7 legjobb futball- és világbajnokság 2018 hírszolgáltató alkalmazás androidon

Különféle sporthírek már könnyebben beszerezhetők okostelefonokon keresztül. Különféle, sporthíreket szolgáltató alkalmazások támogatásával könnyebb lesz frissítéseket kapnia a sport világáról szóló hírekről.

Különféle sporthírek már könnyebben beszerezhetők okostelefonokon keresztül. Különböző támogatással Alkalmazás amely sporthíreket mutat be, megkönnyítve ezzel a megszerzését frissítés a sport világáról szóló hírekről.

Kezdve a futballról, kosárlabdáról, teniszről, a MotoGP-ről szóló hírektől a különféle egyéb sportokig, most könnyebb megtalálni ezeket az alkalmazásokat. Ne legyek kíváncsi, csak nézze meg a következő cikket!

  • 5 olyan techcég, amelyek támogatói a világbajnokságnak
  • 7 legjobb futballalkalmazás a 2018-as világkupára
  • 10 gyönyörű nő, akik befolyással vannak a futball világára

Íme a 7 legjobb futball hírszolgáltató alkalmazás az Androidon

1. 365Pontszámok

Fotóforrás: googleplay

A 365Scores egy olyan alkalmazás, amely nagyon sokféle frissítést nyújt a sporttal kapcsolatban, kezdve a meccs eredményeitől, előzetesektől, állástól, sporthírektől, átigazolásoktól és így tovább. Nemcsak a labdarúgásról szóló hírek a különböző ligákból, ez az alkalmazás más sportokat is lefed, például Krikett, rögbi, tenisz, kosárlabda, jégkorong, baseball, röplabda, amerikai futball és kézilabda.

Az alkalmazásban található különféle funkciók közé tartoznak a hírek és az átigazolási pletykák, a játékosok tevékenysége, az élő mérkőzések közvetítésének menetrendje, a végeredmények, a sporthírek, külön értesítés különféle bajnokságok kedvenc csapataiból. És ami érdekes ebben az alkalmazásban, az az, hogy megnézheti meccs kiemelései néhány perccel a meccs vége után, így nem fogja kedvenc csapatának végeredményét csipegetni.

2. Cél

Fotóforrás: googleplay Apps Produktivitás Goal.com LETÖLTÉS

Köztük ismernie kell Goal.com, ez az oldal különféle híreket közöl a futballról. Amellett, hogy elérhető a weboldalon keresztül, a Goal mostantól androidos alkalmazásban is elérhető, amely lehetővé teszi, hogy további híreket szerezzen frissítés és gyorsabban összehasonlítva a weboldalon.

A Goal néhány fontos jellemzője: élő pontszám ez mindig lehetővé teszi frissítés a folyamatban lévő mérkőzésekről, amelyeket szintén irányítanak közvetlen megjegyzés. Nem szabad megfeledkezni a játékosátigazolásokról, a legfelsőbb bajnokság táblázatairól, a különböző nagy ligák mérkőzéseinek eredményeiről sem. Testreszabhatja kedvenc csapatát is, hogy a legtöbb értesítést kapja frissítés.

3. MSN Sport

Fotóforrás: googleplay

Ez a Microsoft által készített alkalmazás különféle híreket kínál több mint 150 bajnokságból és több ezer csapatból, beleértve a sportarénát is NFL, NBA, MLB, MLS, PGA, NASCAR, Forma-1, krikett, tenisz, nemzetközi labdarúgó bajnokságok, mint például a Premier League, a La Liga, a Bundesliga, a Serie A, a Ligue 1, a Bajnokok Ligája, az Európai Liga stb.

Nem szabad megfeledkezni arról, hogy ez az alkalmazás a legkülönfélébb híreket is biztosítja frissítés a sportról szerte a világon. Az alkalmazás kiváló tulajdonságai a következők: Valós idejű frissítések az NBA, az MLB, az NFL, az NCAA futball, az NCAA kosárlabda, a krikett és a futball mérkőzésekről. Ezenkívül ez az alkalmazás egyszerű kezelhetőséget is kínál, például csak a képernyőt kell balra vagy jobbra csúsztatnia a következő cikk elolvasásához, videó vagy fotó megtekintéséhez.

4. Fehérítő jelentés

Fotóforrás: googleplay

A Bleacher Report sokféle információt nyújt a sportról a pályán és a pályán kívül is. Az alkalmazásban szereplő sport hírek között szerepel a futball, az NBA, az MLB, az NHL. Soha nem fog hiányozni a kedvenc játékosairól szóló hírek, mert ez az alkalmazás mindig olyan híreszteléseket és híreket mutat be, amelyek a sport világában fejlődnek.

Néhány kiváló tulajdonság, amelyet ez az alkalmazás nyújt, frissítés eredmények, menetrendek, statisztikák és állások az összes sportágban, beleértve az NFL, NBA, MLB, NHL, NCAA labdarúgást és kosárlabdát, MLS, UFC, WWE és még sok mást.

5. Thuuz Sport

Fotóforrás: googleplay

Csakúgy, mint más sporthírek, a Thuuz Sports is biztosítja frissítés különféle sportok, mint pl futball, NFL, MLB, NBA, NHL, kosárlabda, tenisz, krikett, rögbi a golfhoz. Ezeket a sportokat mindig naponta frissítik, kezdve a meccs eredményétől, a játékosok pletykáitól a meccsen kívüli érdekes dolgokig.

6. TheScore

Fotóforrás: googleplay

A TheScore az egyik legteljesebb sporthír-alkalmazás, benne láthatja a foci pontszámait, statisztikáit és videóit (Premier League, La Liga, Bajnokok Ligája, FIFA Világkupa), NBA Kosárlabda, NFL Labdarúgás, NCAA Labdarúgás, NHL Jégkorong, WNBA Kosár, PGA Golf és számos más sportesemény.

Néhány fő jellemzője ennek az alkalmazásnak élő pontszám az egyes sportesemények online frissítése valós idő, hírek átruházás, sport pillanatok a pályán és a pályán kívül is. Valamint a legtöbb sporthír frissítés Egyéb.

7. Super Soccer TV

Fotóforrás: googleplay

A Super Soccer TV egy olyan alkalmazás, amely különféle futballhírekkel szolgál a világ összes legnépszerűbb bajnokságából. Az angol, az olasz, a francia, a spanyol, a német bajnokságtól és így tovább. Nemcsak a legfrissebb híreket nyújtja, hanem a Super Soccer-en keresztül is történelmi pillanatok a futball világában.

A Super Soccer TV speciális csatornákat is kínál az európai klubtévékből, mint például a MUTV és így tovább. Emellett olvashat a meccsek előzeteséről, a statisztikákról, az előrejelzésekről is felállás, élő pontszám nak nek frissítés a transzferpiac és a tabella állása mind ebben az alkalmazásban található.

Ez további 7 futball- és sporthír-szolgáltató alkalmazás, amelyeket használhat Letöltés tudni frissítés sport hírek a világ minden tájáról.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found