Ez a 7 Pokemon másoló androidos játék még izgalmasabb, mint az eredeti

Tehát, ha rajongsz a szörnyeteg harci játékokért, akkor nagyon szerencsés vagy, mert több pokemon másoló játék elérhető androidra.

Te egy vagy Pokemon rajongók? Ha igen, akkor nagyon illik, mert az ApkVenue át fogja nézni a Pokemonhoz hasonló, klassz játékokat, amelyeket ingyen letölthet Android-okostelefonjára. RPG játékok ilyen az Androidon a játék miatt elég ritka szörny harc többnyire csak PC és konzol eszközökhöz érhető el.

Tehát, ha rajongó vagy szörny harci játék nagyon szerencsés, mert néhány játék elérhető androidra. A Monster harci játékok nagy érdeklődésre tartanak számot, mert ezeket a játékokat nagyon szórakoztató játszani. Tehát azok számára, akikre kíváncsi pokemon másoló android játék akkor lehet közvetlen fontolja meg az ApkVenue következő áttekintését!

  • Letöltés most! 8 harci játék nem kevésbé izgalmas, mint a Mobile Legend
  • 10 legjobb Pokemon játék Androidon, amelyet el kell játszanod
  • Nosztalgia Pokemon alkalmazásokkal és játékokkal Androidon

Ez a 7 Pokemon Copycat Android-játék szórakoztatóbb!

1. Érintse meg a Tap Monster elemet

Határozottan nem hallottam a játékról Koppintson a Tap Monster elemre ez van? Igen, mert az ilyen játékok nagyon ritkák. De nagyon alkalmas lesz játszani. Ha szereti a pokemon játékokat, akkor a Tap Tap Monster játék lehet az egyik ilyen a legjobb alternatíva.

Hasonló játék pokemon ezt meglehetősen könnyű játszani, csak mindenre szükség van, hogy megfeleljen az összes igénynek szörnyek ellen. Egyébként ez a játék nagyon hasonlít a Pokemon játékhoz, és telepítenie kell.

2. Bulu Monster

A játék címe ellenére kicsit furcsa mégpedig a Bulu Monster-et, de ez az egy játék meg fog tenni lesz egy szörny tréner alapú toll sziget. Ez a játék is többet hoz, mint 10 térkép amely kihívást jelent felfedezni.

Ez a játék több száz szörnyet ad hogy meg kell fognia a használatát különleges labda mint a pokemon játékban. Ezenkívül a különböző szenzációk kipróbálására online is játszhat.

3. Morphs

Ez a harmadik játék elrobbant fedezze fel Morphs szigetét hogy megtalálják a karakter igazi eltűnt apját. Tovább utazás ez megkapja a kihívás a szörnyek kiképzésére, elkapni a szörnyeket és szinttel feljebb.

Nagyon hasonlít a pokemon játékhoz, igaz? Természetesen ezeknek a szörnyeknek megbízhatónak és megbízhatónak kell lenniük különféle csatákon szokott átmenni.

4. Beastie-öböl

A játék ötvözi a városi szimulációt a pokemon-szal ez biztosan nem csak hasonló a pokemon-szal, de vannak olyan dolgok, amelyek még érdekesebbek. Oldalról városi szimuláció beosztották farmot építeni, kutat dokkoló építéséhez.

Közben a Pokemon oldaláról később harcolni és szörnyeket elkapni ebben a játékban.

5. Mikromon

Mikromon talán mondhatsz egy szuper játékot, hasonló a pokemonhoz, grafikától kezdve a szörnyek száma amely rendelkezésre állt. Ennek a játéknak a küldetése is nagyon megegyezik a pokemonnal, így a játékos feladata csak megtalálni és fogd pokemont, majd harcolj a szörnyek között. Ha nagyon szereted a pokemon játékokat, akkor a Micromon szintén kötelező gyűjtemény az okostelefonodon.

6. Sárkánysziget kék

Ez a játék is nagyon hasonló, de vannak különbségek, amelyek az ApkVenue szerint a játékot készítik Sárkány-sziget kék ez jobb, mint a pokemon, amelyet ijesztőbbnek tűnő szörnyek látnak. A játék módja nagyon egyszerű, hogyhogy csak rád kötelezik fedezze fel a börtönt valamint számos tétel összegyűjtése.

7. Mino Monsters 2

Az utolsó pokemon másoló Android játék Mino Monsters 2 ami azért van, mert ez is Jaka egyik kedvenc játéka, mert elég kielégítő játékmenetet mutat be. Kezdve szörnycsapat-szövetséget építeni amire akkor lesz szükség, amikor harcolni akarunk addig tíz-száz faj más a Mino Monsters világában, mindenképpen le akarod tölteni?

Ez az 7 legizgalmasabb pokemon másolás android játék. A fenti játékok hasonlóak a Pokemon játékaihoz, de számos különbség miatt a fenti 7 játék alkalmasabb a játékra, mint a Pokemon. Ha kíváncsi, telepítheti okostelefonjára.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found