5 alkalmazás, amelynek a résztvevők okostelefonján kell lennie un

Ki akarja az országos vizsgát, tényleg elfoglalt vagy? Az Országos Vizsga valóban ijesztő látvány minden hallgató számára, mert az eredmények meghatározzák, hogy folytatják-e a következő szintet.

Ki akarja az országos vizsgát, tényleg elfoglalt vagy? Országos vizsga valóban ijesztő kísértetivé válik minden hallgató számára, mert az eredmények meghatározzák, hogy folytassák-e a következő oktatás szintjét vagy sem. Milyen előkészületeket tett az érettségi megszerzése érdekében? Keményen tanulni, minden nap tankönyveket olvasni, vizsga kérdéseket megvitatni, vagy egyik napról a másikra gyorshajtást tanulni?

Ezeket az előkészületeket kell megtenni ahhoz, hogy sikeresen teljesítse a tesztet, és olyan pontszámot kapjon, amely meghaladja a minimumkövetelményeket. Manapság szinte minden hallgatónak van már okostelefonja. Tehát a tanulás nemcsak könyvolvasással, hanem felhasználással is történik szerkentyű bárhol és bármikor. A következő ENSZ-alkalmazás vagy országos vizsga jelentkezés így unatkozás nélkül tanulhat.

  • 10 Ingyenes angol tanulási alkalmazás 2020 | Android és iOS!
  • 7 legjobb ingyenes online oktatási webhely
  • Az Elevate alkalmazással szórakoztatóbb az angol nyelvtanulás

5 Kötelező alkalmazások okostelefonokon az ENSZ résztvevői számára

1. PhotoMath

PhotoMath egy intelligens fényképezőgép-alkalmazás, amely utat enged a gyakori matematikai problémák összetettségének. Úgy működik, hogy egyszerűen elkészít egy képet minden matematikai kérdésről, és a PhotoMath azonnal megjeleníti a választ. Tehát, ha nehézségekbe ütközik az előkészítéshez szükséges matematikai anyagok megtanulása ENSZ, a PhotoMath használata biztosan segíthet. Nyomja meg a lépés gombot, amikor elakadt egy probléma, és lépésről lépésre olvassa el az összes matematikai probléma megoldásának módját.

Töltse le a Microblink Productivity Apps alkalmazást

2. KBBI

Nagy indonéz szótár (KBBI) egy szótár alkalmazás, amely az indonéz standard referencia. Érdekes módon ez az alkalmazás nem igényel internetkapcsolatot a használatához. Tehát ezen az alkalmazáson keresztül megtanulhatja az indonéz nyelvet, annak ellenére, hogy nincs internetkapcsolata.

3. Google Translate

Vannak olyan szavak, amelyeket nem értett angolul tanulva? Ha korábban be kellett néznie egy vastag indonéz-angol szótárkönyvbe. Most már nincs rá szüksége, csak használja Google Fordító. Könnyen lefordíthat különböző médiumokon keresztül, mint például beszéd, írás vagy akár képek. Nagyon hasznos tanulmányozni az előkészítéshez szükséges angol anyagokat ENSZ.

Apps Produktivitás Google LETÖLTÉS

4. Szuperintenzív SMP 2016 nemzeti vizsga

Ez egy szimulációs alkalmazás az SMP / MTS 2016-os nemzeti vizsgájához. A tanulás praktikussá válik, és kiegészül a nemzeti vizsga gyakorlati kérdéseivel, amelyek minden ülésen megváltoztatják a kérdéseket. 4 ENSZ tantárgy létezik, nevezetesen indonéz, angol, matematika és természettudomány. A kérdés határideje megtörtént, az értékelési folyamat gyors és megvitatásra kerül a válaszkulcs.

5. Középiskolai Országos Vizsgakérdező Bank

Készüljön fel az országos vizsgára érettebb vagy ENSZ-alkalmazás, gyakorolhat a nemzeti vizsgakérdések teljes gyűjteményével, az elméleti kérdésekkel és a vitával kiegészített válaszokkal együtt. Emellett kérdéseket is felkereshet ENSZ jóslatok amin dolgozhatsz a gyakorlás érdekében.

Ezek olyan Android-alkalmazások, amelyek segíthetnek a nemzeti vizsga letételében. Gyerünk, vidám, remélem, hogy sikerülni fog. Ha további alkalmazásai vannak, kérjük, rögzítse őket a megjegyzések oszlopban.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found