7 mód az akkumulátor kímélésére játék közben, egész nap játszhat!

Mobiltelefonod, az akkumulátor gyorsan lemerül játék közben? Az ApkVenue-nak tippjei vannak a mobiltelefon akkumulátorának megtakarításáról nehéz játékok közben.

Ismét jól szórakozom csirkevacsorát kergetve továbbra is értesítéseket kapjon Lemerült az akkumulátor? Mint bosszús, mert megint szórakoztató push rank akkor meghal a mobilod, mert lemerül az akkumulátor, pedig csak 3 kört játszott le?

Az ApkVenue tudja, annak biztos az íze nagyon idegesített Amikor újra játszom, szórakoztató, és hirtelen lemerül a HP akkumulátora.

Valójában vannak módok az akkumulátor kímélésére játék közben. Ezek a tippek 100% -ban garantáltak művek valóban megtakaríthatja az akkumulátort játék közben.

Garantáltan, miután elolvasta ezt a cikket, és alkalmazza az ApkVenue által adott tippeket, Ön 40-50% -kal megtakaríthatja az akkumulátort mint általában!

7 mód az akkumulátor kímélésére játék közben

Tudom, igazán nem mindegyiknek van nagy akkumulátorral rendelkező mobiltelefonja, nem maradhat sokáig játszani a kedvenc játékát.

Legalább 7 módja vagy tippje van, amelyet megtehet, ha játék közben megtakarítja az okostelefon akkumulátorát. Kérjük, ellenőrizze egyesével a tippeket, és jelentkezzen!

1. Kapcsolja be az Akkumulátorkímélő módot

Nos, az első módja az akkumulátor kímélésének a játék közben nem igényel további alkalmazásokat az üzemmód aktiválásához Energiatakarékos mód / Akkumulátorkímélő mód. Ennek oka, hogy szinte minden okostelefon rendelkezik ezzel a funkcióval.

Jaka hmm több márkájú mobiltelefonja van, és mindegyik rendelkezik ezzel a funkcióval. Valójában az iPhone rendelkezik ezzel a funkcióval, igazán. Tehát a mobiltelefonjának is rendelkeznie kell ezzel a funkcióval.

Igen, ennek a funkciónak az aktiválása minden okostelefonon eltérő, de próbálj meg belépni a P menübebeállítások -> válassza az Akkumulátor -> menüt, majd válassza a lehetőséget Energiatakarékos mód.

2. A játékgrafika üzemmódba állítása Alacsony

A második lépés az akkumulátor kímélése érdekében játék közben beállítás a játék grafikája módba Alacsony.

Tudom, hogy nem te végzed a beállításokat igazítsa jobbra Nem kap elégedettséget, ha olyan lenyűgöző HD grafikával rendelkező játékokat játszik, mint a PUBG vagy az Ahspalt 8.

De valójában az vagy beállítás játékgrafikád módba Alacsony, a játszott játékok izgalma egyáltalán nem csökken, igazán!

Még néhány játék, például a PUBG is beállítás közepes, ha úgy érzi hamisítvány Az alacsony túlságosan megzavarja a szemedet. Nem rossz tudod, val vel felállítása a legkisebb játékgrafikával hosszabb ideig tart az akkumulátor, és mobiltelefonja nem melegszik fel gyorsan.

3. Játék használata Repülő üzemmód

Ez egy trükkök A titok, amelyet Jaka használt, amikor Jaka játékokat játszott, amíg ő volt push rank vagy arra törekszik, hogy a játék során gyorsan szintet lépjen.

Amikor játékokat használ Repülő üzemmód plusz a Wi-Fi (ha online játékokat játszik okostelefonján) sokat takarít meg az akkumulátorában, mert nem fog telefonhívásokat vagy szöveges üzeneteket kapni.

A funkciók engedélyezésével Repülő üzemmód, valójában te Blokk a mobilhálózata. Nos, maga tudja, hogy az internetjel / hálózat hullámvölgyei befolyásolják az akkumulátor élettartamát.

4. Zárja be a Futó alkalmazásokat

A negyedik tipp az akkumulátor kímélésére játék közben az, hogy leállít vagy kilép az összes alkalmazásból, amelyet jelenleg nyitott.

Valójában, ha iPhone-ját játékokra használja, ezek a tippek nem érvényesek, hmm. mert az iPhone olyan alkalmazásokat tervez, amelyek nem záródnak be, nem működik rendesen. Van nekik algoritmus ehhez más.

Azonban, ha a mobiltelefonja Android, ez kissé befolyásolja a mobiltelefon teljesítményét. Amikor nem zár le egy futó alkalmazást, és megteszi alkalmazás-frissítés Minden megnyitott alkalmazásban az Android továbbra is működik ezekben az alkalmazásokban, több akkumulátoradatot fogyaszt és pazarlóbbá válik.

5. Engedje le a képernyő fényerejét

Valójában már nem titok, hogy a mobiltelefon elsötétítése miatt a mobiltelefon akkumulátora hosszabb ideig tart.

Talán, ha a képernyő fényerejét a maximális szintre állítja, akkor sokkal kényelmesebbnek érzi magát. ez azonban valójában gyorsabban lemeríti az akkumulátorát.

A megoldás az, hogy világos és jól megvilágított helyen játszik. Tehát még akkor is, ha a képernyő fényerejét a lehető legkisebbre csökkenti, akkor is kényelmesen játszhat a mobiltelefonján.

6. Kapcsolja ki a Rezgést

Valójában ezek a tippek szükség-nem-szükség hogy megtegye. Ha úgy dönt, hogy együtt játszik Repülő üzemmód ezt nem kell tennie.

Ha azonban játékot játszik, és valaki hívására vár, akkor jobb, ha kikapcsolja a mobiltelefon rezgését, mert a mobiltelefon erősebben fog működni, ha rezgés van.

Kikapcsolhatja a játék rezgéseit is, ha az éppen játszott játéknak hatása van megráz benne. Nem rossz, 10-15% -os akkumulátort takaríthat meg ha kikapcsolja a rezgést.

7. A Greenify alkalmazás használata

Nos, ez az utolsó módszer, talán úgy gondolja, hogy ez egy kicsit bonyolult, igaz? srácok mert előbb telepítenie kell az alkalmazást.

De hidd el, ha telepítettél egy energiatakarékos alkalmazást Greenify Még jobban megtakaríthatja a mobiltelefon energiáját.

Számos energiatakarékossági lehetőség közül választhat, amikor az alkalmazást használja Greenify ez. Kezdve hamisítvány könnyedén fel kemény Ez az alkalmazás a mobiltelefon akkumulátorának kímélésére szolgál játék közben.

Igen, ha az Androidod már voltgyökér, még jobban hozzáférhet az akkumulátor energiatakarékos beállításaihoz. Nem hiszek? Próbálja meg megnézni JT asszony alábbi magyarázatát:

Oasis Feng Apps Developer Tools LETÖLTÉS

Ezek az ApkVenue tippjei az akkumulátor kíméléséről játék közben. Különösen nehéz játékok.

Sok szerencsét az ApkVenue ezen tippjeihez, igen, srácok!

Kérem Ossza meg és kommentálja ezt a cikket, hogy folyamatosan információkat, tippeket, trükköket és híreket szerezzen a technológiáról a Jalantikus.com-tól

Olvassa el a cikkeket is Mobil akkumulátor vagy más érdekes cikkeket a Naufal.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found