Minden idők 10 legrosszabb androidos játéka

Mi történik, ha létezik olyan Android-játék, amely kellemetlen érzést okoz a játék során? ezúttal mindenkinek adunk olyan Android-játékokat, amelyeket rossznak tartanak és nem érdemesek játszani.

Játszma, meccs, mindenböl felület valóban célja kell, hogy legyen, hogy szórakoztassa az összes játékost. Különbözőből műfaj és témák, legyen szó alkalmi játékokról vagy akár horror játékokról, mindenki azt reméli, hogy ha játszanak, akkor érezhetik az elégedettség érzését és enyhíthetik a napi tevékenységeik fáradtságát.

De mi történik, ha van olyan Android-játék, amely kellemetlen érzésnek bizonyul a játék során. Mindezt a különböző körülmények miatt, kezdve a játékmenetgyenge grafika, rossz grafika vagy a téma miatt plágium más népszerű játékokkal. Ezért ezúttal mindenkinek megadjuk, hogy az Android-játékok mit tekintenek rossznak és nem alkalmasak a játékra. Lista kizárólag az oldal állítja össze Intelligens kereseti módszerek néhány szükséges kiigazítással.

  • 10 legtöbb játékkal rendelkező Android-játék 2016. február
  • Izgalmas! Ez 12 régi iskolai játék, amelyet Android telefonokon lehet játszani
  • 10+ Android GTA-játék, amelyet el kell játszania

Minden idők 10 legrosszabb Android-játéka

1. Repülő pingvin

Először is van egy játék neve Repülő pingvin. Ezt a játékot, amely a pingvin karaktert emeli főszereplőnek, másolásnak tekintik játékmenet más játékokból, nevezetesen Dragon Fly. A grafikát rossznak tekintik, és az utasítások zavarosak, hogy a játékot játszó gyerekek még szédültebbé váljanak.

2. Gyümölcsszelet

Nincs rosszabb játék, mint más játékokat plagizáló játék kiszolgálása. Ezúttal van egy játék neve Gyümölcs szelet ami minden bizonnyal sejteni lehet, hogy ez a játék egy újabb népszerű játékot plagizál a Fruit Ninja néven. A felhasznált gyümölcsből kiindulva játékmenet, amíg a grafika nagyon nem hasonlít az eredeti játékhoz. Akkor mit készítsünk Gyümölcs szelet különböző Gyümölcs nindzsa? Nem elérhető.

3. Békás ugrás

A következő sorozatban van egy játék, az úgynevezett Froggy Jump. Ezt a játékot is utánzónak tekintik játékmenet más népszerű játékokból, nevezetesen Doodle ugrás. Ez egy mínusz Froggy Jump az, hogy mindig hirdetéseket jelenít meg, még akkor is, ha a játék közepén van.

4. Sárkány, légy!

A 4.-ben van Sárkány, légy!. A logó jó, de ne ítélj meg egy könyvet a borítója alapján. Tól től képernyőképek amit kaptunk, biztosan összeráncolta a homlokát, mert ennek a játéknak olyan grafikája van, amely alig adódik össze játékmenet ez mulatságos. Az irányítási rendszer is rossz, sok játékot felidegesít és felad.

5. Pasziánsz

Szoliter, régi játékok, amelyeknek még mindig vannak hű rajongói. azonban játékmenetMonoton, egyszerű grafikája, és versenynek kell lennie más modern játékokkal, megköveteli, hogy a játék a hírnév alapján életben maradjon.

6. Mahjong

A következő ugyanaz. Van egy játék neve Mahjong amelyet már régóta ismerünk platformok más játékok, mint Nintendo nak nek ablakok. Ezt a játékot úgy tekintik, hogy jelentősen csökkent a felhasználók száma, mivel nem sok változást mutat be korábbi verzióival.

7. Gyors és dühös 6 - A játék

Ott a 7. helyen Halálosabb iramban 6. Mendompleng az azonos című film híres neve, ezt a játékot nem sikerült bemutatni játékmenet ami érdekes. Annak ellenére, hogy a grafika hűvös, a legfurcsább, unalmasabb és kapzsibb Android-játéknak számít, mert furcsa üzemanyag-rendszerrel rendelkezik, és trükkök egyéb nem egyértelmű.

8. Ellenséges vonalak

Hasonló az Android többi stratégiai játékához, Enemy Lines ígéretes promóciós formája van rendben grafikával. De ezt a játékot mohónak tartják a fizetős tartalom miatt, ezért a játékosokat gyakran arra kérik, hogy költsenek el egy bizonyos összeget, hogy megnyithassák vagy felhasználhassák tétel biztos, hogy nem számít.

9. PlayStation All-Stars Island

Ha vannak játéknak álcázott óriásplakátok és hirdetőtáblák, akkor ez az állítmány alkalmas arra, hogy rögzítse őket PlayStation All-Stars Island. A játék, amelyet közvetlenül a világ legnagyobb konzolgyártója hozott létre, ugyan tartalmaz játékokat, ám mindig különféle promóciók és hirdetések választják el egymástól, amelyek még a promóció eszközeként is lenyűgözőbbek, mint maga a játék.

10. Assassin's Creed kalózok

Végül van egy nagyon nagyszerű játék. Különösen, ha nem az Assassin's Creed kalózokról van szó. De ne tévesszen meg híres neve és klassz grafikája. Ez a játék minimálisnak bizonyult játékmenet és kevésbé izgalmas harci akció. Azoknak, akiket jobban érdekel játékmenet a grafikához képest ez a játék kevésbé alkalmas az Ön számára. Apps Developer Tools LETÖLTHETŐ xmodgames

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found