5 módszer a hangminőség javítására a Samsung One felhasználói felületén

A Samsung mobiltelefon rossz hangminőséggel rendelkezik? Kiderült, hogy a következő módszerekkel javíthatja a Samsung One UI mobiltelefon hangminőségét!

Képes készíteni hangulat valakinek egyre jobb, a dalok hallgatása az egyik olyan tevékenység, amelyet sokan választanak szabadidejük kitöltésére vagy akár munka közben is.

De néha nem minden Samsung mobiltelefon van felszerelve kiváló minőségű hangzással, így ez egy kicsit idegesítő lesz.

Szerencsére többféleképpen is megoldhatja ezt a problémát. Csak annyit, hogy az ApkVenue által a cikkben tárgyalt módszer csak a One mobiltelefonokon, az One UI interfésszel rendelkezik.

Kíváncsi arra, hogy mik a módjai? Gyere, nézd meg a következő cikket, banda!

Hogyan lehet javítani a Samsung One felhasználói felület audio minőségét

A Samsung One UI mobiltelefonján található számos funkció segítségével kiderül, hogy megváltoztathatja a rossz hangminőséget is.

Nos, itt van néhány módszer, amellyel javíthatja a Samsung One felhasználói felület hangminőségét.

1. A Dolby Atmos funkció engedélyezése

Annak ellenére, hogy ez az egyik olyan tulajdonság, amellyel a Samsung kiemelkedik, valójában sok felhasználó nincs tisztában ennek a funkciónak a létezésével.

Maga a Dolby Atmos technológia térhangzás ami még jobbá teheti a mobiltelefon hangminőségét, banda.

A funkció aktiválásához csak el kell mennie Beállítások> Hangok és rezgés> Speciális hangbeállítások> Hangminőség és -hatások> Dolby Atmos.

A Dolby Atmos funkció négy hangbeállítást is kínál, például Auto, Film, Zene, és Hang amelyet igényei szerint választhat, banda.

Ja, nem minden Samsung mobiltelefon rendelkezik ezzel a Dolby Atmos funkcióval, bandával. Az egyik Samsung mobiltelefon, amely rendelkezik ezzel a funkcióval, a Samsung S10 sorozat.

2. Állítsa be az Equalizer-t

A Dolby Atmos funkció aktiválásán kívül a hangszínszabályozó beállításával a Samsung One UI HP hangminőségének javítását is megteheti.

Maga a hangszínszabályzó funkció az interneten elérhető audio szolgáltatások egyike beépített a Samsung mobiltelefonjain, bandán.

Ennek a szolgáltatásnak a használatával beállíthatja a hangminőséget saját ízlése szerint, kezdve a basszustól, a magas hangtól, az énektől és így tovább.

A Samsung One UI HP hangszínszabályzójának használatához és beállításához lépjen a következőre: Beállítások> Hangok és rezgés> Speciális hangbeállítások> Hangminőség és effektek> Hangszínszabályzó.

3. Az Adapt Sound Feature használata

Megértve, hogy mindenki fülének érzékenysége különbözik, a Samsung végül ellátta mobiltelefonjait egy úgynevezett funkcióval Hang adaptálása, banda.

Ez a funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zenéjüket, videókat vagy telefonokat hallgatva úgy állítsák be hallásérzékenységüket, hogy az így kapott hang tisztább legyen.

Tehát, miután a felhasználó számos, a szolgáltatás által biztosított audiotesztet végrehajtott, a kapott hangminőséget a felhasználó teszt eredményeinek megfelelően állítjuk be.

Ez a funkció azonban csak akkor élvezhető, ha a fülhallgatót a Samsung mobiltelefonjához csatlakoztatja.

A funkció aktiválásához hogyan kell eljárni Beállítások> Hangok és rezgés> Speciális hangbeállítások> Hangminőség és -hatások> Hang adaptálása.

4. Használja a SoundAssistant alkalmazást

A Samsung mobiltelefon alapértelmezett szolgáltatásainak használatán kívül más módszerekkel is javíthatja a Samsung mobiltelefonjának, bandájának hangminőségét.

Az egyik a parti alkalmazás segítségével, amikor a Samsung nevet kapja SoundAssistant.

Ez az alkalmazás extra vezérlést kínál a Samsung Galaxy mobilkészülék hangjának több aspektusával kapcsolatban.

Ezenkívül ennek az alkalmazásnak van egy olyan funkciója is, amely lehetővé teszi a felhasználók számára bizonyos alkalmazások, például a YouTube vagy akár játékalkalmazások hangerejének beállítását.

5. Növelje a maximális hangerőt

A Samsung One UI mobiltelefon hangminőségének javítása érdekében a következő módszer a maximális hangerő növelése.

Ban ben alapértelmezett, a Samsung Galaxy telefonok hangereje csak 15 szintre korlátozódik üzemmódból csendes a maximális hangerőig.

Kiderült, hogy újra javíthatja a SoundAssistant alkalmazás segítségével, amelyet az ApkVenue az előző pontban tárgyalt.

Ennek az alkalmazásnak a segítségével 150 szintre növelheti a Samsung mobiltelefon maximális hangerejét.

Ehhez nyissa meg a SoundAssistant alkalmazást, majd lépjen a menübe Módosítsa a lépés hangerejét. Ebben a menüben csak be kell állítania a kívánt maximális hangerőt, banda.

Nos, ezek egyike volt a Samsung-mobiltelefon hangminőségének javításához az One UI interfész, banda segítségével.

Alapvetően bármilyen kifinomult alkalmazás vagy szolgáltatás nem tudja igazán jóvá tenni a mobiltelefon hangminőségét.

Ez azért van, mert minden mobiltelefon típusát és minőségét használja hardver különböző hangszórók, banda.

Tehát az egyetlen módja annak, hogy növelni tudja a mobiltelefon hangját, az, ha kiválasztja azt a mobiltelefont, amely rendelkezik hardver képzett előadó.

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Shelda Audita.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found