hogyan lehet nyomon követni a mobiltelefont a legújabb imei 2021-el

Hogyan követi nyomon mobiltelefonját az IMEI segítségével, hogy megtalálja? Az ApkVenue itt rendelkezik a teljes módszerrel!

Azt mondják, hogy a mobiltelefon nyomon követése az IMEI segítségével az egyik legpontosabb módszer a mobiltelefon nyomon követésére, amikor elveszítjük mobiltelefonunkat.

Minden hivatalosan és valóban megvásárolt mobiltelefonnak rendelkeznie kell IMEI vagy Nemzetközi mobileszköz-azonosító amely 15 vagy 16 jegyű számból áll.

Nos, az IMEI funkció maga egy mobiltelefon azonosító száma. Olyan, mint az igazolványok, ha nekünk szól.

Ennek a funkciónak köszönhetően megkeresheti az elveszett vagy ellopott mobiltelefonokat, és a mobiltelefonokat már nem használhatja azok, akiknek van. Hogyan kell csinálni? Figyelj figyelmesen, igen!

Az IMEI ellenőrzése

Mindenekelőtt természetesen először ismernie kell az IMEI számát. Három módon próbálkozhat, nevezetesen:

  1. Típus *#06# a Hívás menüben később azonnal kap egy előugró üzenetet, amely megjeleníti az IMEI számot.
  1. Nyissa meg a menüt Beállítások> A telefonról> Állapot> IMEI.
  1. Ha még mindig megvan a mobiltelefondoboz, amelyet a vásárláskor kapott, akkor az IMEI számot is láthatja.

Ha megtalálta, adja meg az IMEI számot az Ipari Minisztérium webhelyén annak biztosítására, hogy készülékének IMEI-jét bejegyeztesse az Indonéz Köztársaság Ipari Minisztériumában.

Hogyan lehet követni az elveszett mobiltelefont az IMEI segítségével

Ha valóban el akarja követni az elveszett mobiltelefont az IMEI használatával, akkor ez sokáig tart, mert igazolást kell beszereznie a hatóságoktól.

Mire való a levél? Nos, a levelet felkérésre fogjuk használni a párt felé szolgáltató távközlés az elveszett mobiltelefon nyomon követésére.

Ennek oka, hogy minden IMEI számmal rendelkező mobiltelefon közvetlenül csatlakozik adatbázis a használt SIM-kártya.

Természetesen a mobiltelefon nyomon követése az IMEI-n keresztül több felet is bevon, így türelmesnek kell lennie a folyamathoz, de elmondható, hogy ez a módszer biztonságos, mert személyes adatait éberebb lesz.

Szeretné kipróbálni ezt a megoldást? Gyerünk, nézd meg a következő módszert!

  1. Győződjön meg róla, hogy már tudja a mobiltelefon IMEI számát.
  2. Hívja fel a mobilszolgáltatót, és mondja el nekik, hogy elvesztette a mobiltelefonját, és nyomon akarja követni az IMEI segítségével, majd felkérik Önt, hogy tegyen nyilatkozatot a rendőrség veszteségéről.
  3. Forduljon a helyi rendőrséghez, és kérje a szükséges leveleket.
  4. telefon hívóközpont tól től szolgáltató telekommunikáció, amelyet Ön is használ, személyesen is meglátogathatja az üzletet.
  5. Tájékoztassa az IMEI számot és a mobiltelefon számát a címre Vevőszolgálat.
  6. Megkapja azt a helyet, ahol a mobiltelefon található.

Van, amire emlékeznie kell, azaz ezt csak akkor lehet megtenni, ha elveszett mobiltelefonja van internetkapcsolat, GPS, a mobiltelefon aktív, és a SIM-kártya még mindig ott van.

Ha a SIM-kártyát az a személy cserélte ki, akinek abban az időben a mobiltelefonja volt, akkor a mobiltelefon helye sem lesz ismert.

Ha a mobiltelefon ki van kapcsolva, olvassa el az ApkVenue cikkét hogyan lehet megtalálni egy elveszett mobiltelefont holt állapotban.

Alternatívák a HP nyomon követéséhez az IMEI használatával

Olvasta el a fenti IMEI-vel rendelkező mobiltelefon megtalálásának lépéseit, de úgy érzi, hogy a módszer túl bonyolult ahhoz?

Pihenjen, az ApkVenue egy másik lehetőséggel rendelkezik azok számára, akik könnyebb módon szeretnék nyomon követni a mobiltelefonjukat, nevezetesen egy alkalmazás segítségével Keresse meg a Saját készülék lehetőséget.

Ennek a módszernek számos előnye van, nevezetesen:

  • Ismerje a mobiltelefon helyét
  • Távolról zárhatja a telefont
  • Manuálisan törölheti az összes létező adatot a mobiltelefonról
  • Android és iPhone felhasználók használhatják

Szeretne többet megtudni a használatáról? Kérjük, olvassa el az ApkVenue alábbi cikkét, igen:

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

Így lehet nyomon követni egy mobiltelefont egy IMEI-vel, amely valójában nagyon biztonságos, csak annyit kell tennie, hogy ezt megtehesse.

Ha egyszerű megoldást szeretne, kérjük, próbálja meg használni a Find My Device alkalmazást, ahogy az ApkVenue kifejtette, igen!

Olvassa el a cikkeket is Tech Hack vagy más érdekes cikkeket a Ayu Kusumaning Dewi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found