biztonságos! így rejtheti el a gyalázatos fotókat a Google fotóival

Nagy fényképgyűjtemény szórakoztató. Kellemetlen lenne azonban, ha mások látnák a privát fotóinkat. Nem csak személyes, a látott fotók gyalázatosnak vagy kínosnak minősített fotók. Legyőzni, Jaka

Készítsen minden pillanatot a fénykép ebben a modern korban kötelezővé vált. Különösen egy okostelefonnal, amely biztosítja képes kamera és nagy memória kapacitástermészetesen sokan sok fotót mentünk el okostelefonunkon.

Azonban nem minden személyes fotónk tökéletes. Van néha kínos vagy gyalázatos fotók amelyet senki más nem akar látni. Valójában a fénykép azonnali törlésével megakadályozható. Gyakran sajnáljuk azonban, hogy töröljük a fényképet, és csak személyes fogyasztásra szeretnénk elkészíteni.

Erre JalanTikus megpróbál adni egyszerű tippek a gyalázatos fotók elrejtéséhez hogy senki más ne láthassa. Mennyire könnyű? Nézze meg az alábbi tippeket.

  • Nem kell véglegesen törölni, az Instagram most elrejtheti a gyalázatos fotókat
  • Hogyan lehet elrejteni a „ragacsos” fotókat az Instagramon anélkül, hogy azokat törölnénk
  • Hogyan lehet elrejteni a „titkos” fotókat a mobiltelefon galériában anélkül, hogy a barátod elkapná őket

A szégyen fotóit csak a Google Fotókkal rejtheti el

Nyissa meg a Google Fotók alkalmazást

Fotóforrás: Forrás: The Next Web

Az első lépéshez egyszerűen lépjen a következőre: és nyissa meg az alkalmazást Google Fotók. Számos személyes fényképnek kell lennie, beleértve azokat a gyalázatos képeket, amelyeket el akar rejteni.

Válassza a Photo Disgrace lehetőséget

A Google Fotók alkalmazás megnyitása után csak válassza ki, melyik fotót szeretné megszégyeníteni elrejt. Válasszon ki egyszerre egy vagy több fényképet, amelyet nem szeretne mások látni.

Jelölje meg és küldje be az archívumba

Miután eldöntötte, mely fényképeket szeretné elrejteni, címkézze meg a fotókat tartsa lenyomva, amíg egy pipa meg nem jelenik a fotón. Ezután nyomja meg a három pont ikont a jobb felső sarokban. Ezt követően válassza a "Archívum", ahol elrejtheti gyalázatos fényképeit.

Sikeresen elrejtett fotók

Miután áthelyezte gyalázatos fényképét a Google Fotók archívumába, a fénykép automatikusan az lesz rejtve van. A gyalázatos fotók rejtekhelyének meglátogatásához nyomja meg Google-profilját, majd válassza a következőt:Archívum".

Ezek a könnyű tippek a gyalázatos fotók elrejtéséhez, csak a Google Fotók használatával. Sok szerencsét, és ne féljen attól, hogy gyalázatos fényképét emberek láthatják, rendben? genks!

Olvassa el a cikkeket is Google vagy más érdekes cikkeket a Reynaldi Manasse.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found