hogyan lehet gyorsan felemelkedni az összecsapás királynőjében, az újoncoknak olvasniuk kell!

Clash Royale-t játszottad? Ha igen, JalanTikusnak sok tippje van a Clash Royale kapcsán. Nos, ezúttal az ApkVenue ad tippeket a Clash Royale gyors szintre emeléséhez.

Egy hónap után hivatalosan az iOS felhasználók bétaverziójában a Supercell végül megtette puha indítás játékok Clash Royale Android felhasználók számára. Közel egy hete a bejelentése óta a Clash Royale játékot széles körben játszották az Android-felhasználók.

Néhány tipp a Clash Royale kapcsán elérhető a JalanTikus oldalon. Tehát mindent megismerhet és megismerhet a Clash Royale-ról, bár nem kapcsolódik hozzá klán Clash Royale utcai patkány. Nos, ezúttal az ApkVenue ad tippeket a Clash Royale gyors szintre emeléséhez.

  • Hogyan kell játszani a Clash Royale-t Androidon az APK legújabb verziójával
  • Hogyan lehet 2 Clash Royale-fiókot egyszerre játszani 1 Android-ban
  • Hogyan készítsünk Clan Clash Royale-t Android és iOS rendszeren

Hogyan lehet szintet lépni a Clash Royale-ban

Miután eljátszotta a Clash Royale játékot, az ApkVenue garantálja, hogy mindenképpen rabja lesz annak a játéknak. Nem azért, mert ezt a játékot a Supercell készítette, de 8 oka van annak, hogy az emberek a Clash Royale-t játsszák. Az egyik oka annak, hogy magasabb szintű tud lenni, mint mások. Ehhez fontos, hogy azonnal szintet lépjen. Töltse le a legújabb Clash Royale apk alkalmazást link következő.

Töltse le a Supercell stratégiai játékát

1. Hogyan lehet gyorsan felemelni az Arena Clash Royale szintet

Ha a Clash of Clans játékot játssza, ismernie kell Városháza ami mérföldkő lesz számodra a csapatok vagy épületek, valamint az új varázslatok megszerzésében. A Clash Royale-ban a városházához hasonlót talál az említett szektorban Aréna. Minden Arénában kap különböző építési kártyákat, csapatkártyákat és varázslatkártyákat. Minél magasabb az Aréna szint, annál erősebb kártyákat kap.

Az Aréna gyors szintre emeléséhez csak növelnie kell a számot trófea. Ezt úgy folytatja, hogy továbbra is megnyeri mindegyiküket csata hogy megteszed. Ha veszít, a trófeáját emberek nyerik el. Minden Arénához különböző számú trófeára van szükség a belépéshez. A következő táblázat az adott Arénába belépő trófeák számát tartalmazza.

ArénaTrófeák száma
Aréna 10-400
Aréna 2401-800
3. aréna801-1100
4. aréna1101-1400
Aréna 51401-1700
Aréna 61701-3000
Aréna 73000 és több

Emlékezik: A trófeák száma meghatározza azokat az ellenségeket, amelyekkel mindegyikben szembe kell néznie csata. Mivel párkeresés A Clash Royale figyelembe veszi a trófeák számát annak keresésekor, hogy melyik ellenfelekkel lehet játszani online.

2. Hogyan lehet gyorsan felemelni a királyt

Az Aréna szintjén kívül arra is figyelni kell Király szint. Ez határozza meg királytornyod szintjét. Minél magasabb a király szintje, annál nagyobb a King Tower és az Arena Tower hitpontja és sebzése. A Király-torony magassága befolyásolja az ellenfél nehézségi szintjét, amikor legyőz. Tehát, minél magasabb a király szinted, annál erősebb leszel.

A King level Clash Royale-t az összegyűjtött EP száma határozza meg. Most, hogy felgyorsítsa a szintet, gyűjtheti az EP-t frissítés saját kártyájával vagy kártyaadományozással klán. Ezért van klán a Clash Royale-ben nagyon fontos.

A Király-torony gyors szintre emeléséhez könnyen vásárolhat kártyákat gyakran itt: üzlet hogy gyorsan megtehesse frissítés hogy EP-t kapjon. Mindennap mindig van 3 új kártya, amelyet Gold-szal vásárolhat meg. És ne felejtsd el, hogy minden vasárnap van 6 nyitott kártya, amelyet Gold-szal vásárolhatsz meg.

Vagy kérhet kártyát a tagoktól klán a tiéd a folyamat felgyorsítása érdekében frissítés a kártyád. Igen, azonnal megszerezheti az EP-t is, amikor adományt ad a klánjának. Minél erősebb az adományozott kártya, annál több EP-t és aranyat kap.

Az Easy nem gyors módja ennek a Clash Royale-nak a szintjének emelésében? Nemcsak megköveteli, hogy megtanuljunk védekezni és támadni, hanem arra is, hogy mennyire fontos a tagokkal való együttműködés klán. Gyere, töltsd le a legújabb Clash Royale apk-t, és gyorsan emeld a szinted!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found