20 legjobb ingyenes android fps játék 2017. júliusban

Nem csak PC-n, jelenleg is sok menő Android-játék található FPS műfajjal. Íme a 2017-es 20 legjobb Android FPS-játék.

Egy olyan igazi játékosnak, mint te, ismernie kell a játékot FPS? Igen, műfajú játékok First Person Shooter vagy ez az első személyű shooter a világ minden tájáról érkező játékosok kedvence.

Híres játékok, mint Ellencsapás, Call of Duty, vagy Üres pont hordozza ezt a műfajt. De nem csak PC-n, jelenleg sok klassz Android-játék is megtalálható FPS műfajban. Ez A legjobb Android FPS-játék 2017-ben.

  • 10 legizgalmasabb Android Fishing Games for Android | Legújabb 2018!
  • 5 legjobb ingyenes Android-futballjáték 2016

A legjobb Android FPS-játék 2017-ben

Ban ben Google Play Áruház, óriási választék áll rendelkezésre a különböző műfajok legjobb játékaiból, beleértve az FPS-t is. Nos, ezúttal az ApkVenue választott Android FPS játék a legjobb, amelyet ingyenesen, biztonságosan és gyorsan letölthet a JalanTikus webhelyről. Itt van a lista:

1. Mesterlövész düh

A Sniper Fury egy FPS játék, amelyet a Gameloft készített. Ebben a játékban egy katona szerepét játszod, akinek feladata az ellenfél befejezése. Ahogy a cím is sugallja, Sniper, itt több mesterlövész fegyvert fogsz használni.

Töltse le a játékot itt: Sniper Fury

2. Golyóerő

A következő az Bullet Force. Ezt az FPS játékot készítette Lucas Wilde. Ebben a játékban több mint 20 különböző fegyvert használhat 30-mal bőr. A Bullet Force játék egyedülálló módon online és offline is játszható.

Töltse le a játékot itt: Bullet Force

3. Point Blank Mobile

A PC-s verzió sikerével a Zepetto ismét kiadta a Point Blank játék mobil változatát. Nevezett Pont üres mobil, ez a játék kínál játékmenet ami hasonló az asztali verzióhoz.

Közvetlenül harcolhat valós idő más emberekkel a PVP játékok (1vs1, 2vs2, 4vs4), a Kampány és a Túlélés / Kihívás révén.

Töltse le a játékot innen: Point Blank Mobile

4. Sniper 3D Assassin Gun Shooter

A következő Android FPS játék az Sniper 3D Assassin Gun Shooter. Mesterséges játék Szórakoztató játékok ingyen a legjobb grafika megjelenítése a játékmenet amely alkalmas neked, aki szívében mesterlövész. Több száz küldetés van különféle fegyverekkel, amelyeket itt kipróbálhat.

Letöltési link: Sniper 3D Assassin Gun Shooter

Játékok Arcade Fun Games ingyen LETÖLTÉS

5. Modern sztrájk online

A következő az Modern Strike Online. Itt terrorista irtóként fogsz fellépni. Az egyik legjobb online FPS játék nagyon jó grafikát kínál. 6 játékmód van 100 különböző térképpel. Ezen felül 30féle fegyver használható.

Töltse le a játékot itt: Modern Strike Online

6. Modern Combat 5: Blackout

Android FPS játék készült Gameloft hűvös grafikát is kínál játékmenet ami izgalmas és izgalmas. Nem csoda, hogy ez az Android FPS játék annyira népszerű. Még Modern Combat 5: Blackout a játéksorozat ötödik mérkőzése Modern harc A Gameloft kimenete.

Érezd a mókát Modern Combat 5: Blackout most az Androidodon. Azonnal töltse le a legjobb Android FPS játékot.

Letöltési link: Modern Combat 5: Blackout

Gameloft lövöldözős játékok LETÖLTÉS

7. ÖLETLEN

A játékban ÖLETLEN, te leszel Zombi vadász legjobb és legerősebb. Ez az Android FPS játék több, nagyobb és félelmetesebb zombi ellenséget mutat be. Ezen kívül van egy tüzelő rendszer is autofire ami jobban koncentrál a küldetésre. Érezd az ÖLETLEN Android FPS játék izgalmát!

Letöltési link: ÖLETLEN

Lövöldözős játékok MADFINGER játékok LETÖLTÉS

8. Holt effektus

Kihívás a beledbe, hogy szembenézz a vérszomjas zombikkal, akik készek leszúrni a játékban Dead Effect. Ezt az Android FPS játékot, hűvös grafikai minőséggel és sokféle fegyverrel, le kell töltenie és kipróbálnia magának az Android mobiltelefonján.

Letöltési link: Dead Effect

BulkyPix lövöldözős játékok LETÖLTÉS

9. Vad vadász 3D

Miután befejezte az ellenséget katonák és zombik formájában a fenti FPS Android-játékokban, ezzel a játékkal egy kis kikapcsolódást tehet. Című Android FPS játékban Vad vadász 3DVadállatokra kell vadászni a hatalmas pusztában és sivatagban. Tudnia kell nyugodtan, de ügyesen célozni. Ebben a játékban találkozhatsz a világ legnagyobb és legveszélyesebb állatával. Élvezze a vadász létének izgalmát, és teljesítsen 200 küldetést a Wild Hunter 3D játékban, amelyet alább letölthet.

Letöltési link: Wild Hunter 3D

Games Shooting Italy Games LETÖLTÉS

10. Válságkezelés

Válságkezelés jellegzetes grafikákat kínál sima és hűvös anime stílusban. Sokféle fegyver közül választhat, és határozottan nem unja meg. A fegyvertől kezdve, vályú, orvlövész, még kapálózó fegyver ebben az Android FPS játékban is elérhető. Készült játékok Hős játékok ez lehet a megfelelő választás azok számára, akik szeretik az FPS-t. Megpróbál Válságkezelés az alábbi játék letöltésével.

Letöltési link: Válságkezelés

Játékok Lövöldözős hős játékok LETÖLTÉS

11. Modern kommandó frontvonal

Vegyen egy mély lélegzetet, és készüljön fel arra, hogy meghúzza a ravaszt, hogy ellője az ellenségeit! Modern kommandó frontvonal a 2016-os év legjobb Android FPS játéka, amely tele van háborús játékokkal. Fegyverekkel nézz szembe az ellenséggel Ak-47, orvlövész, pisztoly, minipisztoly, bazooka, és mások.

Letöltési link: Modern Commando Frontline

Lövöldözős játékok Intelligens játékok ingyenes letöltés

12. Blitz Brigade - Online FPS szórakozás

A Modern Combat mellett Gameloft rendelkezik egy Android FPS játékkal, amely nem kevésbé izgalmas és szórakoztató. Blitz Brigade - Online FPS szórakozás ajánlat játékmenet színesebb. 12 egyedi karaktert és több mint 100 fegyvert választhat.

Letöltési link: Blitz Brigade - Online FPS fun

Gameloft lövöldözős játékok LETÖLTÉS

13. Neon árnyék

Ha megnézed a grafikát, egy pillanatra talán nem fogsz csodálkozni. Mivel Neon Shadow klasszikus, de klassz grafikákat kínál. Miután azonban eljátszotta, rájön, hogy ez a játék gyors iramú és van játékmenet ami izgalmas. Ha alig várom, hogy érezze a játék izgalmát Neon Shadow, siess és tölts le!

Letöltési link: Neon Shadow

Lövöldözős játékok Crescent Moon Games LETÖLTÉS

14. Kill Shot Bravo

Öld meg Shot Bravót egy játék készült Hothead Games amely lenyűgöző akciókat kínál. A sima grafikával, valamint a felvételek és robbanások hűvös vizuális effektjeivel ez a játék elengedhetetlen az Ön számára.

Letöltési link: Kill Shot Bravo

Lövöldözős játékok Hothead játékok LETÖLTÉS

15. Zombie Frontier 3

A Modern Combat-on kívül ez az Android FPS játéksorozat sem kevésbé izgalmas, mert elérte a harmadik szériát. Zombie Frontier 3 sima grafikát is kínál játékmenet hátborzongatóbb és feszültebb. Itt egy vérszomjas zombik seregével kell megküzdenie.

Letöltési link: Zombie Frontier 3

Lövöldözős játékok FT játékok LETÖLTÉS

16. Hellgate: London FPS

Hellgate: London FPS egy mesterséges FPS játék HandbitSoft Inc.. Ebben a játékban különféle démonokat kell megölnöd magad előtt. Ne felejtsd el megtenni frissítés fegyvereket annak érdekében, hogy könnyen megölhesse.

Letöltési link: Hellgate: London FPS

17. Végső lövés

Netmarble Games Úgy tűnik, nem akarom kihagyni a legjobb FPS-játék elkészítését az Android-on. Nevezett Végső lövés, ez a játék rendelkezik a legjobb grafikával és játékmenet ami elég izgalmas. Ezenkívül ezt a játékot online is játszhatja barátaival.

Letöltési link: Final Shot

18. Holt Föld: Sci-fi FPS Shooter

Holt Föld: Sci-fi FPS Shooter egy mesterséges Android FPS játék ThunderBull Entertainment. Ez a játék egy olyan emberről mesél, aki lázadozik egy robot ellen, aki uralkodni akar a földön. A játékosoknak meg kell felszámolniuk az összes robotot a rendelkezésre álló különféle fegyverek segítségével.

Letöltési link: Dead Earth: Sci-fi FPS Shooter

19. N.O.V.A. 3: Szabadság kiadás

Gameloft szüntelenül készítsen FPS játékot remek grafikával és játékmenet amit sok játékos kedvel. A Gameloft Android FPS játéka ezúttal az N.O.V.A 3: Freedom Edition. Annak ellenére, hogy már régóta piacra dobták, ez a játék továbbra is az FPS játékmániások kedvence az Androidon. Ez a játék elmeséli az emberek visszatérését a földre, miután több évig elzárkóztak más bolygóktól.

Letöltési link: N.O.V.A. 3: Szabadság kiadás

20. Bullet Party CS 2: SZtrájk

Azok számára, akik szeretik a Counter Strike játékot PC-n, mindenképpen kedvelni fogják a mesterséges játékot Bunbo Games ez. Nevezett Bullet Party CS 2: SZtrájk ez a játék kínál játékmenet és mappába a la Counter Strike. Különféle egyedi fegyvereket is használhat, amikor itt harcol. Harcolhatsz a BOT-tal vagy más játékosokkal online.

Letöltési link: Bullet Party CS 2: GO STRIKE

Ez az A legjobb Android FPS-játék 2017-ben. Ezen Android FPS játékok közül melyik a kedvenced? Ha van javaslata más FPS játékokról, Ossza meg a megjegyzések oszlopban igen.

Ha más témájú játékokat keres, alább láthatja:

  • Android Futsal játék
  • Android futball játék
  • Android tollaslabda játék
  • Röplabda játék Androidra
  • Hal halászati ​​játék Android
  • Végtelen futó Android játék
  • Android motorkerékpár verseny játék
  • Android mesterlövész játék
  • Android FPS játék

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found