harci tűz és fegyver rohanás van? Ez 5 overwatch copycat android játék

Összességében az Overwatch nagyon jó, kezdve a játékmenettől a klassz karakterekig.

Ki ne ismerné az Overwatch játékot? Aki szereti a játékokat, különösen az FPS játékokat, annak ismernie kell ezt a virágzó játékot. Összességében az Overwatch nagyon jó, kezdve a játékmenettől, a klassz karakterekig.

Overwatch játék valóban nem egy ingyenes játék, ezért el kell érnie a pénztárca tartalmát, ha el akarja játszani, de úgy tűnik, hogy ez nem jelent nagy problémát a játékosok számára, mert ez a játék bevált nagyon értékes. Most azok számára, akik esetleg kifogásolják a vásárlást, ne aggódjon, mert az ApkVenue alatt ezt biztosítja 5 olyan jó játék, mint például az Overwatch, amelyeket ingyen játszhatsz okostelefonodon! Ellenőrizze a következőket!

  • 16 legjobb MOBA játék 2020 Androidon és PC-n, ingyenes és addiktív!
  • MOBA Flavor FPS! Íme 4 legjobb MOBA FPS játék, amelyet játszhatsz
  • Hogyan kell játszani a játék Overwatch-t Android okostelefonon

Van csatatűz és fegyverroham! Itt van 5 Super Android játék, hasonló az Overwatchhoz!

1. Légió királya

Az első, aki megnevezi Légió királya. Ha végignézzük ennek a játéknak a hősét, egyértelműnek tűnik, hogy nagyon hasonlít a játék felülnézésére, a különbség az, hogy ezt a játékot játszhatod. ingyen egy okostelefonon Ön. Ott nemcsak a játék karakterei hűvösek és hasonlóak, a szállított kezelőszervek sem sokban különböznek egymástól.

A játék egésze nem sokban különbözik egymástól, csak azért, mert a King of Legion egy mobil játék így szórakoztatóbb és praktikusabb lesz!

2. Csatatűz

A második az Csatatűz, ha grafikai szempontból nézzük, azt lehet mondani még mindig nem tökéletes, igen, természetesen, mert ez a játék még viszonylag új. De a Battle Fire még így is hasonló az overwatch-hoz. A játék harci koncepciója inkább olyan hely felé, ahol tűz vagy égés van. Érdekelt?

3. Még mindig él

A harmadik az ApkVenue szerint nagyon klassz, amellett, hogy hasonló az overwatch-hoz, ez a játék is olyan funkciók, amelyek ritkán más FPS játékok tulajdonában vannak. Te tovább Még él módban is játszhat 5v5 harcok, ezek a karakterek bizonyos osztályokra lesznek osztva.

Az összes karakter nagyon tökéletesen néz ki, és garantálja, hogy szórakoztasson. Nem csak a Still Alive-ban a karakterek is meg tudják csinálni különleges kézművesség hogy a hatalom és a támadások képesek legyenek egyre magasabb.

4. Gun Rush

Nem kevésbé menő tesó! Ha még mindig nem elégedett az olyan játékokkal, mint a fenti Overwatch, akkor talán Gun Rush megpróbálhatod. Ebben a játékban az 5v5 csata módba is beléphetsz, emellett a játék karakterei nagyon izgalmasak! Mert nagyon egyedi, párosítva klassz készségek övé.

Elmondható, hogy a Gun Rush játék minősége tökéletes, csak a játék karakterein keresztül látjuk majd, akkor teljesen ingyenes sima. Sőt, ez a játék ingyen telepíthető! Ki ne akarna ingyenes, de klassz játékokat játszani?

5. A háború hősei

Ez utóbbi valóban nagyon hasonlít az Overwatch-ra. Hasonlóság Heroes of Warfare játék az Overwatch segítségével több dologban is megtalálhatja, a karaktertervezettől a többig tartalom minden csatában. Lehet, hogy a Heroes of Warfare-ről gondol ingyenes verzió overwatch mobil játék, mert összességében nagyon hasonlóak.

Ez nem csak a karakterekben hűvös, a játékmenet ugyanaz nagyon szép, ott egy mód is biztosított 5v5 harcok amelyet minden bizonnyal online játszhat. Ha érdekli, ingyen letöltheti a Play Áruházból.

Ott van 5 játék hasonló az overwatchhoz Android okostelefonokhoz. Ha még soha nem tapasztalt olyan témájú játékokat, mint a fenti, akkor most ki kell próbálnia, mert a szórakozás mellett a fenti öt játék is ingyenes!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found