5 androidos játék a legjobb grafikával, 50 MB alatt!

Szeretne okostelefonnal játszani, de a memória megtelt? Ne légy szomorú, JalanTikus elkészítette az Android játékok listáját a legjobb grafikával, 50 MB alatti méretben.

Játék Android-okostelefonon szórakoztató. A probléma az, hogy amellett, hogy bármikor és bárhol játszhatunk, a Google Play Áruházban több ezer izgalmas játékot lehet játszani.

Tetszik játékokat játszani okostelefonján, de korlátozza az elégtelen memória? Ne légy szomorú, JalanTikus készített egy listát Android játék a legjobb grafikával neked. Újra sírt, ezek a játékok 50 MB-nál kisebbek!

5 legjobb grafikus Android-játék, 50 MB alatt

A nagy grafikájú játékok általában szuper nagyok. Amíg meg nem tölti a belső memóriát. De nem ezekkel a szuper könnyű Android-játékokkal. A grafika bajnok!

1. Gyors verseny 3D

Azok számára, akik autóverseny-játékot keresnek Android-on, próbálja ki Gyors 3D verseny. A grafika vékony, de könnyű, mindössze 16,9 MB, és akár egyszer is lejátszható az Android 2.3-on. Készült játékok Doodle Mobile 3D grafikája van, amelynek effektjei valódinak tűnnek, például baleset esetén.

48 szint van, amelyeket később teljesítenie kell. Minden megnyert verseny jutalmat eredményez pénzbeli nyeremény formájában, amelyet felhasználhat autóvásárláshoz autóvásárláshoz.frissítés kedvenc autójának sebessége.

Doodle Mobile Ltd. versenyjátékok LETÖLTÉS

2. Dr. Vezetés

A Fast Racing 3D-vel szemben, amely egy autóverseny játék, Dr. Vezetés maga az autóvezetés szimulációs játéka. Ebben a játékban többféle feladat van autóvezetéshez, például gyors vezetés, jó vezetés a benzin megtakarítása érdekében, valamint az autó parkolása is.

Tehát azok számára, akik alapvető dolgokat szeretnének megtanulni az autóvezetésben, valóban ki kell próbálniuk ezt az egy játékot. A grafikai minőség is elég jó egy könnyű játék méretéhez Android-on. Csak 9,9 MB!

SUD szimulációs játékok LETÖLTÉS

3. N.O.V.A hagyaték

A sok által készített játék közül Gameloft, talán egy FPS játék címmel N.O.V.A örökség ennek van a legkönnyebb mérete. 27 MB méretű, aki azt gondolta volna, hogy ennek a játéknak 3D-s grafikája és vizuális effektjei vannak, mint egy konzolos játék!

4. Zombi határ

A következő könnyű Android játék a legjobb grafikával Zombie Frontier. Ahogy a cím is utal rá, ki kell irtania a zombikat. És a szórakozás az, hogy te vagy az egyetlen túlélő a zombi vírusban ebben a játékban!

Annak ellenére, hogy ez az Android játék csak 14,8 MB méretű, a grafikus minőség és a hanghatások nagyon jók. Különféle fegyverek is választhatók tetszés szerint, hogy megtámadják az előtted álló zombik hordáit.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

5. Apró bányász

Játék fájlméret Apró Bányász csak 21 MB. Tudta, hogy ezt a csodálatos grafikával felszerelt könnyű játékot több mint 10 millióan töltötték le? A probléma az, hogy a történet ebben a játékban valóban nagyon szegecses!

Ahogy a cím is mutatja, ez a játék megköveteli, hogy felfedezze a bányászat világát, aknákat ásva keresse a kincseket és az egyedi felszereléseket. Annak ellenére, hogy könnyen hangzik, ebben a játékban sok olyan csapda van, amely miatt a karakter a föld alá temetve meghalhat.

Hogyan, egyre jobban érdekli a játék az Andorid okostelefonon, igaz? A probléma az, hogy most már nem kell kínoznod az okostelefon memóriaproblémáival, amelyek már nem elégségesek. A JalanTikus egy listát adott a legjobb grafikájú Android-játékokról, amelyek mérete 50 MB alatt van.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found