hogyan lehet ingyen szörfözni repülőgépes üzemmódban (100% működik)

El tudja hinni, hogy mobiltelefonja továbbra is tud szörfözni, annak ellenére, hogy már repülőgépes módot használ? Tehát itt van, hogyan ingyen szörfözhet repülőgépes módban (100% működik)

Annak érdekében, hogy az okostelefonok elektromágneses hullámai ne zavarják a repülőgép-hajtóművek teljesítményét, a repülőgépre való felszállás közben kikapcsolnunk kell az okostelefont. De a fejlettebb technológiának köszönhetően használhatjuk Repülőgép üzemmód.

A Repülő üzemmód aktiválásával automatikusan minden hálózati funkció, mint pl mobil adat, WiFi, és Bluetooth az okostelefonon meghal.

De tudod, látszólag még internetezhetsz Repülőgép üzemmód tudod? Szeretné tudni, hogyan kell szörfözni Repülőgép módban? Nézze meg az alábbi értékeléseket!

Hogyan lehet szörfözni Repülőgép módban

Az összes hálózati funkció kikapcsolásával a Repülőgép üzemmód, az okostelefon akkumulátora sokkal hatékonyabb.

A probléma az, hogy az okostelefon nem továbbít adatforgalmat, valójában nem férhet hozzá az internethez.

De böngészhet az interneten Repülőgép üzemmód a következő módon:

1. lépés - Győződjön meg róla, hogy az adatkapcsolat be van kapcsolva

  • Mielőtt belépsz Repülőgép üzemmód, ellenőrizze, hogy az okostelefon adatkapcsolata be van-e kapcsolva. Ezután kérjük, adja meg Repülőgép üzemmód.

2. lépés - Írja be a titkos kódot

  • Ban ben tárcsázó okostelefonját, kérjük, írja be *#*#4636#*#*. Siker esetén az okostelefon titkos kódja megnyitja a menüt Eszköz tesztelése egy okostelefonon. Ezután válassza ki Eszközinformációk.

3. lépés - Válassza a rádió bekapcsolása lehetőséget

  • A menün Eszközinformációk, minden információ megjelenik valós idő a jelenlegi eszköz. Tekercs és keressen egy lehetőséget Kapcsolja be a rádiót, majd kattintson, amíg ez nem változik Kapcsolja ki a rádiót.

4. lépés - Válassza ki a futó tesztet

  • Miután a rádió be van kapcsolva, tekercs kattintson és kattintson Futtassa a ping tesztet. Ez annak bizonyítására szolgál, hogy a rádió valóban aktív volt.

5. lépés - Kész

  • Voálá, helyzetben szörfözhet Repülőgép üzemmód! Ennek bizonyításához kérjük, nyissa meg weboldal bármit vagy sem a Google Play Áruházból, hogy letöltsön valamit.

Könnyű, valóban az internet használata Repülőgép üzemmód ez!? Tehát most megmutathatja barátainak, mert szörfözhet egy helyzetben Repülőgép üzemmód.

jegyzet: Több okostelefonon tesztelve ez a módszer nem használható olyan okostelefonokon, amelyek Indosat operátorokat használnak. De kérlek, próbáld ki te is.

Szóval, a repülőgép üzemmód nem biztonságos, kérem?

Ekkor felmerül a kérdés, igaz-e, hogy a Repülőgép üzemmód használata repülőgépen valóban biztonságos? Mert így kiderül, hogy Repülőgép üzemmódban annak ellenére, hogy még szörfözhetünk.

Tehát ne próbáljon repülőgép üzemmódban szörfözni a repülőgépen! Mivel a hatás a repülőgép-hajtóművek működésére még nem ismert.

Olvassa el a cikkeket is Repülőgép üzemmód vagy cikkei Epi Kusnara Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found