5 módja annak, hogy ingyenes bőröket, hősöket és gyémántokat szerezz a mobil legendákban

Nos, ebben a cikkben az ApkVenue kiszivárogtatja, hogyan lehet hősöket, bőröket és gyémántokat ingyen beszerezni. Szeretné tudni, hogyan? Nézze meg a következő véleményeket, igen!

Mint a Mobile Legends rajongója hazugság, ha nem csábít a kedved új hős plusz bőr a menő dolgokat. Annak ellenére, hogy már jól érzed magad főhős, mindenképpen ki akarja próbálni egy új hős használatát a csatatéren, és van egy olyan bőre is, amelytől nyáladzik.

De új hős vásárlása mindenképpen szükséges Arany vagy jegyeket. Eközben hűvös hősbőrök vásárlásához van szüksége gyémánt. Sajnálatos módon, nem minden játékos A Mobile Legends elegendő aranyat, jegyet és gyémántot tartalmaz ahhoz, hogy új hősöket és bőröket vásárolhasson. Nos, ebben a cikkben az ApkVenue szivárgást fog okozni hogyan lehet hősöket, bőröket és gyémántokat ingyen beszerezni. Szeretné tudni, hogyan? Nézze meg a következő véleményeket, igen!

  • Hogyan küldhetünk mobil legendás bőröket barátainak
  • 7 Hero Mobile Legends a legdrágább bőrrel
  • 8 módja annak, hogy ingyenes bőröket szerezzünk a mobil legendákhoz: Bang bang

5 módszer ingyenes hősök, bőrök és gyémántok megszerzéséhez a mobil legendákban

1. Töredékek gyűjtése

Talán van még köztetek olyan, akit nem igazán érdekel töredék és úgy dönt, hogy figyelmen kívül hagyja. Valójában a töredékek összegyűjtésével lehet szerezz be hősöket és bőröket Mobile Legends ingyen!

Töredékek vannak a Mobile Legends-ben 3 típustöbbek között Prémium bőrtöredék, ritka bőrtöredék és hős töredék. Magát a töredéket innen szerezheti be jutalom napi vagy ajándék esemény. Minden töredéktípusnak érdekes gyűjteménye van. Itt hűvös hősöket és bőröket kaphat ingyen. Még a bőr is évad előző.

2. Az alkalmazás használata

A következő módszer, amellyel valóban meg kell próbálnia, egy jutalom alapú alkalmazás letöltése, ahova muszáj teljesítsd a feladatokat elérhető az alkalmazásban. Általában hirdetéseket kell néznie vagy alkalmazásokat kell letöltenie. Ajándékként pontokat vagy névleges pénzt kap, amelyet gyémántokra válthat a Mobile Legends alkalmazásban.

A gyémántok mellett te is pontok beváltása vagy az a névleges pénz, amelyet sok dologgal kap az alkalmazásban, például hitel, utalvány, és mások. Hivatkozásként számos felhasználható alkalmazás tartalmaz Ingyenes Saját alkalmazások, érintse meg a Készpénzjutalmak lehetőséget, és még sok más.

3. Legmagasabb globális válás

Legyen a Legjobb globális a Mobile Legends-ben ez nem könnyű. Kemény munkára és extra erőfeszítésekre van szükség. Versenyeznie kell, és képesnek kell lennie a játékosok legyőzésére profi játékos Mobil legendák a világ minden tájáról. De az ön által végzett kemény munka mögött kiderül, hogy ez hoz nagy előny. Az egyik az, hogy már nem kell gyémántot vásárolnia.

Amikor globális csúcssá válsz, sok mindenre lesz szükséged követői és érméket keresni mindegyikben meccs streaming hogy megteszed. Ezek az érmék a követői vagy nézői által adott játékkonverziók eredménye. Minden egyes 5 érme megéri 1 gyémánt. Minél több érmét kap, annál több ingyenes gyémántot kap.

4. Játssz az Aréna Versenyen

Nem sokban különbözik attól, hogy Top Globális, tovább játszik Arénaverseny érméket is hozhat neked. Ahhoz, hogy ezen a versenyen játszhasson, a feltételeknek meg kell felelniük rang felett és kell Magas MMR az országodban.

MMR álnév Match Making Rating egy hős erősség értékelési rendszer, amelyet a játék során használsz. Minél magasabb a pont, annál nagyobb az esélye, hogy részt vesz Országos Verseny. MMR leszVisszaállítás még a szezon elején.

5. Folytassa a feliratkozást, és nézze meg a Jalan Tikus csatornát

Nos, itt a módja annak A legegyszerűbb hogy ingyenesen beszerezhesse a Mobile Legends hősöket, bőröket és gyémántokat. Itt maradsz iratkozz fel a Jalan Tikus csatornára, nézd tovább a videókat és adj oda mint valamint megjegyzéseket. Mert sok olyan Adj el, amit Jalan Tikus ad azoknak, akik hűségesek a csatornához. A Give Away minden bizonnyal szerelem lesz vonzó díjak az Ön számára, beleértve a Mobile Legends hőseit, bőrét és ingyenes gyémántjait.

Ott van hogyan lehet ingyen megszerezni a Mobile Legends hősöket, bőröket és gyémántokat. Már tudod, bandák? További részletekért megnézheti Ms. JT magyarázatát a következő videóban. Remélhetőleg ez hasznos!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found