10 legjobb orvos játék androidon

Az orvosok, az orvosok, a fogak, az állatok és a különféle szakorvosok kezdeteire vonatkozó ajánlások az Android legjobb orvos játékaihoz azoknak szólnak, akik orvosokká válnak.

Az orvosok az egyik törekvés, amelyet a legtöbb gyermek említ, természetesen az elnök és a pilóta kivételével.

Valójában nem könnyű orvos lenni, mert ez a szakma sok ember életét magában foglalja.

Szeretné érezni azt az érzést, hogy orvos? Jobb, ha csak okostelefonon játszik. Íme tíz ajánlás legjobb orvos játék Androidon.

A legjobb orvos játék az Androidon

Speciális oktatásra van szükséged ahhoz, hogy orvos legyél, ne is próbálj orvosként viselkedni, és gyakorold másokkal. A biztonság érdekében jobb, ha orvos vagy a játékban.

Különösen az Android-felhasználók számára itt van egy lista azokról a játékokról, amelyeket játszhat, ha azt szeretné érezni, hogy orvos. Cekidot!

CIKKEK MEGTEKINTÉSE

1. Orvos gyerekek

Gyerekszerető vagy? Tehát ez az egy játék egy Android orvos játék, amelyet el kell játszania. Ahogy a cím is utal rá, Orvos Gyerekek meghívja Önt, hogy járjon el gyermekorvosként, és védje meg őket a vírusok és betegségek különböző fenyegetéseitől, amelyek megzavarhatják növekedésüket és fejlődésüket.

Egy aranyos orvos karakterrel különféle küldetéseket kapsz a különböző sérülések és betegségek gyógyítására.

Azok a gyermekek, akik játék után elesés következtében megsérültek, vagy akik túl sok fagylalt fogyasztása miatt kaptak influenzát, ezek a különféle panaszok, amelyeket a gyermekeknek orvosként kell kezelniük.

ElőnyökHiány
Beleértve a könnyű játékokat isÁtlagos grafikai minőség
Játékmenet érdekes-

Letöltés: Doctor Kids

2. Doctor Dash: Kórházi játék

Akkor biztosan ismeri ezt a játékot, ha gyakran játszik a Diner Dash-szel, ami egy hasonló játék. Ha a Diner Dash egy étterem vezetésére hív fel, akkor Dash doktor kihívást jelent a kórház irányítására és vezetésére.

Ehhez a Happy Mobile Game által létrehozott játék arra készteti Önt, hogy ne csak orvos legyen.

ElőnyökHiány
Egyszerű és könnyen játszhatóNéha úgy tűnik hibákat
A Diner Dash-hez hasonló népszerű koncepció-

Letöltés: Doctor Dash: Kórházi játék

3. 911 Mentőorvos

Tehát orvosnak szükség esetén rendelkezésre kell állnia. 911 Mentőorvos meghívja Önt orvosnak, aki mentőautóban dolgozik, és készen kell állnia az elsősegély nyújtására vészhelyzet esetén.

A különféle esetek, amelyekkel foglalkoznia kell, a csonttörés, a vérből való vérzés vagy a balesetek miatt bekövetkezett kómák áldozatai.

ElőnyökHiány
Kihívó küldetések-
Hang és beállítás úgy néz ki, mint egy igazi mentőautó-

Letöltés: 911 Mentőorvos

4. Sebész szimulátor

Ezúttal egy orvos témájú játék hívja fel a játékosokat arra, hogy végezzenek műveleteket a betegeken. Sebész szimulátor vitathatatlanul nem csupán játék, mert egy igazi orvos feszültsége és precizitása fogja meghatározni a beteg műtétjének sikerét.

Itt szerepet fog játszani Bob, egy haldokló, szegény beteg életének megmentésében.

ElőnyökHiány
Jó grafikai minőség-
Nagy nehézségi szint, kihívást jelent-

Letöltés: Sebész szimulátor

5. Terhes műtét szimulátor

Nem kevésbé kihívást jelent, Terhes műtét szimulátor egy orvos játék, amely nőgyógyásszá változtatja. Értékelni fogja a beteg terhességének állapotát az elmúlt hetekben és hónapokban, mielőtt végleg elvégezné a műtétet vagy a szülés folyamatát, amikor elérkezik a szülés ideje.

Bizonyos helyzetekben császármetszést kell végeznie a baba eltávolításához. Ez a játék vitathatatlanul az egyik legnagyobb kihívást jelenti, mert egy művelet során egyszerre két életet kell megmenteni, nevezetesen az anyát és a csecsemőt.

ElőnyökHiány
Komplett kezelő berendezésKifejezetten a szülési orvosok számára
Kihívó műveleti missziók-

Letöltés: Terhes műtét szimulátor

Doctor Game No. 6-10

6. Sporttalálkozó sürgősségi sebészet

Ha Ön sportrajongó vagy rajongó, akkor tudja, hogy ez az egy tevékenység sok kockázatot jelent a sérülésekre. Bármilyen sport természetesen elválaszthatatlan attól a kockázattól, amely a test bármelyik részét érheti.

Sport Meet sürgősségi sebészet meghívja Önt, hogy legyen a sportoló egészségére szakosodott orvos.

Olyan helyzetekkel kell szembenéznie, amikor a sportolók sérülés jeleit mutatják verseny közben. A kisebb sérülések, a görcsöktől vagy rándulásoktól kezdve a súlyosakig, például a lábtörés vagy akár a hirtelen szívroham, számos olyan állapot, amelyet gyorsan és pontosan kezelnie kell.

ElőnyökHiány
Sport és sportoló különlegességek-
Könnyű játszani-

Letöltés: Sporttalálkozó sürgősségi sebészet

7. Házi orvos

Ezúttal rajtad a sor az állatbarátok számára, akik szeretnék megtapasztalni, hogy orvosok, akik ezen aranyos állatok kezelésére specializálódtak.

Házi orvos kihívást jelent a háziállatok, például macskák és kutyák által gyakran tapasztalt különféle betegségek vagy tünetek kezelésére. Annak ellenére, hogy betegek, az aranyos állatfigurák minden bizonnyal izgalmasabbá teszik a játékot.

ElőnyökHiány
Aranyos állatok kezelése-
Jó grafikai minőség-

Letöltés: Orvos háziállatok

8. Őrült doktor

Nem. Nem mentálhigiénés szakember, hanem „őrült” orvos. Őrült doktor különc orvos lesz, aki szokatlan módszerekkel és eszközökkel gyógyítja a betegeket. Ennek ellenére ez az orvos még mindig meggyógyította a betegeit.

ElőnyökHiány
Érdekes az excentrikus orvos fogalma-
Élesítse a kreativitást-

Letöltés: Őrült doktor

9. Fogorvosi mánia: Orvos X Klinika

Fogorvos mánia egy orvos játék, főleg azok számára, akik fogorvosra vágynak. Ebben a játékban kedved szerint gyakorolhatsz, és megoldhatod a pácienseid által tapasztalt különféle fogászati ​​problémákat.

Ne lepődj meg azon extrém eszközökön, amelyeket az orvosok néha használnak a betegek fogainak kezelésére.

ElőnyökHiány
Összpontosítson a fogorvosra-
Használt „különböző” eszközök-

Letöltés: Fogorvosi mánia: Orvos X Klinika

10. Vámpírsebészeti szimulátor

Ez az utolsó játék minden bizonnyal különbözik a többi fenti játéktól. Ezúttal kihívást kap, hogy szokatlan orvos, vámpír sebész legyen! Igen, ez van a játékban Vámpírsebészeti szimulátor.

Azok a vámpírok, akiknek gyengesége van a napon, néha balszerencsét tapasztalnak, különösen, ha nem szúrja őket a nap. Nos, orvosként az a feladata, hogy megbirkózzon a napsugárzásnak kitett vámpírok által elszenvedett traumával, hogy ismét magabiztosak lehessenek és éjszaka visszatérhessenek a szolgálatba.

ElőnyökHiány
Játékmenet egyedi és érdekes-
Különböző koncepció a vámpír orvosok-

Letöltés: Vámpírsebészeti szimulátor

Ez Jaka ajánlása tíz legjobb orvos játék az Android-on hogy ebben a 2018-ban játszhatsz.

Vannak olyan doktorjátékai, amelyeket játszottál, amelyek nem kevésbé szórakoztatóak, mint a fenti tíz játék? Ne felejtsen el megosztani a megjegyzések oszlopban.

Olvassa el a cikkeket is Android vagy ír Reynaldi Manasse Egyéb.


$config[zx-auto] not found$config[zx-overlay] not found