ki kell próbálni! 6 módszer a 4G LTE hálózat egyszerű és gyors elérésére 5 perc alatt

Ezúttal az ApkVenue 6 módot kínál a 4G hálózat elérésére, bárhol is legyen. Nézze meg az alábbi teljes értékelést!

Ban ben modern kor mint most, bárhol és bármikor lennie kell internetre van szükségük. Az internet olyan szükségszerűség, amely nem választható el az okostelefon-használóktól.

Mint köztudott, egyelőre a legerősebb hálózat Indonéziában egy 4G hálózat. Nos, azoknak, akiknek valóban szükségük van a 4G internetes hálózatra, ezúttal az ApkVenue biztosítja 6 módszer a 4G hálózat elérésére, bárhol is legyen. Nézze meg az alábbi teljes értékelést!

  • 5 fontos tudnivaló a 4G LTE-ről
  • 10 ország a világ leggyorsabb 4G LTE internetes hálózatával
  • 5 módszer a 3G-kapcsolat felgyorsítására, akár 4G LTE hálózat

Ki kell próbálni! 6 módszer a 4G LTE hálózat egyszerű és gyors elérésére 5 perc alatt

1. Használjon 4G-s okostelefont

Az első dolog, amiről először meg kell győződnie, az a használt okostelefon már biztosított 4G hálózati szolgáltatásokkal. Ha az okostelefon nincs felszerelve 4G szolgáltatásokkal, akkor megállapítható nem fogja tudni használni a 4G hálózatot.

2. Cserélje ki a már 4G SIM-kártyát

Tehát egy szótárnak lennie kell győződjön meg róla előre hogy az éppen használt SIM-kártya már támogatja 4G vagy sem. Általában a legújabb SIM-kártyák már mind támogatják a 4G hálózatokat. Ha még mindig nincs 4G hálózat, akkor az kötelező frissítés először a központi üzemeltetőnél.

3. Horgászjel repülőgép üzemmódban

Repülőgép üzemmód vagy Repülőgép üzemmód. Használhatja a Repülőgép módot a jelző horgászbot korábban nehéz volt jelet kapni, aztán megváltozott jelezni tudjon. Ezzel a módszerrel képes lesz okostelefonját használniFrissítés jel, amely azon a területen vagy régióban van.

4. Győződjön meg arról, hogy a területet lefedi a 4G hálózat

Csak Indonéziában, nem minden régió elérhető 4G hálózat. A 4G hálózat általában a nagyvárosokban érhető el. Van azonban több város is már integrálva 4G hálózat által. Tehát a 4G hálózat megszerzésének egyik módja a hely megerősítése már támogatott 4G jellel vagy sem.

5. Menjen ki a szobából

Ahhoz, hogy jobb és optimálisabb jelet kapjon, akkor meg kell menj ki a szobából. Talán az ottani szobában elektromágneses hullámok által okozott interferencia ami akadályozhatja okostelefonját abban, hogy 4G jelet kapjon.

6. 4G Signal Booster alkalmazás használata

Van széles körű alkalmazások jelerősítő a Google Play Áruházban, amelyet letölthet okostelefonon keresztül Ön. Ami a minőséget illeti, láthatja 4G jelerősítő alkalmazás a legjobb, ami van Google.

Nos, ott van 6 módszer a 4G LTE hálózat egyszerű elérésére amelyet kipróbálhat, hogy folyékonyan böngészhessen az interneten vagy játsszon olyan játékokat, amelyek gyors kapcsolatot igényelnek. Remélhetőleg ez hasznos!


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found