6 ellentmondásos játék, amelyeket az alkalmazásbolt letiltott, de továbbadott a Google Play áruházban

Ismert, hogy sok olyan alkalmazás és játék van, amelyet a Play Store jól fogadott, de amelyeket az App Store különféle okokból nem fogad el. Ezért a következő cikken keresztül elmondjuk

Különböző operációs rendszerek, természetesen különböző helyek, ahol letölthetjük az alkalmazást. Ha Android akkor a Google Play Áruház legyen élvonalbeli alma van Alkalmazásbolt amely rengeteg alkalmazást és játékot is biztosít. különböző vállalatok, amelyek természetesen eltéréseket mutatnak a mindkét létesítményben telepítendő alkalmazások és játékok vonatkozásában bolt hogy.

Ismert, hogy nagyon sok olyan alkalmazás és játék van, amelyet elfogadott A Play Áruház Nos, de az App Store különféle okokból nem fogadja el. Ezért a következő cikken keresztül értesítjük Önt Milyen játékokat blokkol az Apple App Store, de sikerült továbbadniuk a Google Play Áruházban.

  • 7 legellentmondásosabb Android-játék, amelyet a Google Play Áruház blokkolt
  • Az okostelefon a legkifinomultabb? Tesztelje képességeit ezzel a játékkal
  • 10 legjobb Android Shooter játék, 2016. február

6 ellentmondásos játék, amelyet az Apple App Store blokkolt, de megszökött a Google Play Áruházban

1. OnLive

Élőben valójában nem játék, hanem felület alapú játékokat játszani felhő. Használat felhő-játék, különféle eszközökön, például PC-n, Androidon és más eszközökön keresztül játszhat. Sajnos az Apple sajnos nem hagyta jóvá a kérelmet felület így, tehát felhő-játék még mindig csak néhány eszközre korlátozódik.

2. Csempész teherautó

Csempész teherautó olyan játék, amelynek fő története az embercsempészet témája. Ehhez a játékhoz meg kell vezetni egy teherautót, amely tele van bevándorlókkal, akik illegálisan akarnak beutazni az Egyesült Államokba. Alkalmazásbolt természetesen akcióba, amikor megkapja ezt a játékot a bulitól fejlesztő. Pedig partik fejlesztő amellett érvel, hogy a Csempész-teherautót az Egyesült Államok bevándorlási szabályai elleni tiltakozó médiumként hozták létre, amelyet törvényes módon túl nehéz teljesíteni.

3. Végjáték: Szíria

Játékmenetelég innovatív, mert Végjáték: Szíria híreket készíteni valós idő mint játék. Ez a játék formája kereskedési játék a szíriai háború témájával. Két fázist kell átadni ebben a játékban, nevezetesen a politikai fázist és a katonai fázist. A még mindig túl érzékeny témát nem tartják alkalmasnak az App Store-ba történő felvételre.

4. Telefonos történet

Játék címmel Telefonos történet ellentmondásosnak tartották, mert felvetett egy történetet arról, hogy a HP útja a gyártástól az ügyfelek általi elfogadásig hogyan zajlik. Az a szomorú, hogy ez a játék olyan dolgozók történetét meséli el, akik kénytelenek dolgozni a kongói vasbányászatért, az alkalmazottaknak Foxconn aki az élet befejezését választotta. Természetesen az Apple nem elégedett az ilyen témájú játékokkal.

5. Állandó mentési állapotban

Állandó mentési államban az egyik olyan játék, amelyet az App Store nem tud elfogadni. Ez a szürreális témájú játék hét dolgozót mesél el, akik korábban a cégnél dolgoztak Foxconn és öngyilkossághoz vezet a túl nehéz munkaterhelés miatt. Valójában ennek a játéknak jó szándékai vannak, mert megpróbálja sérteni a Kínában dolgozók helyzetét, akiknek az energiája kimerült.

6. Sweatshop

Utoljára ott Sweatshop. JátékokBeküldés névvel az App Store-ba Sweatshop HD Ez egy olyan gyár történetét meséli el, amely minden korosztály dolgozóit alkalmazza munkásként. Ehhez a játékhoz meg kell választanod, hogy a gyerekeket munkásként vagy felnőttként akarod-e használni. Mindegyik rendelkezik készség a tapasztalatok függvényében. Természetesen ez a játék ellentmondásos, mert megpróbál felvetni egy történetet, amelynek témája a rossz fizikai munka. Annak ellenére, hogy ezt a játékot elutasította Apple App Storeazonban a Sweatshopot Flash-játékként továbbra is megtalálhatja az interneten. Apps Developer Tools LETÖLTHETŐ xmodgames

$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found