a harci fedélzet góljainak legjobb kombinációja az összecsapás royale-ban

Szereted a Golem Clash Royale kártyát? Az alábbiakban felsoroljuk a Clash Royale legjobb használható Golem kártyakombinációit.

A Golem Card az egyik legjobb testtartó kártya a Clash Royale-ban. A gólemkártyáknak számos előnye van, nevezetesen: vér (életerőpontját) nagy, közvetlen támadás az ellenséges épületek ellen, és két gólemivé válhat, amikor a Gólem megtörik.

A megfelelő Golem-kombináció meghatározása nem könnyű. Ha érdekel a Golems használata, az alábbiakban utánozhatja a Clash Royale egyik legjobb Golem-kombinációját:

  • A legjobb kombinált Hog Rider harci pakli a Clash Royale-ban
  • PEKKA kombinált csatafedélzet - A Clash Royale legerősebb hercege
  • A Clash Royale legerősebb PEKKA Special Battle Deck kombinációja

A Battle Deck Golem legjobb kombinációja

A Golem az Epic Clash Royale egyik kártyája, amely megtalálható a címen Arena 6 Építőműhely. A Golem hátránya a támadása és a mozgása meglehetősen lassú.

A Golem előnye, hogy vére van (életerőpontját) nagy, két Golemita lehet, amikor a Gólem megtörik, valamint közvetlen támadás az ellenség épülete ellen, legyen az Torony vagy más építési kártya.

Ezek a legerősebb Battle Deck Golem kombinációk, amelyek a Clash Royale játékakor használhatók. Ha van más Golem-kombinációja, akkor megteheti Ossza meg a megjegyzések oszlopban. Azok számára, akik még nem játszottak a Clash Royale játékkal, töltsék le a legújabb Clash Royale Androidot itt. Sok szerencsét!

Töltse le a Supercell stratégiai játékát

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found