path-on? A Path felhasználók ezt a funkciót sikeresen megőrzik, mert látszatot kelt pillanat vonzóbb. Nos, ne akarj lemaradni Pálya, A Faceboook felületesen hasonló, színes állapotjellemzőt készít Path Daily. Kipróbálta már?

Hogyan készítsünk színes állapotot a Facebookon

A normál státusztól eltérően a Facebook színes állapota befejeződik háttér színezett. Kíváncsi vagy? Gyerünk, próbáld ki!

  • Győződjön meg arról, hogy az okostelefonján a Facebook alkalmazás a legjobb frissítés. Ez a funkció egyelőre csak okostelefonokon használható.
Apps Social and Messaging Facebook, Inc. LETÖLTÉS
  • Nyissa meg az oszlopot Mire gondolsz mint általában. Ekkor megjelennek a betűk A val vel színválasztó, kattintson rá a színbeállítások megjelenítéséhez.
  • Miután kiválasztotta a kívánt színt, írja be a Facebook állapotát. Azután Post.
  • Mi az egyedi, színes állapot ezen a Facebookon nem válik fényképpé mint a Path Daily. Ez az állapot továbbra is olvasható szöveg marad másolás beillesztés könnyen.

Hogyan? Nagyon egyszerű, igaz? A Facebook alkalmazás színes státuszával a Facebook megjelenése válik vonzóbb és nem unalmas. Sok szerencsét!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found