Fontolja meg ezt a 4 dolgot, mielőtt frissítene az Android Nougat-ra

Szeretne frissíteni Android Nougat-ra? Ezt a 4 dolgot KELL fontolnia!

Személyként technológiai zseni, határozottan alig várom meng-frissítés készülékünket. Nem tudom frissítéshardver szoftver, vagy egyszerűen frissítse az alkalmazás legújabb verzióját. Ezt követően azonnal próbálja ki az új funkciókat, hogy érezze a különbséget az előző sorozattal.

Sajnos néha a frissítés sokféleséget hoz fel hibákat és hiba idegesítő, ami még soha nem volt. Lassúságot is okozhat,lóg, és számos más probléma.

Ugyanígy a frissítésekkel kapcsolatban is Az Android OS legújabb verziója. Végül a Google kiadta az Android Nougatot. A kérdés most az, hogy frissít-e az operációs rendszer legújabb verziójára, vagy csak hálás Android Marshmallow Ön? Gyerünk, hallgassunk az Android Nougat előnyei és hátrányai hogy figyelembe lehet venni!

  • Ez a Android 18 legnépszerűbb szolgáltatása
  • JEGYZET! Íme 50+ okostelefon, amelyek képesek frissíteni az Android 7.0 Nugátot
  • Nem minden kiemelt okostelefon szerezze be az Android Nugátot!

4 dolog, amelyet figyelembe kell venni, mielőtt frissítené az Android Nugátra

1. Kijelző mérete

Fotó forrása: Fotó: randomheads

Az Android Nougat egyik előnye legújabb jellemzője, Az Android Nougat lehetővé teszi az Ön számára állítsa be az alkalmazás ikon méretét a képernyőn. Ez nagyon hasznos lesz a felhasználók számára phablet.

Ennek oka az, hogy az ikonskálát nem lehet túl nagy, így több alkalmazást tudnak megjeleníteni egy oldalon képernyő. Az okostelefon-használók azonban csak alig mérnek nem kell túl sok mert ha az ikon túl kicsi, nehezen olvasható és kattintható.

  • Jobb frissítés, ha : A képernyője elég nagy, és módosítani szeretné az alkalmazás ikon méretét.

  • Nem kell frissíteni, ha: Még mindig kényelmes a jelenlegi méret.

2. Osztott képernyő

Fotó forrása: Fotó: Yahoo

Az Android Nougat még egy előnye, nevezetesen osztott képernyős. Most egyszerre 2 alkalmazást nyithat meg egy képernyőn. Korábban ezt csak laptopon vagy PC-n lehetett megtenni.

De ez a funkció megint úgy tűnik csak optimális amikor széles képernyős eszközökön, például táblagépeken élvezik. Ha osztott képernyőt csinál egy kis képernyős okostelefonon, valójában megnehezíti a tisztánlátást. Ezenkívül még mindig sok olyan alkalmazás van, amely nem tudja támogatni ezt a funkciót.

  • Jobb frissítés, ha : Szükséges alkalmazások többfeladatosmár támogatja osztott képernyő funkció. Ezenkívül a képernyő mérete nagyon kényelmes, hogy egyszerre több alkalmazást jelenítsen meg.

  • Nem kell frissíteni, ha: A kívánt alkalmazás kiderül nem tud osztott képernyős. Vagy nem igazán kell többfeladatos feladat. Vagy ha a képernyő mérete túl kicsi, így az osztott képernyőn valóban fájni fog a szemed.

3. Az akkumulátor titokzatosan lemerült

Fotó forrása: Fotó: blogspot

Új alkalmazásként nem ritka, hogy az Android OS-nek problémái vannak legújabb sorozatukkal. Tartalmazza az Android 7.0 Nugátot is. Mindenféle panasz van a felhasználók nyilvánosságra hozzák.

Azonban az Android Nougat hátrányai a legnagyobbak az akkumulátor állapota gyorsan lemerül nyilvánvaló ok nélkül. Valójában van néhány tipp a probléma megoldására. Azonban nem mindenki akarja és képes egyedül elvégezni ezeket a technikákat.

  • Jobb frissítés, ha : Ön kész vállalni a kockázatothiba ez. Nem bánja, hogy megpróbál néhány megoldást megoldani, vagy egyszerűen csak szórakoztató kihívásként gondol rá.

  • Nem kell frissíteni, ha : Ön lusta a hibák kezelésében és lusta megtalálni a kiutat.

4. Android 7.0 vs 7.1 vs 7.1.1?

Fotó forrása: Fotó: worldhab

Az Android Nougat-nak több sorozata van. Először megjelent az Android 7.0 Nougat. Ezután következik a 7.1 és végül a 7.1.1. Az újabb verzióknak van stabilabb rendszer és kijavítani az előző verzió különböző hibáit. Például az esetre az akkumulátor lemerülése ami a Nougat 7.0-ban nagyon gyakori volt. Ezt a kockázatot lényegesen csökkentették a 7.1.1.

  • Jobb frissítés, ha: Az Android Nougat 7.1.1 már elérhető.

  • Nem kell frissíteni, ha: Újonnan elérhető Android 7.0. Jobb várni csak a legújabb verzió.

Egyéb, általánosabb szempontok

  • Nugát jellemzői

Fotó forrása: Fotó: gadgetbazaar

kívül kijelző mérete és osztott képernyőn az Android Nougat még sok más érdekes funkcióval rendelkezik. Ha vannak olyan funkciók, amelyeket ki kell használnia, akkor talán csak frissítenie kell. De ha ezekre a funkciókra valóban nincs szükség, még jobb továbbra is használja az Android régi verzióját a kockázat elkerülése érdekében.

  • Fuss Fixing Error

Fotó forrása: Fotó: aboveandroid

Nemcsak az akkumulátor lemerülési problémája, hanem számos panasz is felmerül az Android Nougat-ra való frissítés után felmerült problémákkal kapcsolatban. Mindent meg lehet javítani bizonyos módokon. A kérdés az, hogy mi van képes vagy hajlandó?

  • Adatok biztonsági mentése

Fotó forrása: Fotó: androidwidgetcenter

Felhívjuk figyelmét, hogy az operációs rendszer frissítése ugyanaz, mint a Gyári alaphelyzetbe állítás. A modulon lévő összes adat elvész. A mentéshez először mindent meg kell mentenie. A frissítés után újra meg kell adnia, újra telepítenie kell a különféle alkalmazásokat stb. Néha az emberek lusták ezt tenni.

  • Nem mehetek vissza

Fotó forrása: Fotó: AndroidPIT

Miután frissítette az operációs rendszert, akkor az nem tehet leminősítés egy korábbi operációs rendszer verzióra. Ha nem tetszik, akkor meg kell várnia, amíg új verzió frissül. Tehát győződjön meg róla, hogy imádni fogja ezt az Android nugátot és fogadjon el minden hibát amely az Android Nugáton van.

Nos, ez néhány az Android Nougat előnyei és hátrányai ami figyelembe veheti az operációs rendszer legújabb verziójára történő frissítés előtt. Szóval mit csinálsz? Továbbra is frissít Android Nougat-ra? Ne felejtse el válaszát a megjegyzések oszlopban hagyni, OK!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found