4 a legjobb ingyenes e-könyv weboldal-szolgáltató

Szeretne olvasni könyveket mobiltelefonjáról vagy táblagépéről? Nézze meg a legjobb ingyenes e-könyv-szolgáltató webhelyeket, amelyeket hozzáadhat e-könyv-gyűjteményéhez!

Sokan vagyunk nagyon szeretik a könyveket. Hogy-hogy? A könyv képviseli tudás forrása aki képes megválaszolni különféle kérdéseinket, betekintést nyújtani és még sok más.

Most, a technológiai fejlődéssel együtt, nemcsak fizikai formában olvashat könyveket, hanem könyveket is online vagy amit gyakran hívnak e-könyv amely elérhető ingyenes vagy fizetett.

  • Szeretne profi hackerké válni? Íme 35+ ingyenes e-könyv a hackelésről!
  • MENŐ! Ennek a notebooknak olyan hiperhivatkozásai vannak, mint egy számítógépen
  • Az MIT kifejlesztett egy fényképezőgépet, amely képes lesz zárt könyvek olvasására

Itt található a 4 legjobb ingyenes e-könyv szolgáltató webhely

Az e-könyvek jelenléte valóban nagyon előnyös azok számára, akik szeretnek olvasni. Tehát könyveket olvashat különféle forrásokból anélkül, hogy meg kellene keresnie vagy meg kellene vásárolnia egy könyvesboltban. Elég az internetes kvóta biztosításához, akkor Ön már hozzáférhet sok könyv sok nyelven.

Az elektronikus könyveket bármilyen forrásból elérheti. A többség azonban weboldal szolgáltató ingyenes e-könyv törvénytelen és törvényt sért. Ennek ellenére nem kell aggódnia, mert még mindig van néhány a legjobb ingyenes e-könyv weboldal legálisan mindenféle legjobb e-könyvet biztosít a gyűjteményéhez. Az alábbiakban az ApkVenue elmondja, hogy melyek a weboldalak.

1. Bon könyv

Fotó forrása: Fotó: bookboon.com

BookBoon a legjobb ingyenes e-könyv weboldal, amely biztosítja tankönyvek ingyenes és Prémium üzleti e-könyvek. Ez az oldal tökéletes azok számára, akik e-könyvet keresnek üzleti és marketing. Van több mint 1000 ingyenes e-könyv címet kínált és ami érdekes, az e-könyv letöltéséhez nem is kell regisztrálnia. Könnyű, igaz?

2. Gutenberg projekt

Fotó forrása: Fotó: gutenberg.org

Gutenberg projekt az eddigi legjobb ingyenes e-könyv weboldal naprakész és teljes is. Elérhető több mint 49 000 cím és benne számos könyvkategória létezik. A rendelkezésre álló e-könyvek több formátumban is léteznek, például epub, Kindle és audio. Találhat klasszikus könyvek műveit is Jane Austen, Edgar Allan Poe, és így tovább itt.

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

3. Ingyenes e-könyvek

Fotó forrása: Fotó: free-ebooks.net

Ingyenes e-könyvek egy e-könyv szolgáltató webhely, amely a következőkből áll: több kategória **, ahol minden kategóriához ** alkategória tartozik újra.

Ha könyveket szeretne letölteni az ingyenes e-könyvekről, akkor regisztrációhoz szükséges. Regisztráció is ingyenes, így nem kell fizetnie a tagságért.

4. Sok könyv

Fotó forrása: Fotó: manybooks.net

Sok könyv egy ingyenes e-könyvek szolgáltató webhely, amely biztosítja több mint 30.000 könyv. Az e-könyvek különféle formátumokban érhetők el, például NOOK, Kindle, iPad és eReaders. Itt kiválaszthatja a letöltendő könyv fájlformátumát, ill csak online akart olvasni csak.

Ön nincs szükség regisztrációra Könyvek letöltéséhez csak találja meg, mely könyvre van szüksége, és maga is az azonnal megszerezheti. Ez a weboldal könyvlista kíséretében ajánlott és egyben a legtöbbet letöltött könyv.

Nos, ott van ingyenes és legális e-könyv szolgáltató webhely minden, amit tudnod kell. Van más utalása a legjobb és ingyenes e-könyv-szolgáltató weboldalakról? Ossza meg a megjegyzések rovatban igen!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found