nem varázslat, hanem varázslat, így kapcsolhatunk be egy okostelefont a bekapcsológomb megnyomása nélkül

Megmondom, hogyan lehet bekapcsolni a meghalt okostelefont gombok nélkül. Kíváncsi, hogyan kell csinálni? Ezeket a tippeket a végéig olvashatja, és ha ez nem világos, akkor nézze meg a videó oktatóanyagot.

Helló, a JalanTikus olvasói, ezúttal elmondom, hogyan lehet bekapcsolni a holt okostelefont gombok nélkül. Kíváncsi, hogyan kell csinálni? Ezeket a tippeket a végéig olvashatja, és ha nem egyértelmű, megnézheti a videót bemutató-övé.

Ezek a tippek nagyon hasznosak azok számára, akiknek sérült bekapcsológombos okostelefonjuk van, így nem kell bajlódniuk szolgáltatás gombot az okostelefon magas költséggel. Ezeket a tippeket sikeresen kipróbálták az Oppo Neo 3 okostelefonnal, de sajnos néhány okostelefon esetében vannak olyanok, amelyek nem tudják, például a Vivo Y15.

  • Az Android képernyő kikapcsolása és automatikus zárolása dupla koppintással
  • Az automatikus HP képernyő zárolása és bekapcsolása a GRAVITY SCREEN segítségével
  • Hogyan lehet automatikusan átváltani a 2G hálózatra, amikor az Android képernyő kikapcsol

A következőképpen kapcsolhatja be az okostelefont a bekapcsológomb megnyomása nélkül

1. Készítse elő az okostelefont és az áramellátást (töltő / tápegység)

Először ellenőrizze, hogy az akkumulátor nincs-e töltve csepp/ elfogy, mert egyetlen okostelefon sem fog bekapcsolni, ha az akkumulátor teljesen lemerül?

2. Csatlakoztassa az USB-t a töltőből / power bankból az okostelefonjába

Győződjön meg arról, hogy az árambank rendelkezik áramellátással, ha áramforrást használ, és győződjön meg arról, hogy a házban áram van, ha töltőt használ.

3. Várjon, amíg az akkumulátor töltési emblémája megjelenik, és várjon újra, amíg a töltési logó eltűnik

Miután csatlakoztatta a töltőt / tápegységet, megjelenik az akkumulátor töltési logója. Várja meg, amíg az akkumulátor töltési logója eltűnik a következő szakaszban.

4. Vegye ki és cserélje ki az akkumulátort

Ha az akkumulátor töltési logója eltűnt, akkor húzza ki az okostelefon akkumulátorát, és azonnal dugja vissza. Ne tartson túl sokáig, és ne legyen túl gyors, amikor kihúzza az akkumulátort és visszahelyezi.

5. Megjelenik az okostelefon betöltése

Miután végrehajtotta a fenti lépéseket, megjelenik Betöltés kapcsolja be az okostelefont. Siker esetén pedig megjelenik az okostelefon kezdőképernyője.

További részletekért megnézheti a videót bemutatólent:


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found