Útmutató a Tigreal Mobile Legends-hez: Hatékony tartályok Szívja meg az ellenséget!

Útmutató a Tigreal mobil legendáihoz, rendelkezik képességekkel ellenségek szívására és tolására. Képessége minden bizonnyal nagyon előnyös a csapat számára.

Ezúttal az ApkVenue akarja megvitatni útmutató Tigreal, a Mobile Legends egyik legjobb tankhőse. Igen, ezt a Tigreal misztikus harcost gyakran használják a nemzetközi arénaversenyeken a Mobile Legends.

Annak ellenére, hogy könnyen használható hősnek minősül, pontos stratégiára van szükség ahhoz, hogy lehetőségeket teremtsen a csapatcsaták megnyerésére.

Itt van egy útmutató a Tigrealhoz a Mobile Legends alkalmazásban, a Tigreal számára megfelelő elemek összeállítása, valamint tippek a Tigreal használatának trükkjeihez.

Tigreal Mobile Legends Guide

Tigreal Skill

Hősként, aki magas védekezéssel és HP-val rendelkezik, a Tigreal készség hogy elszívja és ellökje az ellenségeket. Képessége minden bizonnyal nagyon előnyös a csapat számára.

Minden támadás a tartósságot is növeli Fizikai és Varázslat. Íme a Tigreal képességei:

Tigreal passzív készsége: Félelem nélküli

Minden támadás növeli a fizikai állóképességet és a varázslatos ellenállást, 5 réteg rakható egymásra. A hatás a szinttel növekszik.

1. ügyesség: Tigreal: Attack Wave

  • Cooldown: 9.5
  • Manaköltség: 80

A Tigreal egy bizonyos irányú támadási hullámot indít el, ami 350 pont fizikai sérülést okoz az ellenségnek és gyengíti azt Mozgási sebesség 65 százalék 2 másodpercig.

Tigreal Skill 2: Szent kalapács

  • Letöltés: 12.5
  • Manaköltség: 110

Gyorsan mozoghat egy bizonyos irányba, és egyidejűleg ellökheti az ellenséget, 0 pont fizikai sérülést produkálva.

Ha a képesség sikeresen eltalálja a célt, a Tigreal elindíthat egy második szakaszú támadást, 180 pont fizikai sérülést generálva és az ellenséget a levegőbe dobva.

Végső képesség Tigreal: Implosion

  • Cooldown: 42.0
  • Manaköltség: 120

Ez a Tigreal leghasznosabb képessége, Tigreal képes ellenségeket elszívni az iránya körül.

270 pontot okoz a fizikai sérülésektől és kábító ellenség 1,5 másodpercig. (Ezt a képességet meghiúsíthatják az átalakulás és a kopogás hatásai).

Tigreal item build

A Tigreal nagyon hasznos képességekkel rendelkezik a csapat számára, ezért a lehető leghosszabb ideig képesnek kell maradnia a túlélésre. Az alábbiakban ajánljuk a JalanTikus csapat legjobb Tigreal Build Item verzióját:

  • Démon Adventje
  • Kemény csizma
  • Vérszomjas király
  • Jóslat
  • Korróziós kasza
  • Penge páncél

Az utolsó játékban cipőket (kemény csizmát) adhat el a Magic Blade, a Brute Force Breastplate és a Blade of Despair tárgyainak megvásárlásához.

Az a harci varázslat, amelyet a Tigrealnak használnia kell Vibrálás, hogy beugorjon az ellenséges hordák közé.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

A Tigreal Mobile Legends útmutató tippjei

A játék kezdetekor menj el az egyik csapattársaddal, és koncentrálj a szintezésre. Nem kell vágyakozni, hogy öljön, kapjon segít szintén jó dolog.

A játék közepén mindig tartsa szemmel a térképet és az ellenség mozgását. Ne feledje, hogy az ellenséget a toronyhoz tolhatja, és kihasználhatja a torony erejét, hogy megölje az ellenséget.

A csapatcsatákban a stratégia nélkülözhetetlen. Amikor a csapat készen áll a harcra, vezesse őket, és a Flicker segítségével ugorjon az ellenség közepébe.

Akkor engedd el ULT> 2. készség> 1. készség és hagyja, hogy a társai elvégezzék a többit.

Ez a Tigreal Mobile Legends útmutató, a felhasználható legjobb építési elemek, valamint néhány érdekes tipp és trükk a Tigreal hősökkel kapcsolatban, amelyeket gyakorolhat.

Ha van más tippje és trükkje, megoszthatja azokat a megjegyzés oszlopban.

Ügyeljen arra is, hogy olvassa el a kapcsolódó cikkeket Mobile Legends vagy más érdekes írás Lukman Azis Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found