7 film a legjobb játékosokról, amelyeket meg kell nézned

Olyan játékosok vagytok, akik már túl későn játszanak? Nézzünk csak egy filmet a játékosokról, ez garantáltan újra felizgatja a játékot.

A videojátékok a szórakozás olyan részévé váltak a modern korban, amelyet nem lehet elválasztani sok ember életétől. Ez a közeg az egyik legnagyobb rajongókkal rendelkező szórakoztató közeg.

Videojáték közben érezni fogja saját izgalmát, amelyet nehéz szavakkal leírni. Ez teszi a videojátékokat sok ember érdeklődésére.

Nem csoda, hogy a videojátékokat és lejátszóikat széles körben használják témaként egy filmben. Ezek a filmesek olyan szórakozást próbálnak nyújtani, amely manapság sok ember számára közeli és viszonylagos.

7 legjobb játékos a nézendő filmek ellen

Ez a játékosokról szóló film kifejezőbb és érdekes módon próbálja bemutatni a játékkedvelők életét.

A filmek történetfejlesztési mintája a játékkoncepciót is sok szempontból alkalmazza, például kontextusban, történetben, karakterfejlődésben és egyéb dolgokban.

Az ezt a témát hordozó sok film közül az ApkVenue ezt a sort a 7 legjobbra redukálta. Kíváncsi vagy a filmre? Itt további információk találhatók.

1. Az utolsó csillagharcos (1984)

Az utolsó csillagharcos egy tinédzsert mesél, aki ügyesen játszik űrháborús játékot, és képességeit felhasználva megment egy bolygót.

Ebben a játékosokról szóló filmben a játékot valójában játsszák egy teszt a Starfighter csapatának részévé váláshoz, és Alex nagyon jól teljesítette ezt a tesztet.

Ez a sci-fi témájú film hétvégén szórakozásra igazán alkalmas mert a történet könnyű, de mégis szórakoztató.

CímAz utolsó csillagharcos
Élő1984. július 13
Időtartam1 óra 41 perc
TermelésUniversal Pictures & Lorimar Productions
RendezőNick Castle
ÖntvényLance Guest, Robert Preston, Kay E. Kuter és mtsai
MűfajAkció, kaland, sci-fi
Értékelés6.8/10 (IMDb.com)

2. Ready Player One (2018)

A játékosokról szóló második film, amelyet meg kell néznie, a Ready Player One. Ennek az egy filmnek sikerült ellopnia a figyelmet, amikor hála adták a hivatkozások száma Pop kultúra benne.

Ez a sci-fi film egy olyan világ történetét meséli el, ahol egy játék az élet és a gazdaság fő központja a világon mindenki számára.

Egy fiatal csoportnak kell próbálj meg mindent megtenni, hogy a legjobb legyél a játékban, annak érdekében, hogy megdöntsenek egy gonosz vállalatot, amely a játék révén akarja uralni a világot.

CímReady Player One
Élő2018. március 29
Időtartam2 óra 20 perc
TermelésWarner Bros. Képek, Amblin Partners és mtsai
RendezőSteven Spielberg
ÖntvényTye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn és mtsai
MűfajAkció, kaland, sci-fi
Értékelés7.8/10 (IMDb.com)

3. Wargames (1983)

Mi történik, ha egy ügyes játékos véletlenül betör a kormány nukleáris ellenőrzési számítógépes programjába? Ebben a játékosokról szóló filmben ez a forgatókönyv szépen bemutatásra kerül.

David meglepődve találta magát hozzáférést kap a nukleáris vezérlő számítógépekhez ez ráadásul ez a számítógép atomháborút próbál indítani Oroszországgal.

Davidnek gondosan meg kellett tanítania ennek a számítógépnek a háború logikáját nem mindent lehet csak számítással megnyerni, az általa játszott játékok révén.

CímHarci játékok
Élő1983. június 3
Időtartam1 óra 54 perc
TermelésEgyesült Művészek és Sherwood Productions
RendezőJohn Badham
ÖntvényMatthew Broderick, Ally Sheedy, John Wood és mtsai
MűfajAkció, kaland, dráma
Értékelés7.1/10 (IMDb.com)

4. Gamer (2009)

A jövőben a világ népe teheti játszani egy szörnyű rendszert használó játékkal, használjon speciális foglyokat.

Ezeket a foglyokat rabszolgákként kezelték, és halálra kényszerítették őket.

Kable, az egyik fogoly küzdelemhez szükséges az életért kell küzdenie egy tinédzser segíti, aki a harctéren uralkodik magán.

Ez a Gamer-film tele van különféle feszült akciójelenetekkel, amelyek szintén egy játékhoz hasonló koncepciót hordoznak csata royale amire ma nagy szükség van.

CímJátékosok
Élő2009. szeptember 4
Időtartam1 óra 35 perc
TermelésLakeshore szórakoztató és Lionsgate filmek
RendezőMark Neveldine és Brian Taylor
ÖntvényGerard Butler, Michael C. Hall, Ludacris és mtsai
MűfajAkció, sci-fi, thriller
Értékelés5.8/10 (IMDb.com)

5. Maradj életben (2006)

Ez a film a játékosokról két, egymásnak ellentmondónak tűnő elemet próbál kombinálni, belül a technológia elemei és a természetfölötti elemek.

A Stay Alive egy olyan játék történetét meséli el, ahol ha ebben a játékban meghalsz, akkor ugyanúgy meghalsz a való világban is.

Ez az egyedülálló koncepció meglehetősen szórakoztató, amikor tanúi vagyunk, alkalmas az egész napos munka utáni fáradtság szünetére.

CímMaradj életben
Élő2006. március 24
Időtartam1 óra 25 perc
TermelésHollywood Pictures, Spyglass Entertainment és mtsai
RendezőWilliam Brent Bell
ÖntvényJon Foster, Samaire Armstrong, Frankie Muniz és mtsai
MűfajFantasy, Horror, Rejtély
Értékelés5.1/10 (IMDb.com)

6. A varázsló (1989)

A következő film a játékosokról, amelyet meg kell nézned, vitathatatlanul egy 80-as évekbeli drágakő-film. A varázsló tele van klasszikus filmelemekkel amit kár kihagyni.

Ez a film egy kisebb testvér történetét meséli el meneküljön el otthonról, és próbálja megnyerni az országos játékversenyt, akit egy lány megismert.

Ez a film a vidám humor árnyalatait és egy történetet is bemutat, amelyet érdemes meghallgatni. A Varázsló egy olyan film, amelyet igazán kár kihagyni.

CímA varázsló
Élő1989. december 15
Időtartam1 óra 40 perc
TermelésFinnegan / Pinchuk Company, Pipeline Productions és munkatársai
RendezőDavid Chisholm
ÖntvényFred Savage, Luke Edwards, Jenny Lewis és mtsai
MűfajKaland, vígjáték, dráma
Értékelés6.1/10 (IMDb.com)

7. Nagyi fiú (2006)

Ez az egyetlen vígjáték vegyen egy egyedi és érdekes koncepciót. A nagymama fiúja egy játék tesztelő történetét meséli el, akinek a nagymamájánál kell élnie a problémák miatt.

Ezt a tényt próbálta leplezni kollégáitól különféle buta és érdekes eseményekhez vezet.

Ez a játékosokról szóló film inkább a komédiára, mint az akcióra, valamint a sci-fi-re összpontosít, ami alkalmassá teszi hétvégén könnyű szórakozásként nézésre.

CímNagymama fiúja
Élő2006. január 6
Időtartam1 óra 34 perc
Termelés1. szintű szórakozás és boldog Madison Productions
RendezőNicholaus Goossen
ÖntvényAllen Covert, Linda Cardellini, Shirley Jones és mtsai
MűfajKomédia
Értékelés7.0/10 (IMDb.com)

Ez 7 film a legjobb játékosokról, amelyeket meg kell nézned. Ez a filmsor szokatlan témát vesz fel, és érdekes figyelemelterelést jelenthet Ön számára nézésre.

Ezen felül, ha játékos vagy, ez a film új perspektívát nyújthat, amely megnyithatja a paradigmádat arról, hogy mit tehet egy játékos.

Remélhetőleg az az információ, amelyet Jakab ezúttal megoszt, szórakoztathatja Önt, és a következő cikkekben találkozunk.

Olvassa el a cikkeket is Film vagy más érdekes cikkeket a Restu Wibowo.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found