így lehet go-jek sofőrnek lenni anélkül, hogy regisztrálnia kellene, akarja?

A Go-Jek és az online motorkerékpár-taxik jelenleg népszerűek Indonéziában. Valójában sok hallgató és alkalmazott elfoglalt járművezetői regisztrációval. Go-Jek pilóta akarsz lenni? Így válhat motoros taxisofőrré regisztráció nélkül.

Jakartában való első bevezetése óta Go-Jek azonnal felkeltette sok fél figyelmét. A forró napon barangoló zöld tulajdonságokkal, aki nem veszi észre gyorsan a létezésüket. De ez még nem minden, a Go-Jek modern munkamódszere is aggodalomra ad okot.

Az utasoknak nemcsak könnyű megtalálni az ojegeket, hanem a Go-Jek sofőröknek is könnyebb az utasokat. De a Go-Jek regisztrálása nem könnyű. Nos, te akarsz lenni sofőr Go-Jek lista nélkül? Itt van, hogyan!

  • Szórakozás! A GO-JEK használata kényelmesebb a képzett sofőröknél
  • A GO-JEK már mainstream, mostantól megrendelheti a Bampilt a BajaApp segítségével
  • A szúnyogok együtt? Vágás a játék és az alkalmazás segítségével

Tehát a Go-Jek illesztőprogramok szórakoztatóak

Nagyon szórakoztató G0-Jek és motoros taxis lenni online Másrészt utasokat kaphat anélkül, hogy egy bizonyos helyen kellene lógnia. Az utasok elhagyása után lehetősége van arra, hogy hazafelé irányítson egy másik utast. Tehát ne csodálkozzon, ha sokan özönlenek a kész listára sofőr Go-jek és motoros taxik online Egyéb. Sajnos az utóbbi időben korlátozzák a számokat sofőr-övé.

Apps Entertainment PT GO-JEK INDONÉZIA LETÖLTÉS

Hogyan lehet Go-Jek sofőr regisztráció nélkül

Nos, azoknak, akiknek elegük van a szabadidő eltöltéséről a munkahelyen vagy az egyetemen, csak próbáljatok az lenni sofőr Go-Jek. Valójában nem igazán sofőr A Go-Jek utasokat keres az úton, de az úgynevezett játék révén érzi az élményt Go-Jack! nem Gojek!. Annak ellenére, hogy hangsúlyozza, hogy nem Gojek, ez a zöld tulajdonság erősíti a játék céljának képét szórakozásként azok számára, akik szeretnének lenni sofőr Go-Jek. Kérjük, töltse le a készült Go-Jack játékot fejlesztő helyi AMPlified ban ben link következő.

AMPlified Arcade Games LETÖLTÉS

Ellentétben a Go-Jek pilótával, akinek hajlandónak kell lennie a sorban való részvételhez a regisztrációhoz, a Go-Jack játék lejátszásához, amely a nemzet gyermekei által készített játék, nincs szükség regisztrációra. Csak össze kell kapcsolnia a Facebook-fiókjával, majd azonnal lejátszhatja. Nem bonyolult, igaz? És készen áll arra, hogy motoros taxis utasokat találjon, hogy megszabaduljon unalmától az irodában.

Húzza tovább a Seberang-szigetig

A motoros taxi népszerűségének megvalósítása online, a nemzet gyermekei által létrehozott játékokat gondosan kombinálják a játék műfajával végtelen futás amit sok okostelefon-felhasználó szeret. Tehát ebben a játékban az a feladata, hogy továbbra is ösztönözze motorját az utasok vonzására. Az utasok vonzásával hitelt kap gáz vásárlásához, és kereshet is gyorsító.

Gyorsító ez hasznos, mint az életed. Valahányszor akadályba ütközik, gyorsító csökkenni fog. De nem csak az emlékeztetőt kell figyelembe venni, hanem a benzinre és a hitelre is figyelni kell. Egyébként a Go-Jack nem csak játék végtelen futás szokásos.

A Go-Jek ihlette vállalkozás, amely nemcsak Jakartában bővítette üzleti tevékenységét, a Go-Jack lehetővé teszi az utasok keresését Pekanbaru és mások felé is. Minden városnak megvannak a maga akadályai, így nem fog unatkozni a játékkal. Nos, a később összegyűjtött krediteket felhasználhatja más városok kiterjesztésére.

Könnyű, egyedi hanghatásokkal

Helyi játékként a Go-Jack sikeresen felkeltette Jaka figyelmét. Azon kívül, hogy a motorkerékpár-taxi trend közepén van online, ami érdekes ebben a játékban játékmenetkönnyen játszható és könnyű is. Ezenkívül a hanghatás megérdemli a hüvelykujját. Ahelyett, hogy valódi motoros hangeffektusokat használna, az AMPlified inkább olyan hanghatásokat használ, amelyekből generálódnak beatbox (vagy a szokásos szájhangod?). Kreatív!

A játék során biztosan nevetni fogsz különféle egyedi hangokkal. Van egy édes hangú lány:Köszi, tesó", mondta egy komor fiú hangja"Köszi, tesó"és mások. Gyerünk! Próbálja ki!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found