hogyan lehet bármikor és bárhol megismerni a barátja böngészőjének előzményeit

Kíváncsi a barátod munkájára, ha az nincs a közeledben? Most az okostelefon alapértelmezett alkalmazásával, nevezetesen a Google Beállításokkal megtudhatja barátja böngészési előzményeit, még azt is, hogy milyen alkalmazásokat nyit meg.

Kíváncsi a barátod munkájára, ha nincs a közeledben? Most az okostelefon alapértelmezett alkalmazásával, nevezetesen Google-beállítások, mondhatod böngészési előzmények a barátnőd, még az is, hogy milyen alkalmazások vannak nyitva. Így megtudhatja, hogy a barátja szereti-e a pornót, vagy megcsal-e más embereket. Azta !!

Nem, az ApkVenue nem akar megijeszteni. Csak hagyd, hogy egy kicsit legyél bizonytalan egy kicsit, hogy a kapcsolatod tovább tartson huehehee .. Hogyan csinálod? Kövesse az alábbi lépéseket:

  • Az FBI és a CIA így használja fel valakinek a személyes adatait
  • Hogyan rögzítheti barátja Facebook-felhasználónevét és jelszavát
  • Az előzmények törlése a Google Play Áruházban

Hogyan lehet megtalálni a barátja böngésző előzményeit, bármikor és bárhol

KÉSZÍTMÉNY

  1. Győződjön meg arról, hogy rendelkezik-e Gmail-fiókkal, amely szinkronizálva van az okostelefonnal. Ha nem, Belépés beállításokon keresztül Google-fiók hozzáadása vagy új fiókot is létrehozhat.
  2. Miután szinkronizálta a Gmailt az okostelefonjával, a következő lépés az, hogy kölcsönadja barátja okostelefonját Belépés gmail-fiókját ugyanúgy a barátja okostelefonjára. Győződjön meg arról, hogy a Gmail-fiók szinkronban van. Ó, igen, neked is szükséged van Bejelentkezés Gmail-fiókját a barátnője által gyakran használt böngészőalkalmazáshoz (ez a legfontosabb rész).
Google Közösségi és Üzenetküldő alkalmazások LETÖLTÉS

MONITORING

  • Csak meg kell nyitnia az alkalmazást Google-beállítások a választott okostelefonon személyes adatok és adatvédelem.
  • válassza Activity Control.
  • válassza Internetes és alkalmazástevékenység.
  • Tadaaaaaa. Erre fogsz jutni frissítés a barátod internetes tevékenysége.
  • Emellett azt is láthatja YouTube keresési előzmények és Youtube megtekintési előzmények.
  • Figyelheti azt is, hogy a barátja hol élt át Google Helyelőzmények.
  • Ne felejtse el aktiválni ezt a funkciót a barátja okostelefonján.

Ne élj vissza ezzel a trükkel, hogy valakit lebuktass. Ezt a módszert erősen ajánlják a szülőknek, hogy figyeljék a baba tevékenységét, hogy ne essenek negatív dolgokba a technológiai kifinomultság következtében.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found