10 legpontosabb földrengés és szökőár-felderítő alkalmazás 2020

Az Indonéziában bekövetkező katasztrófák megelőzése érdekében a legpontosabb és hivatalos 2020-as földrengés-felderítő alkalmazások listája. Az alkalmazás felülvizsgálatával kiegészítve.

Indonézia olyan ország, amely hajlamos a természeti katasztrófákra, például a földrengésekre. Elővigyázatosságból biztosított-e olyan alkalmazást, amely képes észlelni a földrengéseket vagy a szökőárakat a mobiltelefonján?

Ha nem, akkor most rendelkeznie kell az alkalmazással, banda. Sőt, Indonézia legnagyobb részét jelenleg különböző természeti katasztrófák sújtják.

Egy ilyen alkalmazás telepítésével éber maradhat, és a legfrissebb információkat kaphatja az Indonéziában bekövetkező katasztrófákról is.

Nos, ebben a cikkben az ApkVenue elkészítette a tíz legpontosabb földrengés- és szökőár-felderítő alkalmazást az Ön számára. Gyere, nézd meg a teljes listát!

Earthquake Detector 2018 alkalmazás

A katasztrófa beköszöntét nehéz megjósolni, ezért nincs sok időnk felkészülni.

A Google Play Áruház által elrontottnak ítélt alkalmazások telepítése helyett töltsön le egy földrengés- és szökőár-felderítő alkalmazást, így éber maradhat.

Ezt az alkalmazást a következő címen töltheti le: Google Play Áruház vagy rákattinthat arra a linkre, amelyet az ApkVenue biztosít az egyes alkalmazáslistákban.

Apps Downloader és Internet Google Inc. LETÖLTÉS

1. MAGMA Indonézia

Az első földrengés-észlelő alkalmazás, amelyet ismernie kell MAGMA Indonézia. Ezt az alkalmazást a Vulkanológiai és Geológiai Katasztrófa-elhárítási Központ, a Földtani Ügynökség, az Energetikai és Ásványi Erőforrások Minisztériumának közalkalmazottai alkották.

Az alkalmazás által nyújtott információk nagyon teljesek és pontosak. Kiindulva a vulkanikus tevékenységekre vonatkozó információkból, a repülésekhez szükséges vulkanikus hamu / kitörésről szóló információkból, a földrengés / cunami információkból és válaszokból, és még sok minden másból.

A MAGMA Indonesia nem csak egy hagyományos földrengés-felderítő alkalmazás, hanem az egyik legjobb alkalmazás, és két díjat is kapott.

A valaha elnyert díj az A Kementrian ESDM Innovation Award # 1 legjobb alkalmazás (2016) és Kemenpan RB 99 legjobb közszolgáltatási innováció (2017).

RészletMAGMA Indonézia
FejlesztőVulkanológiai és geológiai katasztrófa-elhárítási központ
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret4,8 MB
Letöltés100.000+
Értékelés4.3/5 (A Google Play)

Töltse le itt: MAGMA Indonesia a Google Playen keresztül

2. WRS-BMKG

A következő a BMKG földrengés-észlelő alkalmazás WRS-BMKG. Ezt az alkalmazást hivatalosan az Indonéziai BMKG nyújtotta be, hogy információkat nyújtson különösen Indonézia területén bekövetkezett földrengésekről és szökőárakról.

Ez az alkalmazás különféle szolgáltatásokat is tartalmaz, mint például a szökőárak és földrengések legutóbbi 30 eseményének felsorolását, sokkok térképeit, a szökőár megérkezésének várható idejét ábrázoló térképeket és még sok minden mást.

Ezenkívül az alkalmazás egyszerű és könnyen használható megjelenése a felhasználókat sem zavarja meg az üzemeltetése során.

Maga a WRS-BMKG alkalmazás teljesen különbözik az Info BMKG-től, ahol ez az alkalmazás csak földrengési információk nyújtására szolgál.

RészletWRS-BMKG
FejlesztőMeteorológiai Klimatológiai és Geofizikai Tanács
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret3,3 MB
Letöltés100.000+
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le itt: WRS-BMKG a Google Playen keresztül

3. MyShake

Állítólag ő az első olyan alkalmazás, amely korai előrejelzést adott az országos földrengésről, MyShake tehát a következő ajánlás, banda.

A MyShake adatokat gyűjt szeizmográf adatok formájában vagy az okostelefon eszköz érzékelőinek rezgései.

Ezeket az adatokat ezután összegyűjtjük a rendszerben, amelyek később felhasználhatók korai figyelmeztetés vagy értesítés földrengés esetén.

Később a MyShake értesíti Önt, ha a körülötted lévő földrengés lesz. Ezzel az alkalmazással figyelemmel kísérheti a közelmúltbeli földrengés vagy az elmúlt 7 nap során bekövetkezett földrengés helyét is.

RészletMyShake
FejlesztőUC Berkeley Szeizmológiai Laboratórium
Minimális OSAndroid 4.4 és újabb
Méret18 MB
Letöltés500.000+
Értékelés3.1/5 (A Google Play)

Töltse le itt:

Termelékenységi alkalmazások LETÖLTÉS

4. Vulkánok és földrengések

Vulkánok és földrengések a következő alkalmazás, amely információkat jeleníthet meg a legújabb földrengésekről, amelyek a világ minden táján bekövetkeztek, vagy csak a körülötted lévő területen, bandában.

Nemcsak a földrengésről szóló információk, hanem egyéb információk is kaphatók a kitörést átélő hegyről, az "Éreztem egy földrengést" jelentés és sok más hasznos funkció.

Ez az alkalmazás azért is elég pontos, mert az egyes országok geológiai ügynökségein alapuló földrengési információkat nyújt.

RészletVulkánok és földrengések
FejlesztőVulkánFelfedezés
Minimális OSAndroid 4.1 és újabb
Méret3,9 MB
Letöltés500.000+
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le itt: Vulkánok és földrengések a Google Playen keresztül

5. Indonéz földrengési információk

A RedcircleApps fejlesztő fejlesztette ki, Indonéziai földrengési információk talán alternatíva lehet, ha más földrengés-felderítő alkalmazásokat kevésbé tartanak maximálisnak vagy interferenciát okoznak.

Bár ez nem hivatalos BMKG alkalmazás, ez az alkalmazás a BMKG-től származó információkat jeleníti meg, így az adatok elég pontosak.

Ez az alkalmazás sok olyan funkcióval is rendelkezik, amelyek információkat nyújtanak a földrengésekről, például a legújabb földrengésekről, a földrengés helyéről a térképen és a földrengésekről.

RészletIndonéziai földrengési információk
FejlesztőRedcircleApps
Minimális OSAndroid 4.2 és újabb
Méret4,3 MB
Letöltés100.000+
Értékelés4.2/5 (A Google Play)

Töltse le itt: Indonéziai földrengés információ a Google Playen keresztül

Egyéb földrengés- és cunami-észlelési alkalmazások ...

6. Földrengések

Egy meglehetősen egyszerű és könnyen használható kijelzőt kínál, Földrengések ajánlás más földrengés-felderítő alkalmazásokhoz, bandához.

Ez az alkalmazás nemcsak az Indonéziában bekövetkezett földrengésekről tud információt szolgáltatni, hanem azt is állítják, hogy képes a legfrissebb földrengési információkkal szolgálni a világ minden tájáról.

Ennek oka, hogy ennek az alkalmazásnak annyi van 22 földrengés adatforrás különböző országokból származik, ezért nagyon hasznos lenne, ha vannak rokonai, rokonai vagy családtagjai, akik különböző országokban élnek.

Sajnos ez az alkalmazás nincs felszerelve szökőár-felderítő funkcióval, mint néhány korábbi alkalmazás.

RészletFöldrengések
Fejlesztőtopstcn.com
Minimális OSAndroid 5.1 és újabb
Méret7,1 MB
Letöltés500.000+
Értékelés4.0/5 (A Google Play)

Töltse le itt: Földrengések a Google Playen keresztül

7. Földrengés riasztás!

Több mint egymillió felhasználó töltötte le, Földrengés riasztás! meglehetősen pozitív véleményeket írt a felhasználóktól a Google Playen.

Maga ez az alkalmazás állítólag képes a földrengésekkel kapcsolatos információk megjelenítésére a világ minden tájáról más érdekes funkciók támogatásával.

Nem csak ez, a Földrengés riasztás alkalmazás! a Hírek fül funkcióval is rendelkezik, amellyel elolvashatja a legfrissebb híreket a különféle helyszíneken bekövetkezett földrengésekről.

RészletFöldrengés riasztás!
FejlesztőJosh Clemm
Minimális OSEszközönként változik
MéretEszközönként változik
Letöltés1.000.000+
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le itt: Földrengés riasztás! a Google Playen keresztül

8. Földrengéskövető

Nem csak földrengés-információkkal szolgálhat, amikor megnyitja az alkalmazást, az alkalmazást Földrengéskövető földrengés esetén is értesítést küldhet a felhasználónak.

Ez az alkalmazás megjelenítheti a legfrissebb földrengési információkat a világ különböző régióiból, amelyek a földrengés távolsága vagy nagysága alapján szűrő funkcióval vannak ellátva.

Érdekes módon ez az alkalmazás támogatja a sötét mód funkciót is, amelyet a mai alkalmazások széles körben alkalmaznak.

RészletFöldrengéskövető
Fejlesztőtrinitytech.com.tr
Minimális OSAndroid 5.0 és újabb
Méret14 MB
Letöltés50.000+
Értékelés4.5/5 (A Google Play)

Töltse le itt: Földrengéskövető a Google Playen keresztül

9. Személyes adatok

Az Országos Katasztrófavédelmi Ügynökség (BNPB) fejlesztette ki, inaRISK Személyes az ApkVenue által ajánlott következő alkalmazás.

Az inaRSIK alkalmazás a BNPB és a kapcsolódó minisztériumok / intézmények, valamint az indonéziai katasztrófaszervezetek támogatásával kidolgozott tanulmány eredményeinek felhasználásával nagyon komplett szolgáltatásokat kínál.

Mivel ez az alkalmazás képes különféle információk megjelenítésére földrengésekről, szökőárakról, áradásokról, földcsuszamlásokról és vulkánkitörésekről.

Ez az alkalmazás szintén nagyon vonzó és egyszerű megjelenéssel készül, hogy könnyebben használható legyen.

RészletinaRSIK Személyes
FejlesztőNemzeti Katasztrófavédelmi Ügynökség (BNPB)
Minimális OSAndroid 4.3 és újabb
Méret9,1 MB
Letöltés50.000+
Értékelés4.1/5 (A Google Play)

Töltse le itt: inaRSIK Personal a Google Playen keresztül

10. EQInfo

A földrengés- és szökőár-felderítő alkalmazásokra vonatkozó utolsó ajánlás az EQInfo földrengés-fejlesztő GmbH fejlesztette ki.

Képes földrengési információkat megjeleníteni az egész világon, ez az alkalmazás rendelkezik egy szűrő funkcióval is, amely az információk régió, nagyságrend vagy ügynökség szerinti szűrésére szolgál.

Nem csak ez az alkalmazás lehetővé teszi, hogy közvetlenül "okostelefonjáról" küldjön egy "Érezted" jelentést.

RészletEQInfo
Fejlesztőföldrengés GmbH
Minimális OSAndroid 4.0 és újabb
Méret4,0 MB
Letöltés100.000+
Értékelés4.4/5 (A Google Play)

Töltse le itt: EQInfo a Google Playen keresztül

Ez a legpontosabb földrengés-felderítő alkalmazás, amellyel rendelkeznie kell, banda. Különösen, ha a tengerparton vagy a hegyekben nyaral.

A természeti katasztrófák előrejelzése nagyon fontos az áldozatok számának csökkentése érdekében. Okosnak is kell lenned, hogy a lehető legnagyobb mértékben elkerüld a katasztrófákat.

A banteni szökőár katasztrófa vagy a Krakatau-hegy gyermekének kitörése tanulság arra, hogy éberek legyünk annak ellenére, hogy nyaralunk, betartjuk a szabályokat minden turisztikai helyszínen, és éberek legyünk, ha katasztrófa támad!

Olvassa el a cikkeket is Alkalmazás vagy más érdekes cikkeket a Daniel Cahyadi.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found